Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,425.07
-1.49%
2
XRP
XRP
$0.2902
-2.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.27
-1.98%
5
EOS
EOS
$2.235
-3.45%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.88
-1.25%
7
Litecoin
Litecoin
$30.910
-0.60%
8
TRON
TRON
$0.026793
-4.36%
9
Stellar
Stellar
$0.083427
-6.87%
11
Cardano
Cardano
$0.037642
-2.29%
13
Monero
Monero
$43.251
-2.64%
14
IOTA
IOTA
$0.2549
-0.85%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ripple trece printr-o perioada de tranzactie – iata de ce e momentul oportun sa investesti in XRP

R

Ripple a fost dintotdeauna o criptomoneda de interes pentru pasionatii acestei lumi, iar acest lucru este complet justificat. Se intelege de ce este atat de populara  – ar putea fi ultima ta sansa de a lua masuri. Platforma a fost testata si functioneaza perfect, astfel ca XRP continua sa fie folosit si sa ii atraga pe utilizatori.

Un lucru interesant despre moneda este ca reprezinta un punct de intrare pentru utilizatorii individuali, dar si pentru corporatiile din sectorul bancar. Pretul ei a ramas la sub 1$. Este una dintre valorile la care se vinde, insa fiind o moneda orientata catre utilizatorii in masa are valoare intrinseca. Asta inseamna ca investitorul va castiga mai mult.

Va inceta compania Ripple sa controloze moneda?

Cu toate ca exista o multime de critici la nivelul acesteia, echipa sub controlul careia se afla este pregatita sa modifice logo-ul actual, sa schimbe compania cu Ripple (XRP), dar si moneda in sine. Motivul pentru care se intampla asta il reprezinta presiunea exercitata de SEC – agentia guvernamentala americana ce monotorizeaza tranzactionarea preluarilor de companii. Daca rebranding-ul va avea efect, Ripple va avea mai putin control asura pretului si valorii monedei XRP.

Majoritatea criticilor sustin dintotdeauna ca preturile sunt controlate de companie pentru a atrage adoptia in masa. Atat timp cat moneda nu e descentralizata, indiferent de cat va creste valoarea monedei, pretul de achizitie va ramane unul scazut. Asta justifica si de ce XRP a fost scos din  listele de tranzactii.

De ce este setat Ripple (XRP) sa atinga succesul?

Moneda XRP este folositoare si utilitatea ei a fost testata. Sectorul bancar lupta acum pentru a face tranzactii cu Ripple. Nu se poate pune egal intre platforma actuala si cele ale altor Altcoins, din aceeasi industrie. Sectorul bancar si institutiile financiare au ajuns sa recunoasca puterea tehnologiei blockchain prin Ripple.

Prin inteligenta pietei, Ripple a adus solutii functionale, pe care jucatorii din sectorul financiar le considera irezistibile. xCuurent, xVia și xRapid sunt unele dintre cele care vor oferi siguranta si eficienta milioanelor de dolari ale sectorului bancar. Prin intermediul incursiunilor actuale pe care le face XRP in sectorul bancar, monedele vor putea fi accesate de la bancile locale.

Ripple – o moneda de incredere

Investitorii merg pe premiza „Sa asteptam si sa vedem cum evolueaza” si fac asta inainte sa mizeze pe orice moneda. Ripple a dovedit dincolo de orice indoieli rezonabile ca este platforma viitorului. Cei care detin monede XRP sunt increzatori in viitor pentru ca tehnologia plaformei a fost testata de jucatori – cheie din sectorul financiar si din cel auto.

Corporatia Mitsubishi, Ayudhya Bank si Standard Chartered Bank sunt cateva dintre cele mai cunoscute nume de jucatori din industrie care testeaza Ripple (in Thailanda si Singapore).

Odata cu vestile bune, volumele XRP au revenit la viata si atat numele mentionate cat si alte parteneriate vor favoriza evolutia monedei pe scara de valori. Lucrurile ar putea sta si mai bine daca detinatorii Ripple ar permite monedei sa joace dupa cerintele si dinamica pietei. Asta ar permite si ca intrarea in lichiditate a partenerilor sa stimuleze cresterea XRP atat ca valoare, cat si ca volum.

Din spatele scenei – un nou model de afacere este iminent

Desi este inca devreme sa prezicem la ce lucreaza echipa Ripple, un nou model de business care se indreapta spre ecosistemul Ripple ar putea fi lansat. Coil este o echipă nouă de afaceri care va permite stimularea contribuabililor de top din lume in cresterea productivitatii. Acesta este un instrument ideal pentru proprietarii web de top care doresc sa plateasca contribuabil, dupa contributia fiecaruia.

Expertul din spatele monedei este si directorul executiv al companiei – Stefan Thomas. Potrivit unui tweet postat de acesta in data de 14 mai, este excitat de lansarea @Coil, o noua aplicatie care efectueaza micro plati in XRP si Interledger. Se pare ca este pornit sa creeze un nou model de afaceri.

Moneda pare a fi parte dintr-un sir mai lung pe care Ripple l-ar ascunde sub maneca. Este vorba despre un concept nou care va facilita recompensarea si stimularea dezvoltarii de aplicatii si de continut digital. Este un plus pentru platforma pe masura ce incearca sa se mentina in plan principal si sa permita mai multor pasionati sa faca investitii.

XRP permite tranzactionarea rapida

Ultimele 24 de ore au analizat gestiunea comertului cu XRP, iar in momentul scrierii monedele au fost tranzactionate la $ 0.676249 dupa ce au pierdut teren fata de dolar cu un marginal de 3.02%. Acest lucru ar putea reflecta scaderea gobala a pietei, insa se anticipeaza ca in urmatoarele zile valoarea monedelor va creste.

Sunt sanse ca noul Ripple (XRP) sa reprezinte imboldul necesar pentru ca tranzactiile sa depaseasca pragul de 1 dolar – asta inainte de o pauza pe care ar trebui sa o faca pentru a intra in randul monedelor de top in razboiul preturilor. Este momentul oportun pentru cumparatori, dar si pentru cei care detin XRP.

Sursă: https://cryptoglobalist.com/2018/05/18/ripple-xrp-is-ready-to-takeoff-get-onboard-expect-a-new-ripple-look/ 
Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Eliza Dumitriu
Eliza Dumitriu

”When nothing goes right, go left”

Îmi place să cred că fiecare piedică, indiferent de natura ei, nu e altceva decât o oportunitate de a evolua. O atitudine pozitivă e ca un medicament pentru trup și suflet. Cât timp există dorință pentru progres și muncești pentru ceea ce îți propui, în fapt deja îți construiești visul.

E necesar să ai mintea mereu conectată la realitate, dar nici o cădere nu e decisivă pentru viitorul tău. Felul în care întâmpini fiecare situație te definește ca om și caracter.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!