Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.95
-2.75%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.75%
3
Ethereum
Ethereum
$105.81
-5.00%
4
EOS
EOS
$2.250
-4.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.92
-7.95%
7
Litecoin
Litecoin
$31.090
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027049
-3.63%
9
Stellar
Stellar
$0.085890
-8.33%
11
Cardano
Cardano
$0.038318
-4.79%
13
Monero
Monero
$43.618
-5.31%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-2.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Platforma INDODAX accepta tranzactii cu DASH, NEM, DogeCoin si BitShares

P

Indonezia a anunțat că accepta patru active digitale in tranzactiile cu moneda lor fiat. Indonezia a anuntat ca accepta: BitShares, DASH, NEM [XEM] și Dogecoin [DOGE]. Criptomonedele vor fi disponibile pentru comerțul la paritate cu rupia indoneziana [IDR]. Această integrare va începe la data de 25 iulie 2018.

Platforma INDODAX accepta tranzactii cu DASH, NEM, DogeCoin si BitShares

INDODAX prezinta noile perechi de tranzactionare

Perechile de tranzacționare oferite de IDR sunt XEM / IDR, DASH / IDR, DOGE / IDR și BTS / IDR pentru NEM, DASH, Dogecoin și, respectiv, BitShares.

INDODAX este cel mai mare schimb valutar pe bază de cripto din Indonezia. El a fost fondat de Oscar Darmawan în 2013 și are sediul la Bali. INDODAX a fost cunoscut anterior ca Bitcoin Indonesia. Bitcoin Diamond [BCD] și Cardano [ADA] sunt de asemenea listate pe platforma de schimb INDODAX.

BitShares [BTS] s-a tranzacționat ultima oara la un preț de 0,20 USD și are un plafon de piață de 550 milioane dolari. BTS se află în prezent pe poziția a 25-a.

NEM [XEM] s-a tranzacționat ultima oara la 0,17 USD și are un plafon de piață de 1 miliard de dolari. Moneda se situează pe poziția a 16-a.

DASH [DASH], o organizație descentralizată de la egal la egal, vizează tranzacții rapide și private și este o structură organizatorică autofinanțată. DASH  s-a tranzacționat ultima oara la un preț de 253,55 USD și are un plafon de piață de 2 miliarde de dolari. Moneda este în prezent clasată pe poziția a 14-a.

Dogecoin [DOGE] se află în prezent pe poziția 35 și are un preț de 0,003 USD, cu un plafon de piață de 416 de milioane de dolari. 

UNODAX are 4 PERECHI DE TRANZACȚII CRIPTO-CRIPTO PE BAZĂ XRP

Platforma Unodax face o mișcare interesantă pe piață. A introdus patru noi perechi de tranzacții de tip cripto-cripto și toate folosesc Ripple (XRP) ca monedă de bază. Cele patru perechi sunt – LiteCoin/XRP; BTG / XRP; FUN / XRP; ZIL / XRP.

Unodax este una dintre cele mai importante schimburi de criptomonede ale țării. A  anunțat azi noile perechi de tranzacționare de tip cripto-cripto.

Banca Centrală de Rezervă a Indiei este banca centrală a țării și a aplicat recent o circulară tuturor instituțiilor aflate sub jurisdicția sa. Circulara în cauză a cerut acestor instituții să nu mai ofere servicii pentru startUP-urile și companiile care se ocupă de zona de cryptocurrency. Acest lucru lasă comercianții indieni fără o modalitate de a-și retrage investițiile de până acum.

Soluția oferită de platformele de exchange din India este de genera perechi de cripto-cripto. Acest lucru permite investitorilor să-și lichideze monedele prin soluții de tranzacționare Bitcoin de tip over-the-counter [OTC].

Unodax a preluat inițiativa, oferind utilizatorilor 17 perechi noi de cripto-cripto. Perechele sunt oferite cu Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH] și Ripple [XRP]. Taxele pentru producător sunt de 0,4%, iar taxele pentru beneficiari sunt de 0,6% pentru aceste noi perechi.

Perechile de tranzacționare funcționează cu aceste monede ca activ suport, ceea ce înseamnă că cealaltă criptomonedă va fi tranzacționată împotriva acesteia. Crypto-to-crypto trading-urile sunt frecvent utilizate de schimburile din întreaga lume pentru a asigura lichiditatea optimă a activelor digitale.

De remarcat însă că pătrunderea acestor perechi pe piață va influența foarte mult dinamica și volatilitatea pieței. Primul exemplu este Bitcoin, care de obicei prezintă corelații puternice cu alte monede în termeni de preț, datorită faptului că este moneda de bază și cea mai veche dintre toate.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!