Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,425.07
-1.49%
2
XRP
XRP
$0.2902
-2.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.27
-1.98%
5
EOS
EOS
$2.235
-3.45%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.88
-1.25%
7
Litecoin
Litecoin
$30.910
-0.60%
8
TRON
TRON
$0.026793
-4.36%
9
Stellar
Stellar
$0.083427
-6.87%
11
Cardano
Cardano
$0.037642
-2.29%
13
Monero
Monero
$43.251
-2.64%
14
IOTA
IOTA
$0.2549
-0.85%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Prima bursă cripto care utilizează tehnologia Nasdaq își anunță lansarea

P
Potrivit unui raport din Finance Magnate – luni, 14 mai, prima bursă cripto care utilizează tehnologia NasdaQ își anunță lansarea în exclusivitate, în luna următoare.

Nasdaq, a doua cea mai mare bursă de valori din lume după NYSE – New York Stock Exchange, furnizează tehnologia necesară pentru alimentarea DX – noua centrală de cripto, potrivit directorului executiv al proiectului, Daniel Skowronski. Acesta a numit bursa cripto ce va urma ca fiind o piață unică, unde cei care dețin criptomonede pot realiza tranzacții, pot păstra monedele și pot efectua plăți direct din portofelul virtual.

Potrivit raportului, DX nu va percepe comisioane pentru tranzacționare, urmând să efectueze tranzacții cu cele șase monede active pe piață (inclusiv Bitcoin – BTC, Bitcoin Cash – BCH, Etherem – ETM și Litecoin (LTC). În următoarea etapă, bursa planifică să adauge 20-25 de monede, precum și monede care nu pot fi minate – cunoscute sub denumirea de token, a spus Skowronski, fără a preciza care sunt respectivele criptomonede. Skowronski a declarat pentru Magnates Finance:

Susținem blockchain-ul. Modul în care putem contribui la progresul acestui ecosistem este prin verificarea așa ziselor monede tokenși prin a ne asigura de faptul că cele bune sunt promovate. Nu vom lista monede, doar pentru că ne plătesc pentru asta. Cele care chiar merită – acelea vor fi listate.

Skowronski declară și că, la lansare, DX nu va fi disponibil pentru utilizatorii americani, cu toate că bursa a fost declarată într-o conversație cu autoritățile de reglementare din SUA.

Luna trecută, Adena Friedman – CEO Nasdaq, a declarat că se are în vedere transformarea companiei într-o platformă de cripto – tranzacționare, în situația în care însă se va reglementa piața.

Săptămâna trecută, mai multe instituții media au declarat că Intercontinental Exchange (ICE), compania mamă a NYSE, le va permite clienților săi să cumpere și să dețină Bitcoin.

Sursă: https://cointelegraph.com/news/first-crypto-exchange-using-nasdaqs-tech-announces-launch-excluding-us-customers 
Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Eliza Dumitriu
Eliza Dumitriu

”When nothing goes right, go left”

Îmi place să cred că fiecare piedică, indiferent de natura ei, nu e altceva decât o oportunitate de a evolua. O atitudine pozitivă e ca un medicament pentru trup și suflet. Cât timp există dorință pentru progres și muncești pentru ceea ce îți propui, în fapt deja îți construiești visul.

E necesar să ai mintea mereu conectată la realitate, dar nici o cădere nu e decisivă pentru viitorul tău. Felul în care întâmpini fiecare situație te definește ca om și caracter.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!