Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,422.90
-1.53%
2
XRP
XRP
$0.2898
-2.45%
3
Ethereum
Ethereum
$105.14
-1.91%
5
EOS
EOS
$2.237
-3.33%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.82
-1.33%
7
Litecoin
Litecoin
$30.817
-0.89%
8
TRON
TRON
$0.026824
-4.24%
9
Stellar
Stellar
$0.083403
-6.87%
11
Cardano
Cardano
$0.037740
-2.02%
13
Monero
Monero
$43.136
-2.91%
14
IOTA
IOTA
$0.2548
-0.69%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Parity nu intentioneaza sa imparta Ethereum in valoare de 320$ milioane

P

Parity Technologies nu are nici o intentie de a imparti lantul Ethereum in legatura cu o disputa care implica mai mult de 320 de milioane de dolari in valoare de ETH care sunt inghetati de luni de zile, ca urmare a unei erori intr-o biblioteca de contracte inteligente cu portofel multi-semnatura.

In declaratia, care a fost atribuita co-fondatorilor Parity Jutta Steiner si Gavin Wood, compania a afirmat in mod incert ca nu are intentia de a imparti Ethereum blockchain – la fel cum reteaua s-a impartit in Ethereum si Ethereum Classic in 2016 – pentru a recupera fondurile pierdute.

Ei au scris:

Sa clarificam: nu avem intentia de a imparti lantul Ethereum. Planificam sa continuam sa colaboram cu comunitatea pentru a gasi o cale de urmat. Toti am dedicat foarte mult timp si efort pentru dezvoltarea ecosistemului Ethereum si nu intentionam sa daunam ceea ce am construit.

Cu toate acestea, Parity continua sa promoveze un proces de recuperare pentru suma de aproximativ 513.000 ETH, care a fost inaccesibila de anul trecut, cand un bug software a permis unui utilizator extern sa autodistruga un contract din care faceau parte aproape 600 de portofele cu mai multe semnaturi.

Mai mult de jumatate din aceste fonduri apartin Fundatiei Web3, fondata de Gavin Wood, care, impreuna cu implicarea sa in Parity, este de asemenea fostul director al companiei Ethereum.

Din declaratie:

Noua tuturor, celor de la Parity Technologies, ne pare rau de utilizatorii care raman in imposibilitatea de a accesa ether-ul  lor ca urmare a unei erori in codul nostru. Am fost in convorbire constanta cu proiectele afectate si credem ca cei din comunitate care au blocat ether-ul, fie prin inghetarea portofelului, fie, de exemplu, probleme precum cele enumerate in EIP – 156, au o varianta de a incerca sa recupereze proprietatea.

Pana in prezent, incercarile de a adopta un plan de recuperare a fondurilor – si, in unele cazuri, de a crea un proces standard de recuperare pentru contractele inteligente auto-distruse – au fost intampinate cu rezitenta in cadrul comunitatii Ethereum.

Cel mai recent, un dezvoltator al Parity, a prezentat propunerea EIP-999, o propunere de imbunatatire a Ethereum (EIP), care ar restabili biblioteca de contracte cu portofolii multi-semnate a Parity.

Acest program EIP nu s-a dovedit a fi mai putin controversat decat propunerile anterioare, iar unii dezvoltatori se tem ca, daca acesta este inclus intr-o viitoare furca Ethereum, utilizatorii vor refuza sa faca upgrade la noua versiune a software-ului, impartind reteaua in doua blockchain de concurenta.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Robert Tudor

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!