Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,408.88
-2.07%
2
XRP
XRP
$0.2869
-3.91%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.56%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.92
-2.85%
7
Litecoin
Litecoin
$30.548
-2.28%
8
TRON
TRON
$0.026393
-4.89%
9
Stellar
Stellar
$0.083024
-7.72%
11
Cardano
Cardano
$0.037172
-3.74%
13
Monero
Monero
$43.041
-2.79%
14
IOTA
IOTA
$0.2508
-2.91%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ramona Morar: Prima mea investiţie în criptomonede a fost de 20 de dolari

R

Ramona Morar, la prima vedere, pare o tânără absolventă de facultate. Dar după câteva minute de conversaţie, afli că vorbeşti de fapt cu o bloggeriţă generalistă atentă la trend-urile din zona de lifestyle şi fashion.  Sau că vorbeşti cu o mamă,  o sotie, un partener strategic în businessul familiei.

Ramona Morar: Prima mea investiţie în criptomonede a fost de 20 de dolari

Ramona este extrem de pasionată de tot ce e nou, de social media şi are un mindset antreprenorial. Despre social media şi blogging are multe de spus, mai ales de oamenii care sunt implicaţi în această industrie.

,,Eu cred că dacă activezi serios în online vei găsi tot timpul provocări. Aşa am reuşit să ies din zona de  comfort şi în continuu îmi place să mă dezvolt şi să descopăr lucruri noi. Nu am mindset-ul de femeie casnică. Dacă vrei cu adevărat, în viaţă poţi să fii şi mamă. şi soţie, şi femeie antreprenor, şi trendsetter, şi blogger, vlogger, ce vrei tu. Nu există limite decât în interiorul tău, niciodată în afara ta.”, ne-a povestit Ramona.

Pe Ramona o să o tot întâlnim în perioada următoare în transmisiile live de pe Facebook despre criptomonitor.ro. Dacă sunt printre voi persoane care au ratat ediţia pilot, o puteţi urmări aici.

➡ CUM ȘI DE CÂND AI AFLAT DE BLOCKCHAIN?

Am auzit şi eu probabil ca toată lumea de Bitcoin. Când am aflat că a fost adoptată de câteva magazine şi branduri mari din România, când am văzut prin Bucureşti aparate stradale de unde puteai să îţi cumperi Bitcoin sau Ethereum, m-am gândit să mă documentez mai bine.

Eu sunt o fire curioasă aşa că am reuşit să aflu că un amic de-al meu are mai multă experienţă în domeniu şi l-am întrebat pe el care e situaţia cu aceste criptomonede. Aşa am aflat că nu doar că poţi să cumperi sau să tranzacţionezi criptomonede, dar poţi să şi minezi după ele.

➡  AI APUCAT SĂ FACI INVESTIȚII SAU ÎNCĂ EȘTI ÎN PERIOADA DE ,,SELF LEARNING”?

Sincer, chiar am investit. Ştiu, o să spui că nu e o sumă foarte mare, dar contează curajul şi determinarea. Am testat şi l-am rugat pe amicul meu să-mi cumpere criptomonede de 20 de dolari. El m-a sfătuit că mai bine cumpăr 0,003 bitcoin (La acea dată ştiu că criptomoneda era evaluată la sub 700 de euro), decât să mă arunc să cumpăr mai multe criptomonede dar cotate mult mai jos, gen Cardano sau Stellar.

Ideea e simplă. Cred că în perioada de “self learning” trebuie să învăţăm să ne educăm proactiv, pentru că nu poţi înţelege un sistem, nu poţi să ai rezultate dacă nu eşti implicat în sistem, nu participi activ, nu investeşti. Nu te poţi aştepta la rezultate dacă nu ai acţiuni în direcţia respectivă. E ca şi când te-ai aştepta să apară un lan de porumb dar tu să nu fii plantat nici măcar o sămânţă.  De asta am şi încercat să învăţ făcând investiţii nu doar studiind fenomene şi păreri.

➡ CUM TE RAPORTEZI LA ZONA DE CRYPTOCURRENCY ÎN PREZENT?

În prezent încă sunt în zona de studiu, de lectură, de analiză. Recunosc că mă simt mai confortabil ca şi crypto-investitor. Nu ştiu dacă voi încerca şi zona de mining dar cu siguranţă mă interesează piaţa de cryptocurrency.

➡ UN MESAJ PENTRU CRIPTO-INVESTITORI

Să fie mai curajoşi, să investească pentru că e o perioadă propice pentru asta. Chiar dacă n+am foarte multă experienţă, ştiu lucruri.  Ştiu şi eu de la economie o groază, am învăţat. Ştiu că cele mai bune momente de investiţii sunt momentele când piaţa are fluctuaţii.  Nu eşti sigur în ce să investeşti? Nu trebuie să alegi să pui toate ouăle în acelaşi coş. Poţi alege mai multe criptomonede şi să începi cu sume mai mici.  Succes tuturor!

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

2 comentarii

  • Deci se pot cumpara crypto de la bancomat stradal ? Avantaje daezavantaje procedura? Lucruri interesante…restul este gargara…de ce autorii scriu articole de acest gen? Pura gargara…

    • Multumim de feedback. Aceasta este o rubrica destinata persoanelor pasionate de zona de cryptocurrency. Există si alte rubrici in site pentru informatii si insight-uri. Nu ştiu dacă aţi accesat şi alte materiale din rubrica cryptoProfile, dar oamenii care aleg să vorbească despre criptomonede in acest colt, vorbesc liber.

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!