Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,473.15
-3.01%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.15%
3
Ethereum
Ethereum
$106.29
-6.08%
4
EOS
EOS
$2.262
-4.86%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.22
-8.39%
7
Litecoin
Litecoin
$31.177
-4.15%
8
TRON
TRON
$0.027267
-6.24%
9
Stellar
Stellar
$0.087635
-8.61%
11
Cardano
Cardano
$0.038804
-5.74%
13
Monero
Monero
$43.657
-6.30%
14
IOTA
IOTA
$0.2594
-4.71%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Roger Ver: Poti sa-ti cumperi cafea la Starbucks cu BCH, prin IPayYou Wallet

R

Roger Ver, directorul executiv al Bitcoin.com, continuă să promoveze faptul că Bitcoin Cash este Bitcoin. Investitorul inițial al Bitcoin [BTC] a susținut recent că Bitcoin Cash [BCH] este BTC imaginată de Satoshi Nakamoto. Mai mult, el a anuntat ca poti sa iti cumperi cafea la Starbucks cu criptomoneda BTC prin IPayYou Wallet.

Roger Ver: Poti sa-ti cumperi cafea la Starbucks cu BCH, prin IPayYou Wallet

Cafea la Starbucks platita cu criptomoneda BTC?

Roger Ver a spus că Bitcoin Cash poate fi folosit pentru a cumpăra cafea la Starbucks prin intermediul portofelului IPayYou. Portofelul IPayYou a fost lansat ca un portofel Bitcoin în 2016. Utilizatorii portofelului pot cumpăra carduri cadou cu BTC sau BCH și apoi le pot răscumpăra pentru a face cumpărături de la Amazon, Starbucks, eBay, Safeway, iTunes, Bestbuy și Uber.

Acest lucru vine în atenția lumii imediat după anunțul de parteneriat între platforma Intercontinental Exchange [ICE] și Starbucks. Vestea a avut un impact imens în spațiul criptocurrency și în special în comunitatea Bitcoin. Acest lucru a condus, de asemenea, la o creștere semnificativă a valorii BTC.

Parteneriatul a condus, de asemenea, la neînțelegerea că Starbucks va accepta Bitcoin ca modalitate de plată pentru a cumpăra cafea de la toate punctele de vânzare. În timp ce, în viitor, clienții vor putea converti Bitcoin [BTC] în dolari SUA și își vor cumpăra cafeaua Starbucks.

Anunțul făcut de Roger Ver a determinat piața criptocurrency să creadă că ar fi trebuit să revină la Bitcoin, chiar dacă această opțiune de plată a fost pe piață de ani de zile și se aplică atât pentru BTC, cât și pentru BCH. Mai mult decât atât, CEO-ul Bitcoin.com a acuzat că a înșelat investitorii că BTC este BCH și îi face să investească în BCH.

STARBUCKS NU VA PROCESA DIRECT BITCOIN PENTRU CAFEA, PLATFORMA BAKKT O VA FACE

După cum informează CCN, Starbucks a anuntat ca face parte dintr-o nouă afacere de tip criptocurrency. In acest business s-a alaturat cu Microsoft și cu Intercontinental Exchange (ICE). Platforma se va  numi „Bakkt”, o platformă reglementată pe Wall Street. Platforma ar putea să aducă criptomoneda bitcoin în mainstream.

„Colaborăm pentru a construi o platformă deschisă care să ajute la deblocarea potențialului transformator al activelor digitale. Vorbesc aici despre bitcoin. Vorbesc despre pe piețele globale și în comerț”. Declaratia ii apartine lui Kelly Loeffler, CEO al Bakkt în urma anunțului.

Este o evoluție inovatoare pentru sectorul criptocurrency, suficient pentru fondatorul ICE și directorul executiv Jeff Sprecher de a pretinde că bitcoin „are potențialul de a deveni prima monedă mondială”.

STARBUCKS ACCEPTA SAU NU CRIPTOMONEDE ?

Mai multe publicatii mass-media de prestigiu au adus povestea mai departe. Ea inca rulează cu titlul „Parteneriatul noului Starbucks cu Microsoft permite clienților să plătească pentru Frappuccinos cu bitcoin”. Asta ar insemna că gigantul de vânzare cu amănuntul de cafea din Seattle va începe să accepte plățile prin criptocuritate.

Cu toate acestea, Starbucks a respins în mod direct astfel de rapoarte. Compania a clarificat faptul că nu va accepta în mod direct Bitcoins. In schimb va ajuta clienții să își schimbe criptocurrency-ul în dolari americani înainte de a-l cheltuiți la puncte de vânzare.

Starbucks a subliniat că va juca un „rol esențial” în susținerea aplicațiilor reglementate ale consumatorilor. Motivul? Pentru a-i ajuta la schimbarea cripto în fiat pentru a fi utilizate la punctele de vânzare cu amănuntul. Platforma Bakkt, a explicat Starbucks, va vedea „tranzacționarea și conversia criptomonedei în fiat. Informatii complete aici

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!