Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.87
-3.61%
2
XRP
XRP
$0.2924
-5.78%
3
Ethereum
Ethereum
$105.69
-7.50%
5
EOS
EOS
$2.225
-7.05%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.08
-10.10%
7
Litecoin
Litecoin
$30.834
-6.20%
8
TRON
TRON
$0.026573
-9.35%
9
Stellar
Stellar
$0.087279
-9.23%
11
Cardano
Cardano
$0.038473
-6.94%
13
Monero
Monero
$43.416
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2580
-7.10%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Roger Ver: Recomand portofoliul divers. Eu am BTC, BTH, Monero si Dash

R

Roger Ver, CEO al Bitcoin.com și evanghelistul Bitcoin Cash [BCH], a vorbit la CNBC despre investiția sa în cripto. El a explicat și starea blocului Bitcoin [BTC]. De asemenea, el a vorbit despre investiția sa inițială în Bitcoin și despre cazurile sale de utilizare. In plus, a explicat cat de important este sa ai un portofoliu diversificat.

Roger Ver: Recomand portofoliul divers. Eu am BTC, BTH, Monero si Dash

Roger Ver: Bitcoin a scazut pentru ca nu a putut sa fie utilizat in comert asa cum trebuia

El a început prin a spune că piața a scăzut din cauza faptului că Bitcoin nu a fost utilizabil pentru comerț în luna decembrie a anului trecut asa cum ar fi trebuit. În timpul majorării prețurilor, taxele de tranzacție au fost în valoare de 20 $, din cauza congestiei în rețea și a dimensiunilor mai mici ale blocurilor. Ver a spus că, din cauza majorării taxelor de tranzacție, acestea au devenit „lente și nesigure”. Asta a determinat pe mulți dintre cei care foloseau bitcoin pentru comerț să renunte.

Cu privire la starea monedei, Ver a recunoscut că a avut o evoluție deficitară în acest an în ceea ce privește prețul. În special, Bitcoin Cash a scazut cu 10% și este în prezent tranzacționată la un preț de 550 $ în scădere față de un nivel ridicat de 2800 USD în luna ianuarie a acestui an.

Cu toate acestea, evanghelistul a oferit consultanță de investiții consumatorilor. El a oferit o analogie jocului de hochei și a vorbit și despre investirea în Bitcoin Cash. El a declarat că a oferit cea mai sigură poziție financiară.

Roger Ver: Ca sa reusesti in cripto trebuie sa ai un portofoliu diversificat

El a continuat să spună că investitorii ar trebui să-și diversifice portofoliul, spunând că nu recomandă ca nimeni să-și pună toate investițiile într-o singura criptomoneda. De asemenea, el a vorbit despre compoziția portofoliului său.

„Eu dețin mai mult Bitcoin Cash decât orice altceva, dar eu am ceva eter, am ceva Z Cash, Z Coin, Monero, Dash – și BTC de asemenea. Desigur, unii poate vor Ripple și Stellar, important este sa stiti să vă diversificați portofoliul. Diversificați, diversificați, diversificati, asta trebuie sa faceti. Asta este numele jocului. ”

ROGER VER: POTI SA-TI CUMPERI CAFEA LA STARBUCKS CU BCH, PRIN IPAYYOU WALLET

Roger Ver a spus că Bitcoin Cash poate fi folosit pentru a cumpăra cafea la Starbucks prin intermediul portofelului IPayYou. Portofelul IPayYou a fost lansat ca un portofel Bitcoin în 2016. Utilizatorii portofelului pot cumpăra carduri cadou cu BTC sau BCH și apoi le pot răscumpăra pentru a face cumpărături de la Amazon, Starbucks, eBay, Safeway, iTunes, Bestbuy și Uber.

Acest lucru vine în atenția lumii imediat după anunțul de parteneriat între platforma Intercontinental Exchange [ICE] și Starbucks. Vestea a avut un impact imens în spațiul criptocurrency și în special în comunitatea Bitcoin. Acest lucru a condus, de asemenea, la o creștere semnificativă a valorii BTC.

Parteneriatul a condus, de asemenea, la neînțelegerea că Starbucks va accepta Bitcoin ca modalitate de plată pentru a cumpăra cafea de la toate punctele de vânzare. În timp ce, în viitor, clienții vor putea converti Bitcoin [BTC] în dolari SUA și își vor cumpăra cafeaua Starbucks. Informatii complete aici!

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!