Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.39
-3.88%
2
XRP
XRP
$0.2926
-5.91%
3
Ethereum
Ethereum
$105.37
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.230
-7.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.30
-11.07%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-7.01%
8
TRON
TRON
$0.026369
-9.92%
9
Stellar
Stellar
$0.087356
-9.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038548
-7.04%
13
Monero
Monero
$43.344
-6.16%
14
IOTA
IOTA
$0.2535
-8.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

PNC BANK, o banca din TOP 10 din SUA, s-a alaturat grupului Ripple

P

PNC Bank, cea de-a 9-a bancă cu cea mai mare cotă din Statele Unite, prin active, s-a alăturat rețelei RippleNet a Ripple Enterprise, ceea ce este un plus remarcabil pentru fintech-urile din San Francisco.

PNC BANK, o banca din TOP 10 din SUA, s-a alaturat grupului Ripple

PNC va face pasul spre XRP SI LEDGERUL Xrapid ?

Cu peste 380 de miliarde de dolari în active, grupul de servicii financiare PNC din Pittsburg a devenit cel mai nou membru care se alătură RippleNet. RippleNet este o rețea globală de plăți cu o baza de peste 100 de instituții. Inclusiv bănci, furnizori de plăți, expeditori de remitențe și operatori. Platforma e focusata pe transferurile de bani cu lichiditate la cerere și urmărirea de la un capăt la altul într-un bloc.

Banca PNC este și cea de-a cincea cea mai mare bancă pe număr de sucursale și a 4-a cu cele mai multe ATM-uri din Statele Unite. Servicii bancare pentru 8 milioane de clienți din 19 state în domenii precum comerțul cu amănuntul, sectorul bancar și servicii. În timp ce serviciile cu amănuntul (inclusiv serviciile bancare pentru consumatori și întreprinderi mici) sunt oferite în mod predominant clienților din statele estice, PNC oferă servicii bancare corporative și instituționale în întreaga țară.

De exemplu, un client comercial al unei tranzacții de afaceri situate în Pennsylvania va putea să primească instantaneu plăți de la un cumpărător din Marea Britanie, a explicat Ripple. Asta ii va permite clientului sau proprietarului afacerii să beneficieze de gestionarea capitalului lor circulant și a conturilor de încasat.

XRP are un trend ascendent in pofida celorlalte criptomonede aflate in scadere

Adăugarea PNC este, fără îndoială, cea mai mare bătălie bancară a Ripple pentru produsul său pilot, care nu utilizează în mod special tokenul XRP, o criptomoneda dezvoltată de Ripple. xRapid, un produs Ripple separat, care utilizează XRP pentru lichiditatea în timp real în tranzacțiile internaționale, a înregistrat un număr relativ mai mic de utilizatori comparativ cu RippleNet puternic (100%).

În timp ce cei de la Western Union au urmărit produsul XRP pentru transferuri de bani, o aplicație comercială mai amplă pentru xRapid este la numai o lună distanță, potrivit șefului relațiilor de reglementare al Ripple în APAC și Orientul Mijlociu, Sagar Sarbhai.

„Sunt foarte încrezător că în următoarea lună veți vedea câteva vesti bune. Vesti în care lansăm produsul direct în producție”, a declarat Sarbhai într-un interviu acordat la începutul acestei săptămâni. Brad Garlinghouse, din partea Ripple a susținut anterior că „zeci de” bănci vor folosi XRP până la sfârșitul anului 2019.

UN UPDATE AL XRP LEDGER PUNE CRIPTOMONEDA PE VAL. CAT VA CRESTE?

Integrarea XRP cu Coil va permite utilizatorilor să plătească „STREAM” în XRP. STREAM este un protocol și reprezintă transportul în flux pentru schimbul real de active și mesaje. Plățile STREAM explica practic trimiterea unui flux mic și continuu de criptocurrency, în acest caz, XRP. Plățile sunt atât de mici încât sunt măsurate în picături, ceea ce reprezintă cea mai mică diviziune a XRP posibilă.

Plățile sunt STREAM atunci când utilizatorul navighează pe site-ul web. Ceea ce permite utilizatorilor să sprijine creatorii de conținut pe care il aleg. Acest lucru marchează o mișcare, cum ar fi trecerea printr-un paywall. De ce? Pentru a plăti în mod pasiv pentru conținut atâta timp cât utilizatorul navighează pe un site web.

Mai mult decât atât, utilizatorii XRP se pot conecta pe Twitter, Discord și Reddit. Astfel au toate posibilitatile de a accesa o adresă ILP, care este ca adresa IP a Internetului, cu excepția plăților prin InterLedger Protocol.

Balanța coil poate fi completată cu carduri de credit, XRP sau chiar alte criptomonede. Asta permite XRP să lucreze teoretic cu orice criptomonede. Coil utilizează o taxă fixă ​​de 10 USD pe lună pentru donațiile XRP. Taxa care poate fi suplimentată dacă utilizatorul donează mai mult de 10 USD în perioada de facturare.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!