Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.54
-3.12%
2
XRP
XRP
$0.2932
-4.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.68
-6.09%
5
EOS
EOS
$2.247
-5.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.73
-9.03%
7
Litecoin
Litecoin
$31.091
-3.91%
8
TRON
TRON
$0.026819
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086126
-9.51%
11
Cardano
Cardano
$0.038214
-6.56%
13
Monero
Monero
$43.528
-6.25%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-3.99%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Print screen: Satoshi Nakamoto interesat de Proiectul Atlas al criptomonedei TRON?

P

Print screen: Satoshi Nakamoto interesat de Proiectul Atlas al criptomonedei TRON?

Justin Sun, fondatorul și CEO al Fundației Tron, a anunțat pe platforma social media că Satoshi Nakamoto, creatorul Bitcoin, a fost interesat de Proiectul Atlas.

Ce inseamna asta pentru piața cripto? Putem vorbi de colaps pentru Bitcoin?

William Ward, un entuziast Litecoin și Tron, a subliniat că Satoshi Nakamoto, a cărui identitate rămâne inca necunoscuta, a menționat BitTorrent într-una din listele sale de discuții. Satoshi a menționat că, pentru ca tokenul transferabil PoW să aibă o valoare monetară, acesta trebuie transferat într-o rețea mare. El citează BitTorrent ca exemplu pentru o rețea mare.

Fundația Tron a achiziționat recent BitTorrent, o companie de software. BitTorrent deține în prezent peste 150 de milioane de utilizatori, ceea ce a dus la declararea Tron ca fiind unul dintre „cele mai mari ecosisteme de descentralizare pe Internet din lume”.

BitTorrent si proiectul Atlas, elemente care vor schimba zona de cryptocurrency

BitTorrent face parte din Atlasul proiectului Tron. Proiectul este pregătit să îmbunătățească protocolul BitTorrent, făcând-l mai rapid și prelungind durata de viață a roiurilor BitTorrent. Proiectul Atlas pentru următorii trei luni este elaborat de echipa Tron și mai multe detalii privind proiectul vor fi anunțate pe data de 31 august 2018.

Potrivit lui Justin Sun, proiectul Atlas va permite Tron să depășească Ethereum pentru a deveni cea mai influentă platformă de blockchain din întreaga lume. Tron va îmbunătăți, de asemenea, Altruismul BitTorrent. Va crea noi posibilități pentru plățile globale și conținutul online.

TRON A LANSAT ATOMIC WALLET șI UN AIRDROP PâNă PE 3 AUGUST

Tron a anunțat lansarea unui tehnologii noi pentru un wallet de criptomonede. Fundația a subliniat că sprijinul pentru portofelul Atomic ar ajuta TRONICS în gestionarea activelor criptate prin reducerea eforturilor userilor, precum și prin oferirea un serviciu puternic și la cerere pentru clienți.

Utilizând portofelul Atomic, swap-urile pot fi mai ușor de realizat. Acest lucru va reduce riscul ca o aplicație terță parte să intre și să producă propriile active criptate, care ar putea fi mai fiabile și mai transparente.

Portofelul vine cu o „criptare completă”, care păstrează siguranța digitală a clientului. Tron a asigurat, de asemenea, că firma nu va stoca niciodată cheia clientului sau nu compromite la niciun nivel, asigurându-se că utilizatorii au control complet asupra proprietății lor.

ATOMIC WALLET ARE UN SOFTWARE REGLEMENTAT

Atomic Wallet acceptă în prezent mai mult de „300 de monede și jetoane”. Compania face eforturi în mod constant pentru a adăuga mai multe monede. Și pentru a actualiza portofelul pentru a se asigura că utilizatorii nu se confruntă cu obstacole.

În afară de Atomic Wallet, Fundația Tron a anuntat pentru comunitate mai multe surprize. Asta in cadrul lansării versiunii beta a Mașinii Virtuale Tron. Plus Proiectul Atlas. Proiect care este o integrare a BitTorrent. Detaliile referitoare la acesta vor fi publicate până la sfârșitul lunii august.

In ultimele 24 de ore, Tron [TRX] s-a tranzactionat la $ 0,031 cu o capitalizare de piata de 2,3 miliarde de dolari. TRX este în prezent pe poziția a 11-a și a suferit o traiectorie bearish în ultimele 7 zile.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!