Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Pe scurt: Elon Musk vrea sa isi transforme conceptul Tesla in cripto?

P

Elon Musk ar putea folosi cripto pentru trece conceptul Tesla in mediul privat descentralizat. Elon Musk caută susținători propunerii sale. Aceea de a trece conceptul Tesla in mediul privat descentralizat.  Un investitor a oferit deja o solutie: criptocurrency. Haydar Haba investește în companii private de tehnologie prin intermediul fondului său Andra Capital. Fondul este în curs de a câștiga 1 miliard de dolari într-o vânzare simbolică. Ce inseamna asta pentru Elon Musk?

Pe scurt: Elon Musk vrea sa isi transforme conceptul Tesla in cripto?

Ce s-ar intampla cu piata cripto daca ar aparea criptomoneda TESLA?

„Iubesc brandul Tesla, îl respect pe Elon Musk și cred că ar trebui să ia în considerare tehnologia blockchain și tokenizarea activelor”. A declarat Haba săptămâna aceasta la show-ul „Balancing the Ledger” de la Fortune. El a numit moneda Tesla. Dacă Musk ia sfaturile lui Haba, el ar putea deveni un trailblazer pentru un nou mod de a investi în piața bursieră folosind mărci digitale în locul acțiunilor tradiționale. Ce inseamna asta?

Asta ar da un boost pentru alte firme financiare care cocheteaza deja cu ideea. „În opinia mea, după 20 de ani, publicul va avea doar o ofertă token de înaltă calitate”, a adăugat Haba. Criptocurrency, bazat pe un blockchain care actioneaza ca un registru permanent al tranzactiilor, ofera investitorilor multe beneficii pe care stocurile traditionale nu le ofera, a continuat el.

Sursa: http://fortune.com

Bitmain are un IPO de 18 miliarde de dolari

Bitmain Technologies, Ltd. este pe punctul de a deveni public. Potrivit documentelor obținute de CoinDesk, compania minieră de criptocurrency depune o ofertă publică inițială de până la 18 miliarde de dolari în septembrie, cu o capitalizare de piață de 40-25 miliarde de dolari. Ce inseamna asta?

Tencent Holdings, Ltd., Grupul Softbank și un fond de investiții fără nume, care gestionează active în valoare de 15 miliarde de dolari, au participat la runda IPO. Un angajament minim de 5 milioane de dolari a fost exprimat până la data de 18 iulie și a fost semnat de Bitmain Technologies Holding Company. Vorbim practic de grupul de investiții din Insulele Cayman care a fost legat de miliardarul tehnologiei chinezești Lei Jun, fondatorul companiei electronice de consum Xiaomi, Inc.

Înainte de această ultimă finanțare, Sequoia Capital China a condus seria B Bitmain de 50 de milioane de dolari. Seria A de 400 milioane a fost coordonata cu ajutorul IDG Capital din San Francisco, Coatue Management al Menlo Park, DST Global din Rusia și EDBI și GIC din Singapore.

Seria A a reprezentat 5% din acțiunile evaluate la 1 miliard de dolari, iar Seria B a evaluat compania la 12 miliarde de dolari. Ambele runde au fost închise în prima și a doua jumătate a anului 2017.

Sursa: https://www.coindesk.com

Dish Network acceptă Bitcoin Cash

Rețeaua Dish Network, una dintre primele companii mari care acceptă Bitcoin ca metodă de plată, a anunțat că acum acceptă și Bitcoin Cash. Sprijinul pentru o criptomoneda secundă vine la patru ani. Asta după ce furnizorul de televiziune de abonament din S.U.A. a decis mai întâi să accepte Bitcoin. Cand asta? In 2014. La acea vreme, cea mai mare firmă din lume a acceptat serviciile Bitcoin pentru serviciile sale, oferind 14 milioane de abonați.

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!