Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,447.54
-1.93%
2
XRP
XRP
$0.2916
-3.10%
3
Ethereum
Ethereum
$105.34
-3.63%
5
EOS
EOS
$2.234
-3.98%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.08
-5.47%
7
Litecoin
Litecoin
$30.868
-2.30%
8
TRON
TRON
$0.026894
-0.94%
9
Stellar
Stellar
$0.085406
-6.23%
11
Cardano
Cardano
$0.037975
-2.51%
13
Monero
Monero
$43.586
-2.82%
14
IOTA
IOTA
$0.2551
-0.81%
Latest Crypto Fear & Greed Index

ONTology anunță un AirDrop cu monede gratuite de 40 milioane de dolari

O

Titularii de token-uri NEO vor primi jetoane ONT în valoare de 40 de milioane de dolari într-o licitație gratuită. NEO și ONT sunt ambele proiecte de blocuri care au sediul în afara Chinei și au rădăcinile lor legate de Onchain, o companie R & D bazată pe blocuri din Shanghai.

Ontology 1.0 a lansat recent rețeaua principală, împreună cu proiecte precum TRON și EOS, și a migrat de la un simbol NEP-5 pe blocul NEO la propriul său activ.

ONTology anunță un AirDrop cu monede gratuite de 40 milioane de dolari

ONTology vrea să prindă un loc în TOP 10 criptomonede din lume

Consiliul NEO a anunțat anterior că toți utilizatorii care dețineau NEO pe 2 martie ar primi 0,1 ONT pentru fiecare 1 NEO. Acest lucru a fost anunțat după ce Ontology 1.0 a declarat că vor dona 100 milioane ONT, 10% din oferta maximă.

Consiliului NEO pentru „cooperarea relevantă și sprijinirea feedback-ului comunității NEO” a aprobat tranzacția. NEO a anunțat recent a doua jumătate a intervalului în care utilizatorii sunt pregătiți să primească o sumă suplimentară de 0,1 ONT pentru fiecare 1 NEO pe care îl dețin. Mai mulți utilizatori de pe Reddit au confirmat că au primit cadoul de tip AirDrop în weekend.

Utilizatorii pot accesa gratuit airdop-ul lor în blockchain-ul ONT folosind aceeași cheie privată ca NEO așa cum este detaliat pe platforma ONT.

ONTology a distribuit până acum criptomonede în valoare de 4000 USD

ONT a distribuit deja 1000 ONT (aproximativ 4000 USD) tuturor utilizatorilor care s-au înscris pentru lista lor de discuții și au completat cerințele KYC la începutul acestui an.

Aceștia au declarat că vor aloca 53,75% din oferta circulantă pentru diverse parteneriate și evoluții. Cele mai multe dintre aceste proporții au mers spre dezvoltarea comunității și ecosistemelor.

NEO vrea sa intre intr-o noua epoca de descentralizare

După cum a raportat CCN, NEO, numită pe larg ca Ethereum din China, a anunțat recent că va intra într-o nouă „epocă de descentralizare”. NEO și-a slăbit restricțiile, permițând altor grupuri să execute noduri de rețea.

Acest anunț a consemnat o creștere a prețului de tranzacționare al NEO. Cu toate acestea, NEO va continua să se ocupe de alegerea nodurilor consensuale, iar pretențiile de „descentralizare” au fost întâmpinate cu scepticism.

AIRDROPS – CAT DE UTIL ESTE ACEST PROCES PENTRU PIATA DE MONEDE DIGITALE?

Airdrops printre proiectele de blockchain au cunoscut un impuls semnificativ în volum în ultimii ani. Proiectele consideră că Airdrops permite accesul la o mulțime mai mare și contribuie la creșterea gradului de conștientizare a proiectului.

Totuși, aceasta nu este o practică nouă prin nici un mijloc. Fiecare proiect major de la Bitcoin la Dogecoin a avut toate parghiile posibile gratuite pentru a permite utilizatorilor să dețină și să experimenteze criptomonede.

CONTEXT ONTOLOGY 1.0

Ontology, un nou proiect public de înaltă performanță. Totoodată este și o platformă distribuită de colaborare cu trusturi.  Noua criptomonedă oferă noi blocuri publice de înaltă performanță. Blocuri care includ o serie de registre distribuite complete și sisteme inteligente de contracte.

În același timp, sprijină colaborarea în lanțul public și personalizarea rețelelor lanțului, oferind în același timp module comune în diverse aplicații distribuite.

Ontology 1.0 include un protocol descentralizat de autentificare a identității.  Un protocol distribuit de gestionare a datelor.  Și un protocol de scor de credit. La nivel de aplicație, produsul integrat (ONTO) are un motor de căutare de încredere. Totodată are și cadrul de distribuire a datelor. Totul pentru a oferi un suport tehnic puternic.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!