Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,478.73
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.01%
3
Ethereum
Ethereum
$107.13
-5.96%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.29
-8.90%
7
Litecoin
Litecoin
$31.381
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026917
-8.15%
9
Stellar
Stellar
$0.088857
-7.48%
11
Cardano
Cardano
$0.038789
-6.01%
13
Monero
Monero
$43.733
-6.07%
14
IOTA
IOTA
$0.2592
-6.12%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Pantera Capital: Daca Bitcoin e otrava de sobolani, bancile sunt sobolanii

P

Oficialii de la Pantera Capital continuă să mențină o perspectivă optimistă pentru criptocurrency în contextul crizei actuale a pieței. Într-o conferință organizată de ICO și fondul digital al fondurilor de investiții, directorul executiv investiții Dan Morehead a spus lucruri controversate. Acesta a declarat că blockchain este următorul pas în evoluția capitalului propriu. Iar criptocurrency este o formă superioară de monedă.

Pantera Capital: Daca Bitcoin e otrava de sobolani, bancile sunt sobolanii

Despre Bitcoin, despre banci, despre cripto

Dan Morehead a fost un cripto optimist perpetuu. El a afirmat că plafonul pieței de criptare poate fi într-o zi în valoare de patru mii de miliarde de dolari. În aprilie, Pantera Capital a spus că piața a ajuns la fund și că a sosit timpul să se ducă in sus pe termen lung. Din pacate nu s-a intamplat asa dar piata rezista.

In alta ordine de idei,  performanța recentă a Fondului Asset Digital al Panterei nu a atenuat entuziasmul Panterei. Din decembrie, fondul a scăzut cu 23,7%, în timp ce bitcoinul a scăzut cu 20,9%.

Pantera capital: La cum arata piata, este timpul pentru a cumpara

Piața actuală este un moment potrivit pentru cumpărare, potrivit Morehead. „Este momentul potrivit pentru a vă mări poziția”, a spus Morehead, menționând că investitorii din fondurile Pantera nu reușesc în general să respecte această regulă.  Majoritatea abonamentelor sunt achiziționate atunci când prețurile fondului sunt ridicate.

„Este foarte probabil ca acesta să fie un punct scăzut pentru industrie”, a afirmat el, adăugând că prețul bitcoin a crescut de la început cu o rată stabilă. „Viziunea mea normală este că va reveni la tendința sa”, a spus el.

În ceea ce privește afirmația lui Warren Buffet, care a avut loc la începutul acestui an, că bitcoinul este „otrava de șobolani”, Morehead a spus: „Bitcoin chiar este otrava pentru șobolani. Doar ca bancile si companiile de carti de credit sunt sobolanii. ”

BISON, O BURSA DIN GERMANIA, ANUNTA CRIPTAREA „END-TO-END” PENTRU BTC, XRP SI ETH

Grupul Boerse Stuttgart creează o infrastructură end-to-end pentru activele digitale. După începerea tranzacționării prin intermediul sistemului BISON, va exista în curând o platformă pentru ofertele inițiale de monede (ICO), un loc de tranzacționare multilateral pentru criptocuritate, precum și soluții pentru custodia în siguranță. Grupul Boerse Stuttgart continuă astfel să-și urmeze strategia de digitizare și devine un pionier pentru transformarea digitală a piețelor financiare și a produselor financiare „. Declaratia apartine lui Alexander Hoptner.

CEO-ul Boerse Stuttgart GmbH, Alexander Höptner, afirmă că know-how-ul grupului în domeniul tehnologiei, al reglementării și al modelelor de tranzacționare îl poziționează favorabil pentru crearea unei infrastructuri de succes care să completeze aplicația BISON și crearea unui ecosistem prosper de cripto-tranzacționare.

Aplicația BISON care urmează să fie lansată în această toamnă va facilita accesul pe piață și va permite tranzacționarea gratuită și sigură a criptocurităților, devenind astfel prima aplicație din lume care va fi susținută de o bursă tradițională.

BISON, ICO si criptocurrency

După lansare, grupul intenționează să-și extindă activitățile pe piețele primare și secundare. Platforma ICO va servi la emiterea de jetoane digitale în cazuri precum finanțarea corporativă sau reprezentarea drepturilor și a activelor, precum și lansarea unor noi proiecte ICO cu ceea ce grupul descrie ca fiind „procese standardizate și transparente”. Locul de tranzacționare pentru activele digitale, precum Bitcoin, va cuprinde un aspect separat al infrastructurii end-to-end.

Token-urile de tranzacționare emise prin platforma noastră ICO pot fi tranzacționate pe piața secundară. Acesta este un factor important de succes pentru ICO. În același timp, răspundem cererii din partea investitorilor cu amănuntul. Dar ne intereseaza si investitorii instituționali . De ce? Ca sa avem un mediu reglementat și sigur pentru tranzacționarea cu criptomonede”. A explicat Alexander Höptner.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!