Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,432.01
-1.56%
2
XRP
XRP
$0.2898
-3.12%
3
Ethereum
Ethereum
$104.46
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.225
-3.88%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.33
-3.38%
7
Litecoin
Litecoin
$30.777
-1.84%
8
TRON
TRON
$0.026613
-2.90%
9
Stellar
Stellar
$0.083940
-6.94%
11
Cardano
Cardano
$0.037393
-3.34%
13
Monero
Monero
$43.123
-2.41%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-2.15%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Platforma Robinhood vrea să ofere clienților și pachete tradiționale

P

Platforma de exchange Robinhood, care are și o aplicație omonimă, vrea să se extindă. Ea a început să lanseze tranzacții cu criptomonede pentru mulți dintre clienții săi din SUA, dar vrea mai mult. Vrea să ofere clienților săi conturi de economii și alte servicii bancare tradiționale.

Platforma Robinhood vrea să ofere clienților și pachete tradiționale

Bloomberg raportează că firma de 5,6 miliarde de dolari, din Menlo Park, CA, a abordat deja autoritățile de reglementare de la Oficiul Comptroller al Monedei (OCC) în legătură cu achiziționarea licențelor necesare pentru a primi o cartă bancară națională.

Platforma Robinhood face un pas interesant în industria de cryptocurrency

Peste 4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru platforma de tranzacționare gratuită a societății Robinhood, iar utilizatorii din 16 state pot tranzacționa, de asemenea, băuturi alcoolice și eterice, alături de investițiile în capitaluri proprii. Prin înregistrarea ca o bancă, Robinhood ar putea oferi clienților chiar și mai multe servicii, deoarece încearcă să devină o platformă financiară unică.

În prezent, Robinhood este înregistrată la FINRA ca broker-dealer și este reglementată de Comisia pentru valori mobiliare și de burse (SEC).

Platforma Robinhood este cunoscută după modul în care operează în spațiul de criptomonede. Planurile companiei durează de ceva timp, dar a fost nevoie de mai multe aprobări. Aceste acorduri vorbesc despre reglementările financiare la nivel de stat. Acestea obligă companiile americane să se angajeze cu un dosar de 50 de regimuri diferite de reglementare.

Oportunități noi de business pentru Robinhood

Circle, care a fost evaluat la mai mult de 3 miliarde de dolari după ultima rundă de finanțare, a confirmat că speră să urmeze o licență bancară în viitor, ca parte a angajamentului său de a respecta reglementările stricte.

Coinbase din San Francisco a purtat, de asemenea, discuții similare cu autoritățile de reglementare. Firma – despre care se spune că s-a apreciat la 8 miliarde dolari – nu a comentat în mod public aceste rapoarte.

Chiar dacă pare atractiv, charterul bancar național este dificil de dobândit.  OCC, în declarațiile publice anterioare, și-a exprimat o nedumerire. Reacția lor vine față de companiile din zona de cryptocurrency. Acestea sunt tot mai interesate să se înregistreze ca instituții financiare.

„Majoritatea companiilor vin la noi. De ce o fac? Pentru că au auzit de acest lucru numit o carte națională bancară. Vorbim practic de un instrument care le dă drept de preempțiune pe linii de stat”. Declarația a fost făcută de Joseph Otting. Acesta a declarat, în cadrul unei conferințe din industrie. „Când vor veni și vor vorbi cu noi și vor înțelege ce înseamnă într-adevăr o bancă, mulți dintre ei părăsesc rapid clădirea”.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!