Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,442.49
-1.86%
2
XRP
XRP
$0.2912
-3.01%
3
Ethereum
Ethereum
$105.10
-3.58%
5
EOS
EOS
$2.229
-3.99%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.68
-4.98%
7
Litecoin
Litecoin
$30.714
-2.54%
8
TRON
TRON
$0.026914
-0.83%
9
Stellar
Stellar
$0.085439
-5.91%
11
Cardano
Cardano
$0.037889
-2.39%
13
Monero
Monero
$43.247
-3.11%
14
IOTA
IOTA
$0.2538
-1.10%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Orașele japoneze subpopulate atrag comunitățile de mining de Bitcoin

O

Un studiu recent arată că părți mai puțin cunoscute și relativ subpopulate din Japonia atrag tot mai multe comunități de mining de Bitcoin. Motivul? Prețul modic al chiriilor și curentul electric accesibil.

O astfel de situație s-a întâlnit recent în orașul japonez Fukui. Orașul are o populație de sub 250.000 de locuitori. Așezarea urbană se mândrește cu prețuri scăzute la energia electrică. Tot aici există prețuri extrem de accesibile pentru chirie. Și asta datorită unui program național de subvenționare prin care se încearcă aducerea de companii și investitori în zonele mai puțin favorizate. Astfel firmele care aleg clădiri abandonate pentru activități comerciale au discount-uri de până la 50% la plata chiriei.

Orașele japoneze subpopulate atrag comunitățile de mining de Bitcoin

JAPONIA tot mai atractivă pentru comunitățile de mining de Bitcoin

Potrivit publicației Asia Review, una dintre companiile care profită de condițiile din Fukui este Alt Design. Compania a deschis un magazin anul trecut în luna septembrie. După analistul șef al startupului, Shuhei Fujise, costurile cu energia electrică sunt mai scăzute în Fukui, în comparație cu Tokyo cu până la 40%. În plus, depozitele sunt spațioase, iar chiria este ieftină față de capitala Japoniei.

„Electricitatea industrială este mai ieftină în Fukui decât în ​​Tokyo și putem închiria ieftin un spațiu mare care să se potrivească tuturor echipamentelor noastre de mining”, a declarat Fujise pentru Nikkei Asia Review.

Alt Design are în prezent aproximativ 500 de instalații de mining și se concentrează în primul rând pe mining-ul de bitcoin și secundar și eter. La startup sunt implicați 10 angajați în instalarea și gestionarea echipamentelor de mining de tip criptocurrency.

În fiecare lună, firma estimează că activitățile miniere consumă 2000 Kw de energie electrică pentru a genera aproximativ 200 ETH pentru 10 clienți corporativi. Alt Design, la rândul său, câștigă un comision pe aceste fonduri.

MINING-UL de Bitcoin și Ethereum , o activitate care prinde contur din ce în ce mai puternic în anumite zone  cvasinecunoscute din Japonia

La începutul acestui an, firma de comerț electronic DMM.com a lansat o instalație minieră de tip criptocurrency în orașul Kanazawa. In acelasi timp, firma a prezentat si un showroom cu 1000 de platforme miniere de criptare, accesibile clientilor companiei.

DMM.com a indicat în acel moment că intenționează să exploateze bitcoin, ethereum și litecoin. Compania a desfășurat platforme miniere pe protocol ASIC (650 MH / s) și GPU (300 MH / s). În plus, DMM.com a dezvăluit, de asemenea, că a planificat o instalație de gestionare a propriului bazin minier.

La începutul lunii trecute, CCN a raportat că firma de tehnologie GMO a lansat prima instalație japoneză  de mining pentru Bitcoin. Instalația mai poartă numele de B2. Deși proiectat în Japonia, modelul B2 a fost fabricat în Taiwan. Este așteptat să înceapă transportul în luna octombrie a acestui an la un cost de 1.999 de dolari.

Unele dintre specificațiile lui B2 includ o rată de hash de 24H / s și o rată de consum de energie electrică de 1950W pe unitate.

VREI SĂ CÂȘTIGI BITCOIN CÂND TE JOCI PE MOBIL ? ÎN JAPONIA SE POATE

Compania japoneză de aplicații și jocuri mobile pe Android și iOS, GMO Internet Group, a dezvoltat o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să câștige criptomonede Bitcoin în timp ce se joacă diferite jocuri.

Noua aplicație, CryptoChips, va fi inițial integrată cu un joc de luptă teritorial în timp real. Jocul este dezvoltat de OMG. Jocul a fost numit „Whimsical War”. Este un joc care va semăna cu varianta de mobil a Dota sau cu alte jocuri de genul.

Dacă alegi să joci jocul de pe un dispozitiv iOS sau Android începând cu luna august a acestui an, utilizatorii pot fi recompensați cu Bitcoin în funcție de clasamentul și misiunile obținute în cadrul jocului. Restul informatiei aici!

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!