Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,343.64
-2.64%
2
Ethereum
Ethereum
$275.28
-8.82%
3
XRP
XRP
$0.3274
-5.24%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$521.34
-8.56%
5
EOS
EOS
$4.831
-8.77%
6
Stellar
Stellar
$0.2168
-4.21%
7
Litecoin
Litecoin
$54.526
-6.05%
9
Cardano
Cardano
$0.095369
-7.17%
10
Monero
Monero
$96.288
-2.10%
11
IOTA
IOTA
$0.5099
-6.52%
12
TRON
TRON
$0.020966
-5.84%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Platforma RobinHood anunță oficial listarea DogeCoin (DOGE)

P

Robinhood a anunțat oficial că wallet-ul său digital va permite utilizatorilor să efectueze și tranzacții cu Dogecoin [DOGE]. Wallet-ul digital își propune să extindă baza de utilizatori cu această implementare.

Platforma RobinHood anunță oficial listarea DogeCoin (DOGE)

„Lucrăm din greu pentru a face Robinhoodul disponibil pentru toată lumea și este disponibil în prezent în 17 state din America: Arizona, California, Colorado, Florida, Indianapolis, Maiami, Michigan, Massachusetts, New York,Wisconsin, Utah și altele. De asemenea, intenționăm să extindem în continuare ofertele noastre de monede și să adăugăm sprijin pentru transferurile de monede. În viitor căutăm să ne extindem portofoliul”. Declarația aparține unui reprezentant RobinHood.

Avantajele de a folosi RobinHood

Robinhood nu percepe taxe de comision, totul este inclus în usabilitatea platformei. Platforma câștigă prin dobânda generată de soldurile de numerar ale clienților și creditarea lor în marjă. Robinhood are acum în portofoliu  cinci criptomonede pe platforma lor, printre care Bitcoin și Litecoin adăugați săptămâna trecută.

Concurența în industria criptocurrency este evidentă cu această dezvoltare, deoarece toate portofelele digitale încearcă să depășească anumite bariere.

Dogecoin, care a început ca o criptomonedă în joacă,  a atins punctul culminant în ianuarie 2018, când volumul său de piață a crescut la 2,1 miliarde de dolari. La momentul scrierii, Doge tranzacționa la $ 0.0029, cu un plafon de piață de aproximativ 333 milioane dolari. În ultimele 24 de ore, moneda a înregistrat o creștere de 18,54%, potrivit CoinMarketCap.

Majoritatea opiniei utilizatorilor arată că Robinhood a creat destul de de multe valuri printre utilizatorii cripto și este pe cale de a deveni un jucător major pe piață.

PLATFORMA ROBINHOOD VREA SĂ OFERE CLIENȚILOR ȘI PACHETE TRADIȚIONALE

Platforma de exchange Robinhood, care are și o aplicație omonimă, vrea să se extindă. Ea a început să lanseze tranzacții cu criptomonede pentru mulți dintre clienții săi din SUA, dar vrea mai mult. Vrea să ofere clienților săi conturi de economii și alte servicii bancare tradiționale.

Peste 4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru platforma de tranzacționare gratuită a societății Robinhood, iar utilizatorii din 16 state pot tranzacționa, de asemenea, băuturi alcoolice și eterice, alături de investițiile în capitaluri proprii. Prin înregistrarea ca o bancă, Robinhood ar putea oferi clienților chiar și mai multe servicii, deoarece încearcă să devină o platformă financiară unică.

În prezent, Robinhood este înregistrată la FINRA ca broker-dealer și este reglementată de Comisia pentru valori mobiliare și de burse (SEC).

Platforma Robinhood este cunoscută după modul în care operează în spațiul de criptomonede. Planurile companiei durează de ceva timp, dar a fost nevoie de mai multe aprobări. Aceste acorduri vorbesc despre reglementările financiare la nivel de stat. Acestea obligă companiile americane să se angajeze cu un dosar de 50 de regimuri diferite de reglementare.

Reactii și contra reacții

Chiar dacă pare atractiv, charterul bancar național este dificil de dobândit.  OCC, în declarațiile publice anterioare, și-a exprimat o nedumerire. Reacția lor vine față de companiile din zona de cryptocurrency. Acestea sunt tot mai interesate să se înregistreze ca instituții financiare.

„Majoritatea companiilor vin la noi. De ce o fac? Pentru că au auzit de acest lucru numit o carte națională bancară. Vorbim practic de un instrument care le dă drept de preempțiune pe linii de stat”. Declarația a fost făcută de Joseph Otting. Acesta a declarat, în cadrul unei conferințe din industrie. „Când vor veni și vor vorbi cu noi și vor înțelege ce înseamnă într-adevăr o bancă, mulți dintre ei părăsesc rapid clădirea”.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Cele mai populare articole

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!