Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.39
-3.88%
2
XRP
XRP
$0.2926
-5.91%
3
Ethereum
Ethereum
$105.37
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.230
-7.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.30
-11.07%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-7.01%
8
TRON
TRON
$0.026369
-9.92%
9
Stellar
Stellar
$0.087356
-9.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038548
-7.04%
13
Monero
Monero
$43.344
-6.16%
14
IOTA
IOTA
$0.2535
-8.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Prima moneda digitala ce va fi folosita la scara mondiala de catre banci

P

Prima moneda digitala ce va fi folosita la scara mondiala de catre banci

XRP, criptomoneda denumită în mod obișnuit Ripple, a crescut cu peste 43% în această săptămână pe fondul optimismului că va servi drept mijloc de schimb într-un nou serviciu de plată dezvoltat de Ripple Labs.

Compania ar putea lansa un serviciu care să utilizeze moneda digitală „în luna următoare”, a declarat directorul executiv al Ripple luni, CNRC, numit xRapid, care permite companiilor financiare precum furnizorii de plăți să accelereze transferurile de bani către piețele emergente.

Ripple anunță că noul lor produs xRapid, ce foloseste criptomoneda XRP va fi lansat in urmatoarea lună

 • Sagar Sarbhai spune ca este „sigur” că xRapid va intra in curând in aplicațiile comerciale. Exista indicii ca xRapid ar putea fi lansat la conferinta Swell ce va avea loc intre 1-2 octombrie 2018. Printre speakerii invitati se afla si fostul Presedinte al Statelor Unite, Bill Clinton.

 

 • Ripple nu a anunțat până acum nicio bancă care va folosi xRapid odata cu lansarea oficiala, insa exista o intrega lista de companii care au testat in ultimii ani produsul in beta. Printre acestia se numara Western Union , MoneyGram, Mercury Fx, IDT, Currencies Direct, Cambridge Global Payments, Viamericas.  In acest moment XRapid este folosit in beta de catre Cualix, ZIpremit si SBI Grup Japan.

 

 • Sarbhai a spus că mai mult de 120 de bănci sunt în prezent partenere cu Ripple, utilizând produsul xCurrent bazat pe tehnologia blockchain.

 

Codius – contracte inteligente live in beta

 

 • Este o platformă de contracte inteligente, dezvoltată de către echipa Ripple. Codius a fost printre primele platforme de contracte inteligente care au apărut in spațiul cripto.

 

 • Codius a fost lăsat de-o parte ceva timp, oamenii nu au crezut că, contractele inteligente vor deveni reale, platforma Ethereum a făcut ca, contractele inteligente să devină o realitate.

 

 • Codius a fost re adus la viață cu câteva luni în urmă. Veți putea folosi platforma Codius, precum folosiți plaforma Ethereum, Tron sau Cardano.

 

 • Când vine vorba de Ripple / XRP, Codius se așteaptă să domine complet acest spațiu al contratelor inteligente, deoarece are viteza de tranzacționare a rețelei RippleNet, care nu are adversar in acest moment.

 

 • Când va fi complet dezvoltat și lansat, Codius va fi cea mai rapidă platformă de contracte inteligente pe care o avem în prezent.

 

Ripple Cobalt – Moneda XRP capabilă de tranzacții transfrontaliere într-o secundă

 • Cobalt, are rolul de a face XRP și mai rapid decât este acum. Acesta este capabil să efectueze o tranzacție transfrontalieră într-o secundă.

 

 • XRP este una dintre cele mai rapide monede pe care le avem acum. Care este scopul utilizării XRP pentru a efectua plăți transfrontaliere, mai ales dacă prețul fluctuează în acele 3 – 4 secunde? – Prețul ar putea să scadă și să crească în acel moment, spun utilizatorii.

 

 • Aici intervine Cobalt, efectuând tranzacțiile într-o secundă, acestea nu vor mai fi afectate de fluctuația pieței și a XRP.

 

Ripple lansează inițiativa „Xpring” pentru a investi în startupuri focalizate pe XRP

 

 • Ripple Team decide să lanseze ceva numit „Xpring”, care le va permite să investească în orice tip de startup, companie sau în oricine este interesat să utilizeze tokenul XRP și care își construiește infrastructura complet în jurul rețelei XRP / Ripple.

 

 • Ideea este că trebuie să fiți folosiți 100% XRP și veți primi finanțare din partea acestora.

 

 • Pana acum au fost finante prin acest program Coil precum si alte startup-uri.

 

Ripple plănuiește fuziunea între xVia, xRapid și xCurrent. Rezultând Convergence

 

 • Se vor uni xCurrent, xRapid și xVia într-un singur produs care va permite ca tokenul XRP să treacă prin toate cele trei simultan. Doar pentru că o instituție utilizează xCurrent, asta nu înseamnă că nu poate folosi și xRapid sau orice alt serviciu XRP.

 

2018 a fost un an foarte tranzițional când vine vorba despre dezvoltarea și încercarea de a construi lucruri noi în diferite rețele sau tehnologii blockchain

 

Ripple a încheiat parteneriate cu 50% dintre băncile Indiei

 

CEO Ripple anunță că se află în discuții și cu celelalte 50% dintre băncile Indiene. Intenționează să distribuie tokenul XRP fiecărei persoane din India (circa 1 miliard de XRP).

 

SBI Ripple Asia

 

 • Grupul SBI, care este a doua cea mai mare bancă din Japonia, colaborează cu echipa Ripple și deține o cotă de 10% a companiei Ripple.

 

 • Au anunțat de mai multe ori că vor folosi xRapid, iar zvonul este acum că vor folosi xRapid pentru a efectua toate plățile lor (sute de miliarde de dolari).

 

Unele dintre cele mai recente știri despre compania Ripple:

 • Cele mai mari bănci din Coreea de Sud vor integra Ripple în proporție de 100%.

 • Autoritățile de reglementare din China și băncile din China vortesta soluția de decontare Ripple.

 

 • ReiseBank, utilizează Ripple pentru a face plățile internaționale mai rapide și mai convenabile pentru călătorii care vizitează Germania.

 

 • XRP Alert – Ripple Inc. se află în discuții cu „multe bănci” din Germania, confirmă șeful Băncii la Ripple.

 

 • Banca Centrală a Angliei testează Ripple.

 

 • Banca Santander lansează prima aplicație mobilă pentru plăți globale utilizând xCurrent, Ripple.

 

 • Ripple anunță parteneriatul cu rețeaua bancară centrală din Thailanda.

 

 • Ripple anunță parteneriatul cu Autoritatea Monetară Arabă Saudită (SAMA)

 

 • Banca Centrală a Țărilor de Jos recunoaște că Ripple (XRP) este o infrastructură de plată în timp real excelentă.

 

Acesta este un update cu privire la XRP. Sunt extrem de multe informatii care nu au fost incluse in acest articol.Va recomand sa faceti propiul research.

Din punctul meu de vedere XRP va urca in viitorul apropiat pe pozitia numarul 1 in clasamentul criptomonedelor datorita problemei pe care o rezolva. XRP va permite transferul instant de bani, oriunde in lume si onDemand liquidity.

Aceast articol nu este un sfat financiar si reprezinta strict parerea mea cu privire la moneda xrp. Te sfatuiesc din nou sa iti faci propiul research inainte de a investi.

Daca doresti sa investesti in XRP , cel mai usor mod de a face asta este pe Etoro. Poti depune banii online cu cardul, prin transfer bancar, sau chiar paypal.

In cazul in care depui sub 2000$  nu este necesar sa iti confirmi identitatea. Astfel ai nevoie de mai putin de 1 minut pentru a achizitiona moneda xrp.

P.S Dupa ce apesi deposit now si iti cere sa trimiti documente, apasa x si din nou deposit now si vei putea sa depui banii fara verificare.

Te poti inregistra aici. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Andrei Ursachi
Andrei Ursachi

Mă numesc Andrei Ursachi, sunt antreprenor în serie și Business Angel.
Ma pasioneaza domeniul criptomonedelor intrucat consider ca anvergura acestora este similara cu impactul pe care l-a avut internetul asupra lumii.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!