Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.76
-3.73%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.89%
3
Ethereum
Ethereum
$105.16
-8.15%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.32%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.67
-10.53%
7
Litecoin
Litecoin
$30.780
-6.56%
8
TRON
TRON
$0.026442
-9.78%
9
Stellar
Stellar
$0.087455
-9.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038417
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.423
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.63%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Poloniex a anuntat perechi noi de trade cu USDT cu DOGE, LSK si ZRX

P

Recent, Poloniex Exchange, o platformă de schimb valutar cripto, clasată pe locul 25 ca monedă digitală, a anunțat listarea perechilor de USDT in paritate cu alte cripto.

Anuntul a fost facut pe platforma lor oficiala de  Twitter. Noua listă de perechi USDT sunt deja active listate la bursă si includ perechile Tether/ [ZRX], Tether/ Lisk [LSK], Tether/ Golem [GNT], Tether/Dogecoin [DOGE] și Tethere/Siacoin [SC].

Poloniex a anuntat perechi noi de trade cu USDT cu DOGE, LSK si ZRX

Tether (USDT) si piata cripto

Tether [USDT] este în prezent cea de-a opta cea mai mare cripto după capitalizarea de piață, potrivit CoinMarketCap. La momentul scrierii, USDT se tranzactioneaza la $ 0.99 cu o capitalizare de piata de peste 2.7 miliarde de dolari.

În 27 august, capitalizarea de piață a USDT a fost mai mare de 2,8 miliarde de dolari, ceea ce face ca USDT sa fie cea mai mare monedă digitală de la concepție. Această creștere a capitalizării bursiere a avut loc cu doar câteva zile înainte de anunțul de perechi de tranzacții al Poloniex.

În timp ce ne concentrăm în continuare pe îmbunătățirea performanței Poloniex și aducerea unui set de active curate pentru schimb, încercăm, de asemenea, să implementăm cerințele de vârf ale clienților noștri și dezvoltatorilor de proiecte acolo unde este posibil„.

Poloniex vrea sa se dezvolte pe orizontala si verticala

Cu câteva săptămâni în urmă, Poloniex introducea Circle Asset Framework, un instrument pentru prioritizarea noilor liste de cripto pentru diferitele produse. Acest cadru a fost implementat pentru evaluarea proiectelor din câteva categorii cheie.

Zona de proiecte fundamentale, zona de tehnologie, zona human resource. Inclusiv un nou model de afaceri pentru dinamica pieței .

,,Am îmbunătățit fiabilitatea depozitului și a retragerii, am actualizat procesul de îmbarcare a clienților și am eliminat peste 175.000 de bilete de asistență. De asemenea, acum investim în noi modalități de a dezvolta Poloniex într-o destinație premieră pentru tranzacționarea activelor cripto – adăugarea EOS este doar primul pas. Depunerile și retragerile EOS sunt în prezent disponibile, iar tranzacțiile EOS / USDT, EOS / BTC și EOS / ETH sunt activate de la 1 august 2018.”. Declaratia a fost oferita de departamentul relatii publice al Poloniex.

Reprezentantii Poloniex explica de au ales sa introduca si EOS in sistem

,,Platforma inteligentă a contractului EOS este construită pe baza scalabilității, performanței și autoguvernării și oferă dezvoltatorilor o platformă pe care pot fi construite aplicații generale, descentralizate. EOS-urile oferă acces la lățimea de bandă și stocare în sistemul de operare descentralizat EOS.

În urma vânzării jetonului pentru ERC-20 EOS pe blocul Ethereum, EOS a trăit în propriul bloc din 14 iunie 2018. În acest moment, intenționăm doar să susținem jetoanele EOS mainnet și nu acceptăm depozitele variantei ERC-20. În plus, pentru moment nu vom mai sprijini aerodromurile EOS.” Declaratia vine de la departamentul de relatii publice al Poloniex.

CRIPTOMONEDA TETHER ESTE SUSȚINUTĂ DE REZERVE PUTERNICE DE DOLARI

USDT este o moneda stabilă care e susținută în totalitate de dolari. Acesta este un demers așteptat îndelung de catre comunitate. Compania Tether a fost în multe rânduri acuzată de fraudă. Cu toate acestea o mare parte din comunitate cere în continuare un audit extern. Motivul? Ca sa justifice faptul ca Tether deține o rezervă suficientă de dolari în conturile proprii. De ce? Pentru a susține fiecare USDT aflat in circulație.

Tether Limited a lansat un raport mult așteptat. Raport care ar putea risipi cele mai grave temeri legate de piața de cryptocurrency. Raportul, emis de Freeh Sporkin & Sullivan, LLP, a constatat că tokenul Tether este susținut pe deplin de dolari americani.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!