Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,472.76
-3.11%
2
XRP
XRP
$0.2954
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$106.88
-5.87%
4
EOS
EOS
$2.257
-5.26%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.65
-8.32%
7
Litecoin
Litecoin
$31.329
-3.99%
8
TRON
TRON
$0.027375
-6.36%
9
Stellar
Stellar
$0.088210
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038833
-5.84%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-5.89%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Pe scurt: Binance alege descentralizarea, Litecoin tranzactionat prin Messenger App

P

Binance a anunțat înca din martie că intenționează să lanseze o nouă platforma publică în scopul dezvoltării lanțului Binance. O platformă de transfer și comercializare a diferitelor active criptate fără un operator centralizat. În această săptămână, CEO-ul Changpeng Zhao a oferit prima demonstrație a Binance Decentralized Exchange și Binance Chain.

Pe scurt: Binance alege descentralizarea, Litecoin tranzactionat prin Messenger App

BINANCE alege descentralizarea?

Zhao a explicat că echipa sa de dezvoltatori a reusit sa faca progrese inainte de deadline-ul stabilit anul trecut. „M-am gândit că acest lucru se va întâmpla două luni mai târziu sau mai mult, dar din nou, echipa mea a livrat mai devreme. Le multumesc pentru asta”.

În timp ce majoritatea demo-urilor sunt înregistrări ale unui terminal de linie de comandă exprimat de unul dintre dezvoltatorii lanțului Binance, diversele activități ilustrate descriu elementele de bază ale emiterii, listării și tranzacționării activelor cripte pe schimbul descentralizat.

Într-adevăr, alți concurenți la Binance, cum ar fi Huobi au anunțat planuri similare în luna iunie pentru a finanța crearea unui protocol de tip blockchain cu sursă deschisă, menit să evolueze într-o zi într-un schimb descentralizat independent.

https://www.coindesk.com

Se invart bani in cripto in ASIA. GSR Capital din Hong Kong investeste 400 de milioane de dolari in tZero

tZero a obținut recent 134 milioane de dolari în oferta sa de jetoane de securitate. Anunțul a fost asociat cu o divulgare separată, care a arătat că firma de capital din Hong Kong, GSR Capital, a acceptat să investească până la 400 milioane dolari atât în ​​tZero, cât și în Overstock.

CEO-ul Patrick Byrne a reiterat o afirmație anterioară potrivit căreia tZero a primit 100 de milioane  în momentul în care a deschis pentru prima dată vânzarea simbolică.

Sursa: https://www.coindesk.com

Tranzactiile cu Litecoin disponibile prin Messenger App. Urmeaza SMS?

Tranzacțiile Litecoin sunt acum disponibile prin intermediul telegramei de aplicații criptate Messenger. Noua caracteristică Litecoin va permite utilizatorilor să utilizeze serviciile Litecoin cu interogări de text prin intermediul sistemului de back-end LTC API al lui Zulu. Zulu a subliniat că datele din cheia privată nu sunt gestionate de companie, iar în schimb au fost protejate cu criptare RSA și parola privată a utilizatorului.

În viitor, compania intenționează să introducă tranzacții LTC prin intermediul mesajelor text (SMS) pentru a permite operațiuni pe blockchain Litecoin pentru clienții cu conexiune slabă la internet. Începutul afirmă că, din 64% din populația globală care deține un telefon mobil, doar 33% au un smartphone cu conexiune la internet.

Zulu a subliniat caracterul descentralizat al caracteristicilor viitoare. Update-ul Litecoin vizează țările în care conectivitatea la internet este scăzută. Unde internetul este cenzurat de regimuri autocratice. Unde segmente mari ale populației sunt marginalizate de sistemul financiar convențional.

În prezent, cea de-a șaptea cea mai mare criptomoneda după capitalizarea pieței, Litecoin este un proiect open-source care a fost lansat în 2017. Ideea de bază a monedei digitale este de a furniza tranzacții mai rapide. Operatii mai ieftine decât cele ale Bitcoin-ului  (BTC). LTC se tranzacționează în jurul valorii de 61 dolari in ultimele 24 de ore. Asta după ce a înregistrat nivelul maxim de 351 dolari în decembrie 2017. Se arata intr-un raport Litecoin al Cointelegraph.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!