Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.14
-1.65%
2
XRP
XRP
$0.2893
-3.21%
3
Ethereum
Ethereum
$104.36
-3.59%
5
EOS
EOS
$2.224
-3.91%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.21
-3.18%
7
Litecoin
Litecoin
$30.756
-1.86%
8
TRON
TRON
$0.026471
-3.61%
9
Stellar
Stellar
$0.083501
-7.39%
11
Cardano
Cardano
$0.037417
-3.18%
13
Monero
Monero
$43.043
-2.52%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-2.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Prețul TRON a urcat după ce fondatorul a cumpărat BitTorrent

P

Prețul criptomonedei TRON a crescut vertiginos după ce s-a făcut publică tranzacția. Fondatorul Justin SUN al criptomonedei TRON a achiziționat BitTorrent pentru suma 140 de milioane de dolari.  Zvonurile despre achiziție au circulat săptămâni. Însă mai multe dispute – inclusiv acuzațiile că BitTorrent a încălcat anumite clauze – au împiedicat negocierile.

Prețul TRON a urcat după ce fondatorul a cumpărat BitTorrent

Sursa foto: Twitter.com

Cu toate acestea, TechCrunch raportează că Sun a fost de acord să achiziționeze BitTorrent pentru 140 de milioane de dolari și că documentele de aprobare au fost deja distribuite acționarilor.

Cum va folosi TRON BitTorrent-ul?

Sun nu a dezvăluit în mod public modul în care intenționează să utilizeze BitTorrent. Sunt zvonuri care spun că rețeau are aproximativ 170 de milioane de utilizatori. Este foarte probabil ca rețeaua să folosească arhitectura de distribuție a fișierelor peer-to-peer. Totul pe măsură ce își propune să construiască „Web 4.0”. Vorbim de o platformă disruptivă în zona de cryptocurrency.

Prețul Tron a crescut cu peste 17% , în ciuda faptului că negocierile au devenit mai mult sau mai puțin cunoscute de public.

TRX tranzacționa la mai mult de $ 0,05, de la 0,042 $ cu o zi înainte. Tron are acum un plafon de piață de 3,3 miliarde de dolari, permițându-i să obțină locul 10 în topul clasamentului pieței.

Atât prețul TRX, cât și termenul de achiziție BitTorrent arată că Tron se pregătește să-și activeze rețeaua oficială. După cum a raportat CCN, Tron este în prezent în proces de a migra tokenul său TRX către un blockchain independent.

TRON se pregătește de expansiune în MainNet

Anterior, moneda – care a fost distribuită printr-o ofertă inițială de monede (ICO) – a fost construită ca un simbol ERC-20. Migrarea a început la sfârșitul lunii mai cu lansarea software-ului Tron mainnet beta și ar trebui să fie finalizată până la sfârșitul lunii.

Ce înseamnă această achiziție? BitTorrent (abreviat la BT) este un protocol de comunicație pentru partajarea de fișiere peer-to-peer (P2P) care este utilizat pentru distribuirea de date și fișiere electronice prin Internet.

BitTorrent este unul dintre cele mai comune protocoale pentru transferul fișierelor mari, cum ar fi fișierele video digitale care conțin emisiuni TV sau clipuri video sau fișiere audio digitale care conțin melodii.

BitTorrent – un icon în zona rețelelor peer-to-peer

Rețelele peer-to-peer au fost estimate să reprezinte în mod colectiv, în februarie 2009, aproximativ 43% până la 70% din totalul traficului pe Internet (în funcție de locație).  În noiembrie 2004, BitTorrent a fost responsabil pentru 25% din întregul trafic pe Internet. Începând cu februarie 2013, BitTorrent a fost responsabil pentru 3,35% din toată lățimea de bandă la nivel mondial. Mai mult de jumătate din 6% din lățimea de bandă totală dedicată partajării fișierelor.

Pentru a trimite sau primi fișiere, o persoană utilizează un client BitTorrent pe computerul conectat la Internet. Un client BitTorrent este un program de calculator care implementează protocolul BitTorrent. Clienții populari includ μTorrent, Xunlei, qBittorrent, Vuze, Deluge, BitComet și Tixati. Dispozitivele de urmărire BitTorrent oferă o listă de fișiere disponibile pentru transfer. Acestea permit clientului să găsească utilizatori de la egal la egal, cunoscuți sub numele de semințe, care pot transfera fișierele.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!