Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,734.50
3.53%
2
Ethereum
Ethereum
$245.87
12.03%
3
XRP
XRP
$0.5607
24.00%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$496.09
10.33%
5
EOS
EOS
$6.118
8.71%
6
Stellar
Stellar
$0.2487
6.65%
7
Litecoin
Litecoin
$60.683
8.02%
9
Cardano
Cardano
$0.087880
8.83%
10
Monero
Monero
$123.43
7.25%
12
IOTA
IOTA
$0.6058
7.75%
13
TRON
TRON
$0.024803
16.21%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Razboi in declaratii: David Schwartz (XRP) vs. Roger Ver (Bitcoin)

R

CTO-ul Ripple și unul dintre arhitecții originali ai Ledgerului XRP, David Schwartz, a răspuns declarației lui Roger Ver despre XRP. Roger Ver, directorul executiv al Bitcoin, popular cunoscut sub numele de Bitcoin Jesus, a avut recent o reacție pe platforma social media, unde a spus ca ,,este discutabil dacă XRP este chiar o criptomoneda.”

Razboi in declaratii: David Schwartz (XRP) vs. Roger Ver (Bitcoin)

 

Roger Ver declara razboi XRP

În timpul unui interviu cu Omar, un binecunoscut YouTuber, Roger a vorbit despre investiția sa în compania Ripple. Roger a spus că, din punct de vedere tehnic, este a doua persoană care se implică în Ripple. Potrivit lui, Jed McCaleb, co-fondatorul Ripple și Stellar Lumens, acesta vorbit despre ideea din spatele Ripple.

Ideea din spatele XRP a fost aceea de a crea o versiune mai bună a lui Bitcoin [BTC], care nu are cerințe miniere, de vreme ce Jed a crezut că mineritul este risipitor. Acest lucru ar folosi mai puțină energie electrică și ar putea face tot ce poate Bitcoin într-un mod fiabil și incontrolabil. Din moment ce Bitcoin nu a reușit să obțină tracțiunea și întreaga capacitate de piață, Roger Ver a investit în Ripple.

Mai mult, Roger a spus că Ripple este mai bun decât sistemul bancar, în care utilizatorii trebuie să plătească „35 de dolari” pentru a trimite o tranzacție transfrontaliera, dacă aceasta va ajunge la adoptarea mainstream. Cu toate acestea, Roger nu crede ca Ripple este o criptomoneda descentralizata pentru ca Ripple poate îngheța conturile utilizatorilor.

Reactii, comentarii, contra-reactii

Protocoalele Ripple sunt contracte care reprezintă obligații legale în registrul XRP. Davis Schwartz a precizat că XRP Ledger are o caracteristică de înghețare pentru alte active din Ledgerul XRP. Registrul XRP permite tranzacționarea de emisiuni sau active. Numai emitentul de active poate îngheța activele. Există trei setări de îngheț:

În modul Freeze individual, doar o contrapartidă poate fi înghețată. Global Freeze apare in cazul în care mai multe contrapărți pot fi înghețate. Funcția de înghețare nu are nici un efect asupra XRP, deoarece XRP nu este emis de nimeni. A fost declaratia lui David.

Nu mă îndoiesc că el crede că sistemul avansează principiile sale și că aceste principii sunt încă importante pentru el. Tactica lui, cu toate acestea, este în întregime nefondata. E prea inteligent ca să creadă de fapt unele dintre aceste afirmații. Si el stie care este adevarul.” A fost reactia lui David Schwartz la declaratiile lui Roger Ver.

MI-AM VANDUT MODELUL DE LUX DE LAMBORGHINI CA SA CUMPAR BITCOIN

În timpul unui interviu cu Naomi Brockwell, Roger Ver, CEO al Bitcoin.com, cunoscut și sub numele de Bitcoin Jesus, a vorbit despre tehnologia din spatele Bitcoin, despre blockchain si a facut si o dezvaluire in premiera.

Roger Ver a spus că deținea un Lamborghini înainte ca Bitcoin [BTC] să fi fost inventat, dar el și-a vândut modelul de lux de Lamborghini pentru a cumpăra mai multe Bitcoin. De ce a facut asta? Pentru că atat de mult a îndrăgit moneda digitală. Si in continuare crede in ea, dincolo de toate suisurile si fluctuatiile pietei.

Cunoscutul influențator al pietei cripo, Roger speră ca in curand capacitatea guvernelor de a interveni în economie și capacitatea acestora de a întârzia ritmul creșterii economice a întregii lumi sa fie eliminata. Doar asa se va dezvolta liber Bitcoin dar si alte criptomonede.

Sursa: https://ambcrypto.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!