Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,404.64
0.72%
2
Ethereum
Ethereum
$209.47
-1.23%
3
XRP
XRP
$0.3244
-1.29%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$426.85
-2.16%
5
EOS
EOS
$5.203
1.39%
6
Stellar
Stellar
$0.2066
-0.89%
7
Litecoin
Litecoin
$53.828
-1.05%
9
Cardano
Cardano
$0.072075
4.04%
10
Monero
Monero
$111.52
-0.29%
12
IOTA
IOTA
$0.5323
-0.66%
13
TRON
TRON
$0.019754
0.40%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Platforma Enigma (DApp) a încheiat un parteneriat strategic cu Intel

P

Platforma de aplicații descentralizate (DApp) Enigma (ENG) a încheiat un parteneriat cu Intel pentru dezvoltarea unei tehnologii care ar urma să sporească confidențialitatea blockchain-urilor publice. Acesta este unul dintre deziderate. Ideea de crearea de contracte inteligente private. Prețul ENG a crescut cu aproximativ 30% la scurt timp după ce informațiile au devenit publice.

Platforma Enigma (DApp) a încheiat un parteneriat strategic cu Intel

Enigma a pariat câștigător pe INTEL

Enigma va colabora cu Intel pentru cercetarea în domeniul confidențialității în timp ce se pregătește să lanseze testnetul blockchain. Enigma, care a finalizat o ofertă inițială de 45 de milioane de dolari (ICO) în luna septembrie a anului trecut, a declarat că colaborarea se va concentra pe „eforturile de cercetare și dezvoltare pentru avansarea dezvoltării tehnologiilor de calcul de confidențialitate”.

Platforma își propune să ofere primul mediu pentru DApps scalabil end-to-end folosind tehnologia confidențială de securitate pentru a proteja datele clienților „în timp ce permite încă calculul” deasupra acestuia.

O poveste de succes care încă se scrie

Înainte de integrarea Intel în evoluția confidențialității Enigma la evenimentul Cyber ​​Week 2018 de la Tel Aviv, Rick Echevarria, vicepreședinte al grupului de software și servicii al corporației și director general, s-a arătat optimist în perspectiva îmbunătățirii acestei zone de blockchain.

„Enigma este încântată să continue să colaboreze cu Intel pentru a dezvolta tehnologiile de protocol și de confidențialitate pentru blocurile publice, precum și pentru extinderea și consolidarea relațiilor de lucru”,  a adăugat un oficial din cadrul companiei.

INTEL CORPORATION – POVESTEA UNUI BRAND

Intel Corporation este o companie americană, cea mai mare companie de semiconductoare din lume și cea care a inventat seria de procesoare x86, procesoare găsite în multe calculatoare personale de tip PC.

Fondată în 1968 ca Integrated Electronics Corporation cu sediul în Santa Clara, California, SUA, Intel mai produce și așa-numite chipset-uri pentru plăci de bază, plăci de rețea NIC, memorii flash, plăci grafice și alte componente legate de comunicații și computere.

Intel a fost fondată de pionierii semiconductoarelor Robert Noyce și Gordon Moore. Intel combină designul și capacitatea avansată a procesoarelor cu capabilitatea producției de vârf. Original, Intel a fost cunoscută ca prima în motoare și tehnologie. În anii 1990 Intel introduce campania „Intel Inside” și produce celebrele procesoare Pentium.

Intel a fost primul producător al memorilor de tip SRAM și DRAM, acestea reprezentând majoritatea afacerilor până în anii 1980. Intel a creat primul microprocesor comercial în 1971. A decis să-l producă numai până la crearea calculatorului personal, care a devenit afacerea primară.

În anii 1990 și mai târziu Intel investește foarte mult în noi microprocesoare. Își canalizează focusul în industria PC-urilor, care se dezvoltă rapid. În această perioadă Intel devine furnizorul principal de microprocesoare pentru PC-uri.

Compania este cunoscută pentru tacticile agresive în apărarea poziției pe piață.  S-a aliat cu compania Microsoft, și mai târziu și cu Apple, pentru a controla industria IT (tehnologia informației).

Intel în ROMÂNIA

În noiembrie 2010, Intel, prin divizia Intel Software and Services Group, a deschis la București un centru de cercetare și dezvoltare software. Centrul a derulat proiecte de cercetare și dezvoltare pe platforme open source. Multe proiecte s-au adresat către Android, Tizen și Yocto. Tot Intel a făcut în România o analiză și optimizare a performanțelor hardware și software pe o gamă variată de dispozitive. Vorbim aici inclusiv de servere HPC, pana la dispozitive mobile.

De asemenea, una dintre echipele Intel Romania Software Development Center a creat instrumente pentru dezvoltatori. Intel Software and Services Group a deținut în România alte două centre de cercetare și dezvoltare la Galați și București.

Centrul din Galați este subsidiara locală a Wind River, companie achiziționată de Intel în 2009, lider pe piața produselor embedded. Al doilea centru R&D al Intel din București este subsidiară a Telmap, lider pe piața soluțiilor de geolocație, companie achiziționată de Intel în 2011. De asemenea, Intel Capital, fondul de investiții al Intel, deține în România acțiuni la producătorul local de software Siveco.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Platforma Enigma (DApp) a încheiat un parteneriat strategic cu Intel

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!