Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ryan Taylor, CEO Dash: Piata cripto nu are nevoie de Wall Street ca sa iasa din colaps

R

Ryan Taylor, CEO al Dash și fostul director executiv al Wall Street, a vorbit despre activitatea recentă de pe Wall Street. Totul din  prisma subiectului criptomonede. Ryan a explicat modul in care percepe el zona cripto.

Ryan Taylor, CEO Dash: Piata cripto nu are nevoie de Wall Street ca sa iasa din colaps

Despre Wall Street, despre blockchain, despre cripto

„Am plecat de pe Wall Street din două motive principale. Prima este oportunitatea extraordinară pe care o cred, o vad, o simt cu noua pozitie. Aceasta este o industrie incredibil de imatura, cu potențial enorm pentru proiecte bine conduse. Cel de-al doilea motiv este că această tehnologie are potențialul de a schimba lumea spre bine. Cum? Prin împuternicirea unora dintre cei mai nemulțumiți oameni din lume cu un grad mai mare de libertate financiară. Este cu adevărat un loc interesant de a lucra. ”

Dash este o criptomoneda și o organizație digitală autonomă (DAO) care vizează să permită comercianților să gestioneze plățile private în cripto. Moneda a fost adoptată în Venezuela de peste 800 de comercianți și este, de asemenea, activă în Zimbabwe.

Ryan Taylor pus in context

După ce a lucrat timp de 15 ani în domeniul serviciilor financiare, Taylor și-a părăsit poziția de analist al fondurilor de hedging. A lucrat pentru o firmă de investiții de 20 de miliarde de dolari, cu sediul la New York. Pentru a înființa Dash a avut nevoie de niște intuiții interesante. Despre cum funcționează lucrurile în spatele scenei din lumea financiară tradițională.

Wall Street are tendința de a lucra la noile evoluții majore în privat și bănuiesc că mulți alții lucrează la soluții, chiar și în timp ce simultan cripto-lichiditățile sunt evitate„, a spus Taylor.

Criptomonedele nu au nevoie de Wall Street

Efectele instituțiilor financiare care investesc în cripto nu au fost încă văzute, dar Taylor crede că cripto-ul își va face propriul mod, indiferent de influența exterioară.

„Cripto nu are nevoie de Wall Street să crească. Se adoptă din ce în ce mai mult în fiecare an, cu sau fără ea. Există beneficii și dezavantaje majore în ceea ce privește implicarea sa, dar cred că, prin compensarea acestora, este un lucru pozitiv general că cripto-ul devine din ce în ce mai integrat cu sistemul financiar tradițional „.

„Criptomonedele pot deveni mult mai ușor de utilizat. Cum? Dacă sunt integrate cu alte sisteme financiare și se adaugă utilității sale. Ați prefera să utilizați dolarul american dacă nu a fost integrat în sistemul financiar? Întorcând întrebarea, devine evident că acest lucru va ajuta la adoptarea cripto „, a adăugat el.

În timp ce Taylor recunoaște că există beneficii, precum și dezavantaje pentru ca Wall Street să devină mai implicat în cripto, există și alte obstacole care trebuie abordate înainte de a vedea adoptarea pe scară largă.

Criptomonedele intre evolutie si volatilitate extrema

„În acest moment, incertitudinea în materie de reglementare împiedică o mulțime de INVESTITORI să facă saltul. Pentru a furniza servicii sau pentru a deveni confortabil în acceptarea plăților în monede digitale. Autoritățile de reglementare vor ajunge în cele din urmă și vor oferi companiilor îndrumarea de care au nevoie pentru a obține siguranta. ”

„Cu băncile care adopta acest spațiu, cred că autoritățile de reglementare vor trebui să se adreseze în cele din urmă specialistilor. Problema este că autoritățile de reglementare tind să se concentreze asupra instituțiilor, iar aceasta a fost o piață care s-a dezvoltat de la o mișcare la nivel local de către oamenii obișnuiți, mai degrabă decât instituțiile financiare. Autoritățile de reglementare au fost prinse nepregatite, ca rezultat”, a concluzionat el.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!