Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,465.56
-3.61%
2
XRP
XRP
$0.2915
-6.27%
3
Ethereum
Ethereum
$105.40
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.228
-7.04%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.91
-10.51%
7
Litecoin
Litecoin
$30.918
-6.20%
8
TRON
TRON
$0.026412
-9.25%
9
Stellar
Stellar
$0.087694
-9.71%
11
Cardano
Cardano
$0.038228
-7.94%
13
Monero
Monero
$43.584
-5.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-9.20%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ripple ofera solutii de plati transfrontaliere pentru cea mai mare banca din Belgia

R

BNP Paribas, cea mai mare bancă din Belgia, cu un venit anual de 49 miliarde dolari, a anunțat recent că filiala sa BNP Paribas Fortis a încheiat un parteneriat cu Earthport. Asta inseamna ca BNP va folosi solutiile Ripple.

Ripple ofera solutii de plati transfrontaliere pentru cea mai mare banca din Belgia

Ripple Labs are un parteneriat cu Earthport . Vorbim de o instituție financiară reglementată a cărei platformă transfrontalieră reprezintă cea mai mare rețea deschisă pentru plățile bancare globale.

Ripple se extinde in Europa

Ripple anunțase parteneriatul cu Earthportin în anul 2014. Ca urmare a faptului că Earthport a integrat protocolul Ripple în rețeaua de plăți existente. Soluția plăților transfrontaliere oferită de Ripple ar permite clienților companiei Earthport să beneficieze de costuri mai reduse de gestionare a lichidităților împreună cu menținerea standardelor de reglementare.

Parteneriatul BNP Paribas cu Earthport le-ar permite accesul la rețeaua de plăți Earthport, care oferă costuri mai mici și plăți internaționale transparente.

Expertiza de reglementare a Earthport întărește cadrul actual de risc al BNP Paribas și cadrul de conformitate. Acest lucru va permite, de asemenea, BNP Paribas să faciliteze serviciile în noi regiuni prin îndeplinirea cerințelor clienților.

Cum arata serviciile de plata ale Earthport

Serviciile de plată Earthport au o largă orientare care include atât întreprinderi, cât și bănci. Platforma Earthport oferă acces la o rețea globală ACH, care este o rețea electronică care procesează volume mari de tranzacții de credit și de debit în loturi. În plus, Earthport va asigura transparența, eficiența costurilor și previzibilitatea fără a impune taxe de aterizare a deducerilor intermediare.

Earthport pretinde că oferă clienților săi certitudine, ajutându-i să-și dezvolte soluțiile în ceea ce privește gestionarea numerarului, trezorerie și schimbul valutar de la un capăt la celălalt.

CEO al Earthport, Amanda Mesler, a declarat că a fost foarte încântata să înceapă prima etapă de desfășurare în direct cu BNP Paribas. În plus, consumatorii și întreprinderile se așteptau la aceeași comoditate și la aceeași viteză în procesarea plăților internaționale, așa cum au făcut-o cu plățile interne.

Șeful BNP Paribas al „Managementul plăților și creanțelor în numerar”, Damien Godderis, a declarat că Earthport sprijinea BNP Paribas cu ajutorul rețelei lor de plăți care a avut o viziune globală. El a declarat că parteneriatul a oferit BNP Paribas acces atât pe piețele stabilite, cât și pe piețele emergente.

BANCO SANTANDER, IN VALOARE DE 80 DE MILIARDE DE DOLARI, A ALES RIPPLE

Ripple Labs a anunțat integrarea RippleNet în OnePay FX, o aplicație mobilă pentru plăți transfrontaliere, dezvoltată de gigantul Banco Santander de 80 de miliarde de dolari.
Parteneriatul strategic dintre Ripple Labs și Santander a fost anunțat în martie 2018, dar la acea dată complicațiile colaborării dintre cele două companii nu au fost dezvăluite publicului.

RIPPLE ISI CONTINUA EXPANSIUNEA

Începând cu luna martie, echipa Ripple a explicat într-o declarație oficială că Santander a experimentat RippleNet și alte produse de lichiditate disponibile în rețeaua blockchain. Pe măsură ce conglomeratul a început să lanseze soluții bazate pe blockchain, Santander a văzut un nou nivel de transparență, siguranță și viteză care anterior nu a fost văzut în sectorul tradițional de finanțare.

La Swell, șeful de inovare Santander, Ed Metzger, a declarat că viziunea băncii în integrarea Ripple este de a utiliza xCurrent. El crede ca Ripple poate îmbunătăți viața clienților săi.

În timpul discursului său, Metzger a explicat că scopul principal al RippleNet în cadrul infrastructurii platformei OnePay FX este de a procesa perfect tranzacțiile transfrontaliere pentru a se asigura că clienții internaționali ai Banco Santander pot trimite și primi cu ușurință bani.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!