Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.19
-3.82%
2
XRP
XRP
$0.2913
-6.34%
3
Ethereum
Ethereum
$105.07
-8.65%
5
EOS
EOS
$2.224
-7.21%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.56
-10.81%
7
Litecoin
Litecoin
$30.768
-6.69%
8
TRON
TRON
$0.026349
-9.49%
9
Stellar
Stellar
$0.087547
-9.87%
11
Cardano
Cardano
$0.038171
-8.07%
13
Monero
Monero
$43.542
-5.48%
14
IOTA
IOTA
$0.2516
-9.39%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Roger VER, proprietarul Bitcoin.com, vrea sa lanseze un crypto-exchange

R

Roger Ver, proprietarul Bitcoin.com, are în vedere lansarea unei platforme de crypto-exchange care ar folosi BCH ca monedă de bază. Controversatul promotor de numerar de tip bitcoin, odată cunoscut sub numele de „Bitcoin Jesus”, din cauza modului in care vorbeste despre cripto. Mai mult decat atat, Roger si-a capatat notorietatea odata cu pentru sprijinul său timpuriu pentru criptocurrency în anii dinaintea rupturii BTC / BCH de anul trecut.

Roger VER, proprietarul Bitcoin.com, vrea sa lanseze un crypto-exchange

Roger VER cu si despre zona de crypto-exchange

„Dacă o construim noi înșine, putem să o facem într-adevăr, într-adevăr ieftina și sa obținem exact ceea ce vrem”, a spus el. „Dar ca nu avem siguranța unui schimb dinamic in directia in care vrem. De ce? Pentru ca a trecut ceva timp de la ultimele evolutii pozitive ale pietei”

Planurile pentru schimbul de cripto se află încă în stadii incipiente, iar Ver a declarat că nu a decis dacă să-l construiască pe plan intern sau să caute să dobândească o platformă care este deja în plină desfășurare.

Oricum, el a spus că schimbul va fi găzduit la Bitcoin.com, care operează deja o piscină minieră și un portofel de criptocurrency care susține atât BTC cât și BCH. În noiembrie anul trecut, compania a declanșat critici prin actualizarea portofelului Bitcoin.com implicit. Criticii au numit asta atunci o manevra neloiala. De ce? Pentru ca investitorii s-ar putea sa confunde BTC cu BCH. De ce? Pentru ca utilizatorii noi de criptocurrency care au dat peste site-ul web efectuând o căutare Google pentru „bitcoin” sa ajunga sa investeasca in BCH.

Bitcoin.com si posibilitatile de a deveni o platforma de exchange

Ver presupune că găzduirea bursei de la Bitcoin.com ar oferi platformei o „lichiditate instantanee” din cauza popularității actuale a site-ului. Cu toate acestea, nu este clar în ce măsură utilizatorii doresc să utilizeze BCH ca monedă de bază.

Potrivit CoinMarketCap, CoinEx este singurul schimb major care oferă piețe lichide denominate în BCH, însă, ca un schimb care funcționează pe un model de exploatare a taxelor de tranzacționare, volumele sale nu sunt văzute ca semnale fiabile despre interesele comercianților pentru anumite piețe sau perechi de tranzacționare.

In prezent BCH este evaluat la 525 dolari, ceea ce se traduce într-un plafon de piață de 9 miliarde de dolari și face ca BCH să fie a patra cea mai mare criptocurrency. Moneda are un volum de tranzacționare ajustat zilnic de 382 milioane de dolari, care se situează pe locul șase printre monedele și jetoanele. Bitcoin, cea mai lichidă criptocurrency, are un volum zilnic ajustat de 3,5 miliarde de dolari.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

ROGER VER: RECOMAND PORTOFOLIUL DIVERS. EU AM BTC, BTH, MONERO SI DASH

Roger Ver, CEO al Bitcoin.com și evanghelistul Bitcoin Cash [BCH], a vorbit la CNBC despre investiția sa în cripto. El a explicat și starea blocului Bitcoin [BTC]. De asemenea, el a vorbit despre investiția sa inițială în Bitcoin și despre cazurile sale de utilizare. In plus, a explicat cat de important este sa ai un portofoliu diversificat.

El a început prin a spune că piața a scăzut din cauza faptului că Bitcoin nu a fost utilizabil pentru comerț în luna decembrie a anului trecut asa cum ar fi trebuit. În timpul majorării prețurilor, taxele de tranzacție au fost în valoare de 20 $, din cauza congestiei în rețea și a dimensiunilor mai mici ale blocurilor. Ver a spus că, din cauza majorării taxelor de tranzacție, acestea au devenit „lente și nesigure”. Asta a determinat pe mulți dintre cei care foloseau bitcoin pentru comerț să renunte.

Cu privire la starea monedei, Ver a recunoscut. El  a spus ca a avut o evoluție deficitară în acest an în ceea ce privește prețul. În special, Bitcoin Cash a scazut cu 10%. Si este în prezent tranzacționată la un preț de 550 $. In scădere față de un nivel ridicat de 2800 USD în luna ianuarie a acestui an.

Cu toate acestea, evanghelistul a oferit consultanță de investiții consumatorilor. El a oferit o analogie jocului de hochei și a vorbit și despre investirea în Bitcoin Cash. El a declarat că a oferit cea mai sigură poziție financiară.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!