Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.87
-2.66%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.64
-4.84%
4
EOS
EOS
$2.253
-4.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.20
-7.30%
7
Litecoin
Litecoin
$31.015
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027018
-3.06%
9
Stellar
Stellar
$0.085783
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038264
-4.51%
13
Monero
Monero
$43.589
-5.14%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-2.21%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Piaţa de cripto in extaz. Google şi Facebook permit Ad-urile Coinbase pe platforme

P

Anunțurile Coinbase sunt afișate înapoi pe Google. Piaţa e în extaz. Asta înseamnă că mesajele Coinbase despre criptomonede ajung la miliarde de potențiali utilizatori. Anunţurile pot fi văzute şi pe browserele Chrome din România.

Piaţa de cripto in extaz. Google şi Facebook permit Ad-urile Coinbase pe platforme

Coinbase, una dintre cele mai mari platforme de  exchange, se întoarce pe anunțurile Google. Știrea vine în lumina reflectoarelor după ce CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a anunțat că platforma de schimb a fost inclusă pe lista de add-uri pentru anunțurile Facebook.

GOOGLE şi FACEBOOK au dat dezlegare la AD-uri comerciale despre criptomonede pentru CoinBase

Google a publicat recent o nouă politică privind serviciile financiare din zona cripto şi blockchain. In document compania  declara că publicitatea privind criptocurrency este interzisă pe platformă. Acestea includ oferta inițială de monede [ICO], schimburile de criptomonede, wallet-urile și sfaturile de tranzacționare.

Dar a revenit asupra deciziei. Astfel, pentru a fi aprobat de Google pentru publicitate, compania trebuie să fie autorizată de autoritatea financiară din țara respectivă. Anunțurile și pagina de destinație ar trebui să respecte toate politicile AdWord și cerințele legale necesare.

Directorul de anunțuri durabile Google, Scott Spencer, a afirmat anterior că au văzut suficiente prejudicii consumatorilor sau potențiale daune consumatorilor din cauza cripto și, din moment ce nu cunosc viitorul cripto, este o zonă pe care doresc să o abordeze cu precauție extremă.

Când Coinbase a fost listat pe Facebook, co-fondatorul și CEO-ul, Brian Armstrong, a anunțat că se întorc să introducă mai mulți oameni în sistemul financiar. Aprobarea de a face publicitate pe Google ar însemna că cea mai mare platformă de schimb are acces la miliarde de persoane, iar expunerea Bitcoin și a altor criptomonede ar fi dublă.

CoinBase atrasă de XRP, după ce 34% din comunitatea CNBC a cerut criptomoneda

Pentru Coinbase, scopul anunțului este de a face compania transparentă cu clienții săi și de a evita comerțul intern pe care schimbul a fost acuzat anterior. Între timp, entuziaștii Ripple văd speranța în SBIVC, un schimb pentru cripto focusat pe XRP, care va începe să funcționeze complet de acum înainte. Există totuși șansa ca Coinbase să își retragă decizia anterioară și să pună Ripple alături de alte criptomonede noi în platformă.

În India, potrivit comunității Ripple, Ripple și monedele sale XRP au capturat aproximativ 50% din bănci. În întreaga lume, mai mult de 50 de bănci centrale lucrează cu protocolul Ripple. Acestea, printre alte dezvoltări, fac ca Ripple să fie irezistibil în spațiul criptocurrency și în lumea remitențelor transfrontaliere. Testate și de încredere, instrumentele Ripple au fost găsite viabile și potrivite pentru remitențe transfrontaliere între diverse fintech-uri. Mai multe informaţii aici!

TRON introduce în Google Chrome o extensie dedicată TronLink

TronLink oferă utilizatorilor acces ușor la Tron în Blockchain. Cum face asta? Simplu. Prin respectiva extensie utilizatorii pot utiliza platforma fără întreruperi. Fiind o extensie a browserului, TronLink are capacitatea de a se conecta cu conținutul de pe site-ul Tron și de a efectua acțiuni sigure. Extensia permite utilizatorilor să trimită, să primească și să semneze tranzacții fără probleme.

Consultați Tronlink, extensia Chrome construită de @TronWatch! Dezvoltatorii vor putea să creeze și să interacționeze cu DApps dintr-un browser, un pas important înainte de lansarea testului nostru Virtual Machine pe 30 iulie! Rămâneţi aproape„. Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter oficial al criptomonedei. Mai multe informaţii aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!