Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,411.35
4.61%
2
Ethereum
Ethereum
$289.86
9.93%
3
XRP
XRP
$0.2912
9.79%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$522.04
6.53%
5
EOS
EOS
$4.747
8.63%
6
Stellar
Stellar
$0.2238
4.67%
7
Litecoin
Litecoin
$56.326
6.97%
8
Cardano
Cardano
$0.098176
6.17%
10
Monero
Monero
$92.163
13.29%
11
TRON
TRON
$0.020101
9.77%
12
IOTA
IOTA
$0.4713
9.66%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Revolutionar! Microsoft a realizat un soft care nu necesita mining pentru ETH

R

Microsoft a debutat cu un nou produs Blockchain ca serviciu numit (BaaS). Acest serviciu permite companiilor din întreaga industrie să implementeze o instanță flexibilă in cazul Ethereum adaptată special pentru mediile de afaceri.

Revolutionar! Microsoft a realizat un soft care nu necesita mining pentru ETH

Sursa: Microsoft Azure

Protocolul pentru Ethereum powered by Microsoft permite întreprinderilor să construiască aplicații pe blockchain-ul ETH. Si pot face asta chiar daca nu este asigurat un algoritm de consens de tip Proof-of-Work (PoW) . Prin urmare, nu necesită mining. Aplicatia are o caracteristica mai potrivita pentru rețele în care participanții nu au încredere reciproc.

Microsoft revolutioneaza in zona de blockchain

PoW „funcționează excelent în rețele anonime, deschise, unde criptocurrency promovează securitatea în rețea”. Declaratia ii apartine lui Cody Born, inginer de software Azure Global. „Cu toate acestea, în rețele de tip consorțiu, eterul de bază nu are nicio valoare.”

Born a explicat că, deoarece toți participanții la o rețea de blockchain de întreprindere sunt cunoscuți și au reputație, guvernarea poate fi separată de funcționarea rețelei.

În acest scop, produsul Proof-Authority conține o aplicație descentralizată (DApp sau dApp), denumită „Guvernarea DApp”. Aplicatia oferă membrilor consorțiului autoritatea de a guverna rețeaua sau de a delega puterea lor de vot altora. Participanții la rețea pot, de asemenea, delega alte noduri să voteze în numele lor în cazul în care nodurile lor primare sunt deconectate. Astfel se asigura că toți membrii mențin o participare continuă la consens.

Ce inseamna asta pentru zona cripto?

Împreună cu produsul original Ethereum, bazat pe PoW, Azure utilizează acest nou model de consens pt a fi implementat în doar cinci minute. Asta ofera întreprinderilor o soluție DLT „cu un singur click”.

Pentru a spori gradul de utilizare a produsului, Microsoft a sprijinit integrarea contractelor inteligente construite folosind toolkit-ul Parity’s WebAssembly (Wasm), care permite dezvoltatorilor să scrie contracte inteligente în limbi de programare cunoscute cum ar fi C, C ++ și Rust.

IMPLEUMCOIN PROMITE REVOLUȚIONAREA COMPONENTELOR DAPPS DIN BLOCKCHAIN

Impleum este o platformă revoluționară pentru dezvoltarea și implementarea DApps. În plus, odată cu lansarea platformei, Impleum și-a anunțat și propria criptomonedă – ImpleumCoin. IMP are un set propriu de diferențiatori construiți în jurul unui parametru tehnic unic. Moneda este un hibrid deoarece este o combinație de PoW (Proof-of-Work) și PoS (Proof-of-Stake).

CE ESTE, CINE ESTE ȘI CE VREA IMPLEUM?

Impleum este un mod puternic și versatil de a crea aplicații descentralizate [dApps]. „DApps” utilizează capacitatea de a descentraliza tehnologia de inovație a blocurilor și sunt însoțite de un strat de noduri de rupere la rularea datelor. Integrarea blocului este implementarea nodului de rețea și configurarea conexiunii sale cu DApp printr-un API documentat. Protocoalele DApps bazate pe platforma Impleum sunt interdependente și constituie un ecosistem deschis.

Impleum este un sistem foarte dispersat, motiv pentru care este indestructibil. Criptarea sistemului păstrează informațiile utilizatorului sigure și intangibile de terți. Prin folosirea unor coduri speciale în platforma Impleum, dezvoltatorii pot crea cu ușurință DApps care sunt foarte sigure și scalabile. Miezul platformei Impleum este un limbaj de programare orientat pe obiecte C# susținut de o comunitate de dezvoltatori imensă.

https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Adaugă comentarii →

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai populare articole

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!