Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,432.01
-1.56%
2
XRP
XRP
$0.2898
-3.12%
3
Ethereum
Ethereum
$104.46
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.225
-3.88%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.33
-3.38%
7
Litecoin
Litecoin
$30.777
-1.84%
8
TRON
TRON
$0.026613
-2.90%
9
Stellar
Stellar
$0.083940
-6.94%
11
Cardano
Cardano
$0.037393
-3.34%
13
Monero
Monero
$43.123
-2.41%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-2.15%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Panică în lumea crypto din cauza Indiei care blochează tot

P

Panică în zona de cryprocurrency. Băncile din India sunt în punctul în care sunt nevoite să rupă orice legătură cu companiile care au core business-ul setat în zona de criptare monetară.

Panică în lumea crypto din cauza Indiei care blochează tot

Zebpay, cel mai mare jucător în zona de cryptocurrency din India, a anunțat că, în conformitate cu directiva privind rezervele băncii din India, emisă în aprilie, băncile sunt pe punctul de a opri relațiile cu monedele virtuale și de a închide conturile companiilor care se ocupă de criptare. Aceasta va duce la întreruperea schimburilor din serviciile bancare.

INDIA ÎN RĂZBOI CU TOT CE ȚINE DE ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Panica a provocat o explozie rapidă pe platformele de tranzacționare indiene de criptare și a declanșat vânzări masive. BTC / USD se tranzacționează sub $ 6.100, pierzând peste 3% într-o singură oră. ETH / USD a scăzut cu 5% la 500 dolari, cu un impuls descendent câștigând tracțiunea.

Prețul Bitcoin a cedat și mai mult, pe măsură ce piața criptografică a devenit brusc roșie. Practic toată piața din zona de crypto a anulat câștigurile acumulate după ritmul scurt de recuperare care a revenit pe piață la sfârșitul săptămânii trecute.

BTC / USD tranzacționează acum de peste 6,100 de dolari și se stabilește într-un model de pavilion bearish ca urmare a scăderilor neașteptate. Schimbul Zebpay al Indiei de astăzi a avut libertatea de a-și informa clienții că se apropie de ziua D atunci când sunt eliminați din accesarea serviciilor bancare din India.

BĂNCILE DIN INDIA NU MAI CRED ÎN CRYPTOCURRENCY

Puternicul schimb Zebpay știa că comunicarea va culmina în cel mai mare succes al săptămânii. Banca de rezervă a Indiei, în luna aprilie a acestui an, a decis ca schimburile și alte afaceri legate de criptomonede nu vor mai avea acces la serviciile bancare din iulie. Banca centrală a fost luată în instanță, dar cazul nu a fost determinat, lăsând întreprinderile într-o stare de incertitudine.

INDIA ARE O RETICENȚĂ FAȚĂ DE ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Bănca Centrală Indiană a anunțat demult o politică prohibitivă. Măsura lor viza orice tranzacție cu ciptomonezi și orice încercare de testare a unor blockchain-uri.

Instituția bancară a reglementat un act prin care interzice clienților și utilizatorilor să achiziționeze cripto monede. Mai mult, limitele au privit și alte bănci comerciale de pe teritoriul indian. Acestora li s-a expus expres interdicția de a reglementa, soluționa, intermedia tranzacții în blockchain cu criptomonede.

„Nu putem avea niciun fel de comerț cu cripto monede, nici acum și nici în viitor. Această posibilitate este total exclusă deoarece este interzis de către Banca Centrală de Rezervă a Indiei să facem tranzacții și comerț de orice fel în blockchain. ”, declara un oficial indian, după ce au refuzat oferta Venezuelei de a achiziționa produse petroliere cu ajutorul criptomonedei petro.

Sursa: https://www.fxstreet.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!