Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,425.09
-1.39%
2
XRP
XRP
$0.2900
-1.98%
3
Ethereum
Ethereum
$105.41
-1.27%
5
EOS
EOS
$2.243
-2.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.36
-0.75%
7
Litecoin
Litecoin
$30.896
-0.59%
8
TRON
TRON
$0.026892
-3.81%
9
Stellar
Stellar
$0.084049
-5.96%
11
Cardano
Cardano
$0.037859
-1.45%
13
Monero
Monero
$43.459
-1.94%
14
IOTA
IOTA
$0.2548
-0.32%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Planurile de restabilire a increderii publice in Japonia

P

Noua asociatie japoneza de criptomonede, care cuprinde 16 schimburi aprobate de guvern, a debutat luni. Grupul si-a dezvaluit planurile de a se autoguverna pentru a reconstrui increderea publicului in industria cripto.

Noua asociatie japoneza debuteaza

16 schimburi cu licenta in criptomoneda din Japonia au lansat in mod oficial o noua asociere cripto. Grupul a organizat o conferinta de presa luni, pentru a-si detalia planurile de autoreglementare “pentru a restabili increderea publicului afectata de un furt inalt”, a raportat Nikkei:

Organizatia asteapta sa lanseze regulile de tranzactionare si dezvaluire in aceasta vara, a spus biroul de stiri, adaugand ca grupul intentioneaza sa-si deschida portile celor care opereaza provizoriu, in timp ce guvernul de supraveghere isi revizuieste cererile.

Membrii fondatori de schimb sunt Money Partners, Quoine, Bitflyer, Bitbank, SBI Virtual Currencies, GMO Coin, Bittrade, Btcbox, Bitpoint Japan, DMM Bitcoin, Bitarg Exchange Tokyo, FTT Corporation, Bitocean, Fisco Virtual Currency, Tech Bureau, and Xtheta.

Grupul a organizat, de asemenea, primul sau consiliu de conducere si a ales directorii executivi. Presedinte al furnizorului de platforme de schimb valutar Money Partners Group, Taizen Okuyama, a fost numit seful noii organizatii. Publicatia l-a citat spunand:

Vom urmari autoreglementarea in vederea dezvoltarii sanatoase a pietei si a atenuarii nesigurantei in randul utilizatorilor de criptomonede.

 Trei prioritati numite

Grupul se va concentra pe trei prioritati, iar stirile vor fi detaliate. Primul, astfel cum este exprimat de Okuyama, este protectia clientilor. In timp ce legea japoneza “impune schimburi pentru a gestiona activele clientilor” a recunoscut ca

un astfel de standard este o chestiune de curs pentru firmele de valori mobiliare si a brokerilor de schimb valutar. Conformitatea a fost buna printre schimburile de criptomoneda.

 O alta prioritate este sa asigure “un proces regulat de elaborare a regulilor”, a precizat el, mentionand ca exemplu

limitele de levier pentru tranzactionarea in marja si gestionarea informatiilor privilegiate, inclusiv ce valute intentioneaza sa inceapa sa sustina un schimb.

Cea de-a treia prioritate este “imbunatatirea divulgarii”. Directorul executiv al Money Partners Group a explicat, dupa cum transmite Nikkei:

Schimburile de criptomonede furnizeaza rareori statistici, lasand consumatorilor informatii prea mici pentru a alege una fata de alta. Brokerii online, prin contrast, elibereaza aceste date lunar.

Grupul isi propune sa stabileasca un sistem de divulgare in timp util, subliniind ca reglementarea financiara a tarii, Agentia pentru Servicii Financiare (FSA), “a aplaudat crearea grupului ca o miscare binevenita, daca este intarziata, se misca spre reforma.”

 Mai mult, Okuyama a spus ca asociatia va lasa reglementarea ofertelor initiale de monede (ICO) la judecarea unui grup de studiu FSA.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Robert Tudor

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!