Peste 140$ milioane Bitcoin au fost mutate din portofelele Mt.Gox

P

16.000 Bitcoin (o suma in valoare de aproximativ 141 milioane de dolari) legat de schimbul Bitcoin Mt. Gox au fost mutate joi.

Potrivit lui CryptoGround, care monitorizeaza portofelele ramase ale Mt. Gox, monedele Bitcoin au fost scoase din patru adrese separate in trepte de aproximativ 2.000, cu cate 0 BTC ramase in fiecare portofel din care au fost extrase fondurile.Portofelele sunt sub controlul lui Nobuaki Kobayashi, avocat din Tokyo, care a dezvaluit, de asemenea, in martie ca a vandut in septembrie anul trecut aproximativ 400 de milioane de dolari Mt. Gox Bitcoin si Bitcoin Cash. In prezent, adresele Gox detin in continuare aproximativ 146, 106 BTC, arata datele de tip blockchain.

Datele suplimentare privind reteaua indica faptul ca detinatorii fondurilor Bitcoin Cash sunt in miscare, iar in cursul a patru tranzactii sunt transmise 16.000 BCH.

Kobayashi este insarcinat cu lichidarea jetoanelor in numele creditorilor din Mt. Gox, cei mai multi dintre acestia nu si-au recuperat fondurile dupa incheierea operatiunilor de tranzactionare din 2014. Cu toate acestea, procesul nu a fost controversat, avand in vedere ca valoarea Bitcoin detinuta de Mt. Gox depaseste suma solicitata de creditorii bursei.

Infiintata in 2010, exchange s-a ridicat la 80% din volumul tranzactiilor globale la inaltime. De la inchiderea Mt. Gox, fondatorul sau, Mark Karpeles, a fost implicat in batalii juridice, inclusiv procese cu actiuni in instanta si acuzatii de deturnare de fonduri.

Dupa cum a raportat anterior CoinDesk, vanzarile anterioare din portofele au coincis cu scaderi abrupte pe piata criptomonedelor. In special, un transfer de fonduri efectuat pe 5 februarie a fost concomitent cu o scadere de 50% a valorii de piata de la capitalizarea bursiera de 830 miliarde de dolari care a avut loc in ianuarie.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Ghid pas cu pas

Despre autor

Robert Tudor
Scris de: Robert Tudor

Cele mai populare articole

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!