Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$7,411.41
-0.41%
2
Ethereum
Ethereum
$464.72
1.57%
3
XRP
XRP
$0.4553
0.03%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$792.33
0.47%
5
EOS
EOS
$8.148
0.80%
6
Stellar
Stellar
$0.2910
3.76%
7
Litecoin
Litecoin
$84.525
0.48%
8
Cardano
Cardano
$0.1669
-1.83%
9
IOTA
IOTA
$1.0159
2.33%
11
TRON
TRON
$0.035982
1.17%
13
Monero
Monero
$131.48
-3.34%

Platforma DX Exchange a atins 500.000 de useri, prin protocolul NASDAQ

P

DX Exchange, o platformă de tranzacții în cryptocurrency, folosind protocolul NASDAQ,  ajunge la 500.000 de utilizatori înainte de lansare oficială.  DX Exchange, este un nou schimb centralizat pe zona de cryptocurrency.

Platforma DX Exchange a atins 500.000 de useri, prin protocolul NASDAQ

Acesta a atins o piatră de hotar impresionantă. A reușit să atragă 500.000 de utilizatori înregistrați. Bursa este alimentată de la NASDAQ. Ea a fost dezvăluită în exclusivitate cu numai o lună în urmă, a făcut un blitz de marketing și a reușit să atragă multă atenție.

Au existat câteva zvonuri neconfirmate care implică numărul de utilizatori, dar astăzi compania a dezvăluit oficial că a îmbarcat o jumătate de milion de comercianți înregistrați înainte de lansarea oficială.

NASDAQ – Un nume cu o putere incomensurabilă în zona financiară

Compania atribuie această cifră impresionantă comisionului său relativ mic de 10 EUR pe lună pentru contul său Lite. În același timp, parteneriatul cu NASDAQ a avut de asemenea un impact pozitiv.

Potrivit companiei, această cooperare impune ca schimbul să respecte un set de restricții. De exemplu, tranzacționarea prin dublu număr și „volumele false” – o caracteristică care face parte din unele schimburi criptografice – nu este o opțiune pe această platformă.

Reglementarea europeană – Un atu

Un alt motiv dat de companie este cadrul său de reglementare. DX exchange este, de asemenea, puternic reglementat în mai multe jurisdicții ale UE. Bursa deține o licență de piață, precum și un custode în cadrul CECC și este listată în Estonia.

Ambele jurisdicții ale UE operează în temeiul MiFID II. Nu serveste clienții americani încă, ci se pare ca explorează posibilitatea de a fi reglementați în SUA.

Potrivit lui Daniel Skowronski, CEO și co-fondator al DX, un număr de administratori de active care caută servicii de custodie, au contactat schimbul pentru a explora posibila cooperare la un nivel mai amplu.

Daniel Skowronski și perspective

Lansarea completă a schimbului va avea loc la sfârșitul acestei luni.

„Suntem pe cale să deschidem ușile la DX.Exchange și, evident, acesta este un moment foarte interesant pentru noi”, spune Skowronski. Așteptările sunt ridicate și nu vom lăsa la o parte pe cei 500.000 care cred deja în noi cât și pe ceilalți membri ai comunității criptografice „, a adăugat el.

Platforma de schimb va permite comercianților să achiziționeze cripto cu banii fiat, să tranzacționeze pe bază de token-token, precum și să transforme monedele înapoi în fiat și să le retragă.  Cel mai recent, bursa a anunțat lansarea unei platforme pentru tranzacționarea token-urilor de securitate. „Suntem simbolul de securitate pentru toți”, a spus Skowronski.

NASDAQ – SCURT ISTORIC

NASDAQ este o bursă electronică din Statele Unite ale Americii, pe care sunt listate aproximativ 3.200 companii. Numele provine de la National Association of Securities Dealers Automated Quotations. NASDAQ listează aproximativ 3.200 de companii. NASDAQ tranzacționează cel mai mare numar de acțiuni pe zi, comparative cu celelalte piețe de valori din Statele Unite.

NASDAQ are implementat un sistem de prețuri diferite de tranzacționare pentru diverse tipuri de clienți. Costul de tranzacționare scade pe masură ce volumul tranzacțiilor prin piața NASDAQ crește.

Sursa: www.financemagnates.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Cele mai populare articole

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!