Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,470.38
-3.32%
2
XRP
XRP
$0.2949
-4.94%
3
Ethereum
Ethereum
$107.02
-6.15%
5
EOS
EOS
$2.242
-6.15%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.78
-9.37%
7
Litecoin
Litecoin
$31.106
-5.16%
8
TRON
TRON
$0.026997
-7.90%
9
Stellar
Stellar
$0.088187
-8.20%
11
Cardano
Cardano
$0.038687
-6.28%
13
Monero
Monero
$43.662
-6.18%
14
IOTA
IOTA
$0.2595
-6.13%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Progres: In Australia poti sa-ti platesti facturile de utilitati cu Bitcoin

P

Australienii care doresc să plătească facturile în cripto nu trebuie să fie împiedicați de faptul că furnizorul lor de servicii este blocat de metodele tradiționale de plată. Ce inseamna asta pentru ei? S-a initiat formarea unui parteneriat între două firme de tehnologie financiară.

Progres: In Australia poti sa-ti platesti facturile de utilitati cu Bitcoin

Cum arata progresul cripto in Australia

Schimbul de informații despre criptocurrency Cointree și platforma de facturare automată Gobbill, va permite plata facturilor folosind criptomonede. În cadrul acordului, Gobbill va îndeplini funcțiile unui intermediar în cadrul acordului, care va lua fondurile utilizatorilor și va plăti facturile în numele lor.

În plus, utilizatorii platformei Gobbill vor putea să le conecteze portofelul de tip criptocurrency la conturile lor și să le plătească facturile utilizând o criptomoneda specificată. Serviciul este destinat în principal întreprinderilor mici și gospodăriilor. Potrivit co-fondatorului și CEO-lui Gobbill, Shendon Ewans, inițiativa vizează satisfacerea cererii existente și anticipate.

Australienii cred in criptomonede

„Anticipăm o creștere a numărului de clienți care ar dori să plătească facturile în cripto în anii următori”, a spus Ewans într-o declarație. „Parteneriatul nostru cu Cointree va satisface această piață și va asigura compania Gobbill ca ea să rămână în fața progresului atunci când vine vorba de a permite utilizatorilor noștri să își plătească facturile în mod automat. Mai ales cand ei stiu că sunt protejați de fraudă și de înșelătorii”.

Înainte de parteneriat, Cointree se mândrește cu aproximativ 100 de milioane de tranzacții de când a fost înființată acum cinci ani. Compania a avut deja un serviciu care permite utilizatorilor să plătească facturi folosind cripto. Prin colaborare, se speră că utilizarea cripto în plata facturilor va crește. La serviciul de plată a facturilor Cointree, performanța a fost încurajatoare pentru lansare.

„Numai anul trecut am avut aproximativ 100 milioane de dolari facturi plătite și am văzut o creștere de zece ori în această funcție de plată”, a declarat managerul de operațiuni al Cointree, Jess Rendon, într-un interviu pentru The Financial Review.

Australia a cunoscut o rată fenomenală de creștere în ceea ce privește plata facturilor folosind cripto. După cum a raportat CCN în luna mai a anului trecut, plățile pentru facturile de tip bitcoin din singurul continent din lume au crescut cu 3300% într-o perioadă de trei ani.

La acea dată, comisioanele de școlarizare au avut cea mai mare parte a plăților de facturare pe bază de cripto, urmate de împrumuturi și cheltuieli de pensionare. Alte facturi care figurează în top zece includ taxe, rambursări ale cardurilor de credit și chirie.

AUSTRALIA VREA SA DESCHIDA PRIMA BANCA DE CRIPTOMONEDE DIN LUME?

Fred Schebesta este un antreprenor în vârstă de 26 de ani. Este co-fondator al site-ului Finder.com. El dorește să deschidă prima bancă cripto din lume în Australia. Schebesta consideră că interesul pentru criptocurrency este în creștere, iar în curând oamenii vor avea nevoie de o instituție care să-i poată ajuta la fel ca o banca traditionala.

Într-un interviu cu site-ul de știri australian News.com.au, Schebesta a spus că nu-i pasă prea mult de prețul curent al Bitcoin. Potrivit lui, oamenii vor spune mereu despre Bitcoin ca e un balon speculativ. Indiferent daca acesta va valora 1000 $, 10.000 $ sau 100.000 $.

Datorită volatilității prețului Bitcoin și a altor cripto, oamenii cred că interesul pentru cripto a scăzut. Cu toate acestea, Schebesta a explicat că oamenii sunt doar supărați de declinul brusc. Ceea ce nu înseamnă că interesul pentru acesta a scăzut. El, ca și alți sustinatori Bitcoin, crede că Bitcoin poate fi asemanat cu aurul.

„Tocmai am văzut un vârf masiv al investitorilor de retail care vin la bord. De aceea toată lumea a cumpărat și a vândut și toată lumea e foarte supărată „, a spus Schebesta. Chestia este să aștepți și să urmăresti atent totul. Schebesta a adăugat că, dacă oamenii încă cred că Bitcoin nu merită nimic, îl pot lasa pur și simplu.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!