Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,475.76
-2.84%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.02%
3
Ethereum
Ethereum
$106.27
-5.94%
4
EOS
EOS
$2.264
-4.65%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.96
-8.45%
7
Litecoin
Litecoin
$31.107
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.027124
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.087334
-8.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038683
-5.89%
13
Monero
Monero
$43.778
-5.96%
14
IOTA
IOTA
$0.2590
-4.53%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Opera aduce un wallet nativ pentru Ethereum direct in browser-ul web de desktop

O

Opera aduce portofelul Ethereum încorporat în browserul PC. E oficial. Compania din Oslo a făcut anuntul recent. Motivul update-ului? Oficialii Opera au vorbit despre „interesul puternic” și un „răspuns covârșitor pozitiv” la beta-ul privat pentru browserul de mobil. Acesta deja dispune de un wallet ethereum încorporat.

Opera aduce un wallet nativ pentru Ethereum direct in browser-ul web de desktop

Opera pentru desktop cu wallet incorporat pentru ETH

Prin adăugarea unui portofel cripto direct în browser, am eliminat necesitatea unor extensii complexe sau a unor aplicații separate„. Declaratia ii apartine lui Charles Hamel, conducătorul companiei. „Deschiderea browser-ului PC-ului pentru criptare marchează al doilea pas al Opera către crearea cripto și a mainstream-ului Web 3.0”.

Pentru a accesa funcția din browser-ul de desktop Opera, utilizatorii vor trebui mai întâi să descarce browserul mobil pe un dispozitiv Android și să activeze portofelul nativ de criptare.

Apoi, ei pot conecta la browser-ul PC-ul lor prin scanarea unui cod QR. Pe lângă depozitarea token-urilor, portofelul funcționează ca un browser de aplicații descentralizate (dApp). Asta permite utilizatorilor să interacționeze cu dApps precum Augur și CryptoKitties fără a descărca manual extensiile.

Avantajele wallet-ului oferit de OPERA

Cheile de la portofel rămân stocate pe telefonul utilizatorului, astfel încât aceștia trebuie să semneze toate plățile. Inclusiv cele inițiate prin browserul PC, pe dispozitivele lor mobile folosind o apăsare de amprentă digitală.

„După ce am efectuat plățile de cripto pe mobil, am vrut să găsim soluția perfectă pentru PC-uri”. Declaratia ii apartine lui Krystian Kolondra, divizia EVP a browserelor Opera. „Ne-am dat seama că cea mai bună modalitate este de a utiliza noua noastră tehnologie mobilă de cripto-wallet și de a oferi utilizatorilor PC-urilor accesul pe care il doresc”.

Unii utilizatori preferă să efectueze plăți cripto sau să interacționeze cu Dapps pe desktop-ul lor. Acum pot face acest lucru într-un mod simplu, folosind același portofel pe care îl au pe telefonul mobil „.

Opera in context

Mutarea vine la doar o lună după ce Bitmain, firma dominantă de exploatare bitcoin și, probabil, cea mai valoroasă companie de criptocurrency, a plătit 50 de milioane de dolari pentru a achiziționa o participație de control la Opera. Practic, prin intermediul browserelor și filialelor fintech, Bitmain are o prezență majoră în Africa.

O săptămână mai târziu, Opera a anunțat că adaugă un portofel nativ de ethereum la versiunea Android a browserului său mobil. Compania spune că următoarea sa țintă este „de a face integrarea mainstream pentru criptomonede”.

„La Opera, încercăm să rămânem în fruntea inovării. Scopul următor este de a face revolutie in zona cripto. Credem că tehnologia blockchain are puterea de a transforma web-ul de mâine. Se așteaptă ca aceasta să aibă o mare diferență în anii următori „.

COINBASE: 50 DE MILIOANE DE SHOP-URI ONLINE ACCEPTA PLATI CRIPTO PRIN WOOCOMMERCE

Coinbase a anunțat Pluginul WooCommerce. Acesta va permite pentru aproape 50 de milioane de magazine si shop-uri online să accepte plăți prin criptocurrency. Monedele acceptate pentru tranzacții sunt: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC) . Asta înseamnă acces direct la clienți care dețin wallet-uri oriunde în lume. Este primul pas spre adopția în masă a cripto.

Una dintre cele mai mari platforme digitale de active a făcut un nou pas către adoptarea criptocurrency la nivel de mase. În cea mai recentă dezvoltare, Coinbase Commerce a anunțat pluginul WooCommerce. Una dintre primele soluții de criptare non-custody, Coinbase Commerce permite comercianților localizați oriunde în lume să accepte plățile cripto direct de la clienții lor.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!