Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,453.80
-2.49%
2
XRP
XRP
$0.2926
-3.55%
3
Ethereum
Ethereum
$105.85
-4.18%
5
EOS
EOS
$2.249
-4.02%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.79
-6.94%
7
Litecoin
Litecoin
$30.903
-3.23%
8
TRON
TRON
$0.026989
-2.07%
9
Stellar
Stellar
$0.085517
-7.68%
11
Cardano
Cardano
$0.038149
-3.90%
13
Monero
Monero
$43.663
-4.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

OKEx si Bursa din Malta pregătesc o platformă de tranzacții pentru criptomonede

O

Malta continuă să se afle în fruntea țărilor care adoptă criptomonede. Recent, OKEx, una dintre cele mai mari platforme de exchange pentru cripto din lume, a  anunțat un parteneriat cu Bursa din Malta. Motivul? Vor să creeze împreună o platformă de tranzacționare a criptomonedelor.

OKEx si Bursa din Malta pregătesc o platformă de tranzacții pentru criptomonede

OKMSX – O platformă care vrea să revoluționeze zona de exchange de criptomonede

Noul schimb va funcționa sub numele de OKMSX. Asta va aduce împreună expertiza OKEx pe piața digitală a activelor de-a lungul timpului. Plus recordul de 26 de ani al Bursei de Valori a Băncii Mondiale de operare ca bursă reglementată. OKMSX va lansa, de asemenea, un nou portofoliu de pachete de tranzacții. Totul ar trebui să înceapă să funcționeze în Malta până în primul trimestru al anului 2019.

Comentând semnarea memorandumului de înțelegere, Tim Byun, directorul responsabil cu riscurile și șeful relațiilor guvernamentale de la OKEx, a declarat că aceasta este o evoluție importantă și o piatră de hotar pentru dezvoltarea economică a insulei.

Declarații, reacții, perspective

Malta ia inițiativă pentru reglementarea tehnologiei blockchain și pentru cultivarea unei piețe pentru criptomonede mult mai stabilă. Inclusiv protocoalele ICO sunt cuprinse„. Declarația ii aparține unui oficial Maltez.

Acest joint-venture marchează încrederea noastră în guvernul maltez, precum și angajamentul nostru de a oferi clienților din întreaga lume un mediu de tranzacționare eficient, sigur și transparent.” Declarația ii aparține lui Tim Byun, din cadrul OKEx.

Joseph Portelli, președintele Bursei de Valori din Malta, susține parteneriatul.

Malta se află pe punctul de a deveni un centru de excelență în cadrul peisajului global al inovării digitale. Suntem încântați să colaborăm cu OKEx, un lider în sectorul monedelor digitale, pentru a-și folosi expertiza în ceea ce privește respectarea și aspectul normativ pentru a fi cu adevărat un trailblazer în cadrul sectorului de securitate.

Secretarul secretar pentru inovație digitală și servicii financiare, Silvio Schembri, a fost, de asemenea, entuziasmat de noua dezvoltare, prezicând că ar duce la o „colaborare fructuoasă”.

Astăzi Malta a deschis o modalitate de înregistrare obligatorie din punct de vedere juridic și de tranzacționare a titlurilor tokenizate. Suntem mândri de Bursa de Valori din Malta pentru a intra într-un parteneriat cu un lider mondial în ofertele primare pe blocche, cum ar fi OKEx. Aștept cu nerăbdare colaborarea fructuoasă în viitor „, a spus el.

După cum a raportat CCN, OKEx accelerează expansiunea sa globală în Malta prin înființarea unui birou și angajarea personalului local și se așteaptă să finalizeze această mișcare până la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al acestui an. OKEx este, de asemenea, un sponsor cheie al Summit-ului DELTA, blocul oficial al Maltei și evenimentul de inovare digitală.

MALTA A INSTALAT PRIMUL ATM PENTRU BITCOIN ȘI LITECOIN

În Malta s-au înregistrat toate progresele și adopțiile legate de criptomonede. În urmă cu o săptămână, Malta a adoptat și trei legi referitoare la criptocurrency și la blockchain.

La 14 iulie, o companie numită MoonZebra a lansat, în mod oficial, un bancomat Bitcoin în Malta. MoonZebra este o firmă de ATM care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede ca Bitcoin [BTC] și Litecoin [LTC] instantaneu prin numerar, cu orice monedă fiat.

Se pretinde că va elimina dificultățile de tranzacționare pe bursele online care expun un utilizator la amenințări de hacking, la folosirea necorespunzătoare a informațiilor sensibile și la alte ilegalități informatice.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!