Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,417.41
-1.80%
2
XRP
XRP
$0.2886
-3.33%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.215
-4.19%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.54
-3.21%
7
Litecoin
Litecoin
$30.534
-2.42%
8
TRON
TRON
$0.026313
-4.55%
9
Stellar
Stellar
$0.082869
-7.99%
11
Cardano
Cardano
$0.037134
-3.70%
13
Monero
Monero
$42.996
-2.63%
14
IOTA
IOTA
$0.2490
-3.47%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ryan Zagone, Director în cadrul Ripple, a fost ales într-un post cheie

R

Ripple face pași importanți cu șeful departamentului de cercetare al echipei de dezvoltare a afacerilor, Ryan Zagone. Acesta a fost ales în Comitetul director al Grupului de lucru pentru operațiuni rapide de gestionare a rezervelor Federale. Comitetul de coordonare este o echipă de 16 membri care reprezintă numeroasele părți interesate de gestionarea vitezei de transfer la nivel mondial.

Ryan Zagone, Director în cadrul Ripple, a fost ales într-un post cheie

Acest grup de lucru conceput de către Rezerva Federală a SUA a fost lansată în 2015. El s-a concentrat pe identificarea obiectivelor și a atributelor sistemelor eficiente de plată rapide. Tot acest grup propune soluții și evaluaează capacitatea tehnică de a atinge obiective cuantificabile. Grupul încurajează industria plăților să ia măsuri pentru implementarea și adoptarea unor capacități de plată mai rapide.

Viziunea sa principală este de a invita diferitele părți interesate să se reunească pentru a realiza viziunea unui sistem de plăți în SUA, care este mai rapid, omniprezent, cuprinzător, sigur, foarte sigur și eficient până în 2020.

OBIECTIVE CUANTIFICABILE PE TERMEN LUNG

Grupul a avut până acum  252 de întâlniri regulate și teleconferințe și a petrecut peste 120.000 de ore în acest scop. Participanții actuali numără 321 de persoane. De aceea alegerea lui Ryan Zagone ca membru al comitetului director este un pas imens. Nu numai Ripple, ci și pentru sistemul de plăți prevăzut. Zagone va fi o voce a sectorului de tehnologic și al furnizorilor de servicii nebancare.

La Ripple, Ryan Zagone colaborează cu instituțiile financiare, autoritățile de reglementare și băncile centrale cu care compania a colaborat până în prezent. Astfel, Ryan este cel mai bun candidat pentru a-și transmite experiența în ceea ce privește îmbunătățirea infrastructurii bancare, precum și accelerarea adoptării unor soluții rapide de plată la nivel global.

RYAN ZAGONE FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU PROVOCĂRILE ANULUI 2018

,,Este un privilegiu pentru mine că am fost ales în această poziție. Mă duc să duc mai departe experienta globală a lui Ripple în calitate de forță de evaluare a eforturilor de creștere a vitezei, a eficienței, a accesului la conturi și a concurenței în zona de plăți rapide.

Voi continua abordarea constructivă a laboratoarelor în colaborare cu angajații, partenerii băncari și industria financiară transnațională – inclusiv NACHA, IPFA și W3C.

RIPPLE – O CRIPTOMONEDA CARE CRESTE ORGANIC

Ripple așteaptă liniștit ca tot mai multe bănci din lume să adopte protocolul Xrapid.  Vorbim astfel de tranzacții aproape instant. Chiar și atunci când ne referim la țări aflate pe continente diferite. Dacă în momentul T=0 mai multe bănci ar gestiona transferuri bancare transfrontaliere prin protocol Ripple, lucrurile s-ar transforma iremediabil pentru XRP.

O astfel de operțiune ar putea împinge cu ușurință Ripple (XRP) la peste 100 USD(xrp valoreaza acum 0.50$) De exemplu, în cazul în care băncile ar trebui să deplaseze în alte bănci cel puțin  un 1 trilion de dolari, valoarea (XRP) ar putea crește la 300 de dolari. Cu tipul de instituții financiare cu care se confruntă parteneriatul, atingerea acestei cifre de 1 trilion de dolari este foarte probabilă și în foarte puțini ani. Altfel spus, totul e logic și simplu. Acțiunile Apple costau foarte puțin atunci când se vindeau cateva sute de telefoane. Acum când vorbim de milioane de device-uri, și acțiunile Apple a crescut.

Băncile trebuie să folosească mai des  Ripple. Să transfere sume mai mari prin protocolul Xrapid. Astfel și valoarea Ripple (XRP) o să crească. XRP a fost moneda cu cea mai mare creștere în 2017.

Cine dorește să investească în Ripple(XRP), acum e momentul. E cel mai bun input pentru a investi. Dacă gândești în perspectivă. Dacă privești dincolo de următorii 5 până la 10 ani în viitor. Restul stirii aici.

Sursa: allcryptomedia.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!