Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,428.44
-1.39%
2
XRP
XRP
$0.2902
-2.55%
3
Ethereum
Ethereum
$105.39
-1.98%
5
EOS
EOS
$2.242
-3.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.24
-0.85%
7
Litecoin
Litecoin
$30.978
-0.40%
8
TRON
TRON
$0.026861
-4.02%
9
Stellar
Stellar
$0.083573
-6.73%
11
Cardano
Cardano
$0.037770
-1.89%
13
Monero
Monero
$43.394
-2.23%
14
IOTA
IOTA
$0.2561
-0.48%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Parlamentul UE încurajează întreprinderile și cetățenii să îmbrățișeze tehnologia blockchain

P

Membrii Parlamentului European sunt de părere că întreprinderile mici ar putea fi avantajate de integrarea blockchain-ului.

Comunitatea Europeană a Energiei Atomice a votat miercuri ca întreprinderilor mici să li se recomande să examineze sistemele de plăți de tip blockchain.  Prin această mișcare se urmărește reducerea unora dintre costurile asociate facilitatorilor de plăți intermediare. În plus, Comisia Europeană va primi o întrebare cu privire la  blobkchain în cursul unei sesiuni plenare de luna viitoare, potrivit unui comunicat de presă.

Tot conform comunicatului, Comitetul a sugerat în mod specific ca tehnologia să fie utilizată nonmonetar, aceasta vizând controlarea de date, managementul lanțului de aprovizionare, registrele funciare și democratizarea pieței energiei.

Eva Kaili, membru al comitetului, care a oferit ulterior un raport despre meeting, a declarat că tehnologia blockchain este „de ultimă oră”, adăugând:

Astăzi, comitetul pentru industrie a votat univoc în favoarea unei tehnologii orientate spre viitor, de la care ne așteptăm să aducă îmbunătățiri în ceea ce privește calitatea vieților noastre, să autorizeze IMM-urile și să îmbunătățească și modelele de afaceri în majoritatea sectoarelor industriale … și aspirăm la transformarea UE în lider mondial în era celei de-a patra revoluții industriale.

Potrivit comunicatului, membrii au cerut Comisiei Europene să stabilească reguli de reglementare pentru diferite cazuri de utilizare a tehnologiei blockchain, care să fie „inovatoare și neutre din punct de vedere tehnologic”. Aceștia au solicitat, de asemenea, includerea fondurilor pentru proiectele de tip blockchain în cadrul bugetului UE pe termen lung, după 2020.

În cadrul conferinței CoinDesk Consensus 2018, Kaili a menționat că UE începe să încurajeze adoptarea blockchain-ului, spunând că:

 În următorii câțiva ani va fi armonie, vom avea un software care va putea fi utilizat în siguranță și vor exista reglementări.

Una peste alta, ea a mai afirmat și că:

 Este foarte greu să educăm fiecare politician în ceea ce privește tehnologia blockchain… Și, în plus, nu avem prea mulți oameni de știință în Parlamentul European.

 

Sursă: https://www.coindesk.com/china-prosecutes-98-over-alleged-2-billion-onecoin-pyramid-scheme/
Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Eliza Dumitriu
Eliza Dumitriu

”When nothing goes right, go left”

Îmi place să cred că fiecare piedică, indiferent de natura ei, nu e altceva decât o oportunitate de a evolua. O atitudine pozitivă e ca un medicament pentru trup și suflet. Cât timp există dorință pentru progres și muncești pentru ceea ce îți propui, în fapt deja îți construiești visul.

E necesar să ai mintea mereu conectată la realitate, dar nici o cădere nu e decisivă pentru viitorul tău. Felul în care întâmpini fiecare situație te definește ca om și caracter.

1 comentariu

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!