Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,346.89
-0.43%
2
Ethereum
Ethereum
$210.01
-0.74%
3
XRP
XRP
$0.3230
-0.12%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$429.11
-2.77%
5
EOS
EOS
$5.085
-0.39%
6
Stellar
Stellar
$0.2071
-2.09%
7
Litecoin
Litecoin
$53.387
-1.92%
9
Cardano
Cardano
$0.070872
3.29%
10
Monero
Monero
$109.22
-2.86%
12
IOTA
IOTA
$0.5294
-1.14%
13
TRON
TRON
$0.019616
0.96%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Platforma Huobi a decis să listeze token-urile ONT. Cum răspunde piața de cripto

P

Huobi a decis sa accepte în platformă criptomoneda ONTology. Tranzacționarea noilor simboluri ONT, împreună cu lansarea MainNet-ului său în Tokyo, vine la pachet cu actualizări și cu un ghidul de instalare IOS Enterprise.

Platforma Huobi a decis să listeze token-urile ONT. Cum răspunde piața de cripto

HUOBI vrea să își mărească portofoliul de criptomonede

Depunerea de token-uri ONT este acum disponibilă! Rămâneți atenți la anunțul nostru care urmează să vină pentru distribuția de pe site-ul OntologyNetwork #HuobiGlobal. ” Anunțul a fost făcut de Huobi pe contul lor de twitter.

Experții din zona cripto cred că ONT va ajunge cu ușurință la 100 $ USD când bitcoinul se va întoarce la 20k. Sunt voci care spun că noul TOP 3 va fi in următoarele luni format din Bitcoin (1), Neo (2) și Ontology (3) . Huobi a declarat că depozitele pentru monedele noi ONT au fost deschise la 11:00, 19 iulie la Huobi Global.

Huobi Global a confirmat că va sprijini distribuția de token-uri după lansarea rețelei ONT. Mai mult, ei au spus că adresele vechi și noi pot sprijini depozitele ONT după schimbarea de blockchain din cadrul ONT.

ONTology vrea să acapareze mai mult din piață

Echipa a cerut utilizatorilor săi să-și actualizeze portofoliul ONT cat mai curand posibil. Huobi a reamintit utilizatorilor sa creeze inapoi pentru ONT  un nou ID si un wallet, inainte de orice operațiune.

Actualizarea va ajuta utilizatorii să își gestioneze identitatea ONT și activele digitale mai rapid și mai sigur. Eliberarea oficială a ONT va percepe o taxă de 0,01 pentru tranzacțiile MainNet ONT .

Huobi aduce userilor si un ghid detaliat despre cum să se interacționeze cu criptomoneda ONT

Există chiar un ghid pas cu pas de instalare a aplicației și de sincronizare a wallet-ului în consecință. Pentru un backup ONT ID și portofel, un utilizator poate exporta documentele KeyStore corespunzătoare.

Aceste documente KeyStore nu sunt aceleași documente ca cele obisnuite. Utilizatorul care semnează trebuie să-și amintească parola în timpul creării ID-ului ONT. Cu toate acestea, portofelul KeyStore este utilizat împreună cu cheia privată a utilizatorilor. Parola stabilită pentru portofel va fi, de asemenea, utilizată ca document KeyStore pentru a reimporta portofelul.

Ontology a anunțat deja candidații de succes din primul și al doilea tur. În data de 21 iulie, echipa a dat o imagine de ansamblu a listei complete a noului nod ONT.

Ontology a explicat în continuare că recrutarea a atras 47 de echipe candidate din țări de peste șase continente. Au participat țări precum China, Japonia, Olanda, Emiratele Arabe Unite, Israel, Singapore, Australia, SUA, Canada, Brazilia și multe altele. Aproximativ 28 de echipe au intrat în recrutarea finală, iar miza totală a ajuns la 14.388.807 ONT.

PLATFORMA HUOBI HBUS S-A LANSAT OFICIAL ÎN STATELE UNITE AMERICII

Platforma de crypto-exchange Huobi HBUS a fost deschisă în mod oficial  în S.U.A.  Ea oferă una dintre cele mai mari platforme de cryptocurrency din lume. Să nu uităm că HUOBI are un punct de sprijin puternic în altă piață mondială.

Deși nu funcționează oficial sub marca Huobi, HBUS este un „partener strategic” al companiei Huobi din Singapore, care controlează deja cel de-al patrulea mare schimb valutar de criptomonede.

„Partenerul nostru strategic, Huobi, a devenit cea mai mare piață a activelor digitale la nivel global. Deoarece acceptul investitorilor în moneda virtuală și activul digital crește, am văzut o cerere incredibil de mare în SUA. Suntem încântați să lansăm partenerul strategic al Huobi, pentru a servi un număr tot mai mare de oameni care participă la tranzacționarea în valută virtuală „, a declarat Frank Fu, CEO de HBUS, într-o declarație furnizată CCN.

Ca și multe alte burse din S.U.A., HBUS are sediul în afara orașului San Francisco, iar la lansare va susține nouă criptomonede: bitcoin, ethereum, cash bitcoin, litecoin, dash, tether și civic. În mod evident absent de pe această listă este tokenul Huobi, pe care compania la lansat în ianuarie și care a declarat că va servi ca bază pentru viitorul său „protocol financiar de generație viitoare”. Mai multe informații aici

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Platforma Huobi a decis să listeze token-urile ONT. Cum răspunde piața de cripto

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!