Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$5,563.31
-1.14%
2
XRP
XRP
$0.4709
-1.78%
3
Ethereum
Ethereum
$175.06
-2.73%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$386.83
-8.13%
5
Stellar
Stellar
$0.2375
-1.40%
6
EOS
EOS
$4.542
-2.59%
7
Litecoin
Litecoin
$42.404
-3.11%
9
Cardano
Cardano
$0.060869
-3.74%
10
Monero
Monero
$87.128
-1.06%
11
TRON
TRON
$0.018815
-2.09%
12
IOTA
IOTA
$0.4172
-0.88%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Rapper-ul Akon își va lansa propria criptomonedă în Senegal

R

Rapper-ul Akon, câștigător Grammy, își lansa în Senegal criptomoneda Akoin. Tot el vrea să construiască un Crypto City în Senegal. Akon este și antreprenor în domeniul energiei solare. El intenționează să ofere propria criptomonedă în două săptămâni pentru a contribui la îmbunătățirea condițiilor din Africa, potrivit Page Six.

Rapper-ul Akon își va lansa propria criptomonedă în Senegal

Vorbind la Festivalul Internațional de Creativitate de la Cannes din Franța, artistul de divertisment a spus unui grup că tehnologia de criptare și blockchain au putere asupra oamenilor din Africa. Le oferă acestora o criptomonedă mai sigură. Asta le permite să avanseze independent față de guvern.

Un oraș bazat pe Crypto, un loc unde să fie valorificat criptomoneda AKOIN

Akon a spus că intenționează să dezvolte un oraș care să se bazeze complet pe criptocurrency. Atât orașul cât și criptomoneda se vor numi Akoin. Cei 2.000 de acri acordați lui Akon de către președintele Senegalului vor purta titulatura de „Akon Crypto City”. Orașul va fi primul în care o criptomonedă va sta la baza tranzacțiilor.

Akon Crypto City se află la mai puțin de cinci kilometri de aeroportul internațional al țării și utilizează desene și modele inteligente ale orașului și o pânză neagră pentru afaceri zilnice.

Akon vrea să fie președinte în SUA

Akon are și alte planuri, printre care se numără și ideea de a fi președinte în SUA. El a spus că este gata să preia atât mandatul lui Donald Trump, cât și pe cel al lui Kanye West ( Acesta deja s-a grăbit  să își anunțe candidatura la Casa Albă pentru 2020). El a spus că speră că West va candida pentru președinție pentru a putea dezbate problemele moderne ale Americii.

Akon este co-fondatorul companiei Akon Lighting Africa. Acesta s-a asociat cu Samba Bathily și Thione Niang în 2014 pentru a dezvolta o soluție bazată pe energie solară pentru a oferi satelor africane acces la o sursă de energie electrică accesibilă și curată, potrivit site-ului organizației. Akon Lighting Africa are sediul în New York City și a instalat soluții solare în 14 țări africane.

Cine este AKON?

În primul rând, puțin sunt cei care știu că numele lui Akon poate intra lejer în cartea recordurilor. Motivul? Numele său e compus din peste zece cuvinte. Se scrie așa –Aliaune Damala Bouga Time Bongo Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam Vety.

Akon este un cântăreț de hip-hop, R&B, compozitor și producător muzical american de origine senegaleză. A început să fie cunoscut după lansarea primului său single, „Locked Up” de pe albumul de debut, Trouble.

Cel de-al doilea material discografic al său i-a adus o nominalizare la premiile Grammy pentru piesa „Smack That”. Este fondatorul casei de discuri Konvict Music și al Kon Live Distribution. Are la activ peste 300 de apariții ca invitat și 45 de cântece în Billboard Hot 100. Este singurul artist care a ocupat de două ori primul și al doilea loc simultan în acest clasament.

HOLLYWOOD VREA SĂ FACĂ UN FILM DESPRE CRYPTOCURRENCY

Potrivit presei de la Hollywood, filmul vorbește despre un tânăr agent trimis să urmăarească o pistă despre spălare a banilor. Cel care va juca acest lor este Beau Knapp. Acesta trebuie să investigheze un caz. Înainte de a înțelege subterfugiile anchetei, este prins la mijloc. Așa descoperă rădăcinile unei lumi interlope, găsește un dealer de artă și un cripto-entuziast care încearcă să implementeze tehnologia blockchain.

Stalberg, directorul Crypto, a declarat: „Sunt bucuros să lucrez cu o paletă de actori incredibilă. Doar așa pot aduce la viață această poveste în timp util și palpitantă.”

Filmul este produs de Yale Prods.  Bledel a câștigat un premiu Emmy pentru rolul lui Ofglen în filmul Handmaid’s Tale anul trecut, iar filmul se filmează în prezent la New York, în zona Wallstreet.

Sursa: https://www.ccn.com

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!