Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.12
-3.85%
2
XRP
XRP
$0.2893
-7.00%
3
Ethereum
Ethereum
$104.77
-8.93%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.33
-10.96%
7
Litecoin
Litecoin
$30.770
-6.54%
8
TRON
TRON
$0.026557
-8.69%
9
Stellar
Stellar
$0.087357
-10.09%
11
Cardano
Cardano
$0.038026
-8.39%
13
Monero
Monero
$43.478
-5.58%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-9.43%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ryan X Charles: Bitcoin va putea atinge valoarea de un milion de dolari per unitate

R

Ryan X Charles, CEO al Money Button, a încărcat un videoclip pe retelele de social media, video in care împărtășește opiniile sale cu privire la starea actuală a Bitcoin [BTC]. El a vorbit si despre modul în care Bitcoin poate ajunge sa valoreze un milion de dolari per unitate. Asta doar daca este adoptat la nivel mondial. Practic, esența sa reală a acestei criptomonede a fost crearea unui sistem financiar în care banii digitali sănătoși pot fi furnizați lumii intregi.

Ryan X Charles: Bitcoin va putea atinge valoarea de un milion de dolari per unitate

Di pacate, piata dupa aceasta declaratie a inregistrat in continuare, in medie, un trend descendent iar BTC, la momentul redactarii acestui material era evaluat la 6473 de dolari.

Ryan X Charles despre Bitcoin

Ryan a declarat că Bitcoin s-a construit în jurul ideii de a crea bani digitali sănătoși, care să includă toate monedele fiat din lume. Mai mult, persoanele ar putea participa la comerțul cu entitățile digitale într-o manieră disruptiva. Un sistem în care o terță parte nu ar putea să-și blocheze sau să-și înghețe plățile.

El a elaborat în continuare definiția Bitcoin la scară larga în contextul prețului Bitcoin actual. Ryan a afirmat că, dacă Bitcoin va fi folosit ca „ban de ordin mondial”, atunci ar fi mai ușor să ajunga chiar si la un milion de dolari per unitate.

Presupunând că monedele fiat sunt încă un mijloc de schimb, prețul Bitcoin în contextul unei monede fiat ar putea fi estimat din punctul de vedere al ofertei sale de bani. El a vorbit despre diferitele măsuri ale aprovizionării în dolari americani, în care M0, M1 și M2 reprezintă modalitățile diferite de măsurare a aprovizionării valutare.

Potrivit lui Ryan, în cazul dolarului american, M2 avea în jur de 14000 de miliarde de dolari în oferta sa de bani și prin adăugarea tuturor diferitelor valute împreună se va aprecia aproximativ la 21000 de miliarde de dolari.

El a adăugat că aceste 21000 de miliarde ar putea fi împărțite in cel putin 21 de milioane de Bitcoins. Asta ar fi  oferta maximă de Bitcoin, deoarece limita este” hard-wire „în protocol. Această presupunere, conform lui Ryan, sugerează în mod clar că prețul unui Bitcoin ar fi aproape de 1 milion de dolari.

BITCOIN SI CANABISUL AU MAI MULTE LUCRURI IN COMUN DECAT ITI INCHIPUIAI

Unele dintre motivele volatilității se datorează faptului că investițiile directe în marijuana sunt foarte scăzute și doar câteva companii din Statele Unite ale Americii au consumat public canabis. O altă problemă majoră pentru Tilray este legalizarea canabisului în Canada, care atrage mulți investitori. În plus, Tilray a lansat un număr mic de acțiuni în timpul ofertei publice inițiale [IPO].

Aceste motive au dus la o speculație că prețul Tilray și al altor companii de canabis ar putea fi o mișcare de preț similară cu cea a Bitcoin. Prețul criptocurrency a crescut la 20.000 de dolari în luna decembrie 2017, după care a scăzut cu 60% în câteva săptămâni, afectând mulți investitori.

Potrivit raportului, stocurile Bitcoin și canabisul au câțiva factori comuni. Una dintre diferențele majore este că Bitcoin nu era un mijloc reglementat de schimb și nici nu era acceptat pe scară largă de masa generală. Acest motiv ar fi putut instiga prețul lui Bitcoin să se prăbușească.

Pe de altă parte, marijuana avea o piață puternică și stabilă. Aproximativ 9,5% dintre adulți au recurs la utilizarea de marijuana în 2015, ceea ce a fost aproape dublu față de rata de utilizare acum un deceniu. În plus, rapoartele susțin că utilizarea ar putea crește în viitorul apropiat prin schimbarea politicilor de reglementare și atenuarea opiniei publice.

Volatilitatea Tilray nu ar trebui să fie considerată un act de confiscare a investitorilor în industria canabisului. Astfel, atât industria Bitcoin, cât și cea a canabisului sunt foarte volatile și sunt noi pe piață. Acestea au un potențial imens de creștere, dar totul depinde de contextul reglementat.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!