Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,392.53
-1.88%
2
Ethereum
Ethereum
$275.92
-8.64%
3
XRP
XRP
$0.3305
-4.43%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$522.43
-8.37%
5
EOS
EOS
$4.867
-8.11%
6
Stellar
Stellar
$0.2222
-1.80%
7
Litecoin
Litecoin
$54.519
-6.06%
9
Cardano
Cardano
$0.095699
-6.89%
10
Monero
Monero
$96.384
-1.96%
11
IOTA
IOTA
$0.5101
-6.64%
12
TRON
TRON
$0.021231
-4.65%
Latest Crypto Fear & Greed Index

SAMSUNG anunță că acceptă tranzacții cu bani digitali

S

SAMSUNG anunță că acceptă tranzacții cu Bitcoin, Litecoin, XRP, ETH, Steem și Dash

În cadrul unei noi dezvoltări pentru cripto, Samsung a anunțat că va începe să accepte criptomonede. Acest lucru va fi posibil initial în trei țări baltice și este rezultatul noului parteneriat al Samsung cu o platformă de plată CopPay.

SAMSUNG anunță că acceptă tranzacții cu bani digitali

Samsung, un cunoscut gigant IT din Coreea, a anunțat că va face posibilă plățile cu criptomonede. Acest lucru reprezintă un pas imens în direcția corectă pentru adoptarea eventuală a criptomonedelor și va fi posibil printr-un parteneriat strategic.

SAMSUNG face un anunț istoric pentru piața de cryptocurrency

Practic, dacă vrei un NOTE 8, un Samsung Edge, un Samsung VR, un Samsung GEAR, poti să plătești cu XRP, Bictoin, Litecoin sau Ethereum, printre altele.

Se presupune că adoptarea criptomonedelor de către Samsung se face în mai multe etape. Prima dintre acestea fiind implementarea sistemului criptopayment în primele trei țări baltice.

Potrivit rapoartelor, vor exista doar câteva magazine, la început, care vor accepta cripto. Acestea includ unul în Riga, situat în Letonia, unul în Tallinn, precum și câteva în Lituania – în Kaunas și Vilnius.

Până în prezent, magazinele sau Samsung nu au spus încă exact ce rezultate se așteaptă să fie. Cu toate acestea, putem presupune ca SAMSUNG va implementa aceast politica la nivel mondial in viitorul apropiat.

SAMSUNG și CopPay – pentru un viitor al cryptocurrency

Informațiile furnizate de CopPay indică faptul că monedele digitale pe care Samsung le va accepta la început vor include un număr limitat. Acestea vor fi Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Ethereum (ETH), Steem și Dash. Acest număr de token-uri, deși mic, va oferi în continuare o oportunitate pentru mulți să înceapă să le folosească, ceea ce ar putea indica faptul că Samsung consideră că adoptarea principală a criptomonedelor se află chiar la colț.

Ce inseamnă asta pentru Samsung cu adevărat?

Magazinele online partenere Samsung sunt de așteptat să înceapă să accepte cripto, iar această schimbare va veni relativ curând. Cât de curând, momentan nu se știe, deoarece Samsung nu a lansat încă date oficiale încă.

În ceea ce privește CopPay, platforma a declarat că Samsung este departe de a fi singurul care dorește să ofere clienților săi o opțiune de cripto-payment. O mulțime de alte companii lucrează în prezent pentru a face același lucru, iar Samsung e doar prima care face acest pas.

Platforma CopPay consideră că aceasta este o tendință crescătoare, care va duce în cele din urmă la digitalizarea afacerilor. Clienții vor primi un nou mod de a plăti pentru servicii și bunuri, iar acest lucru va ajunge în cele din urmă chiar la restaurante și comercianți cu amănuntul.

Nu este neobișnuit să vedem Samsung să facă acest pas. Având în vedere implicarea sa în proiectele de cercetare de tip blockchain. Au existat chiar și anunțuri cu ceva timp în urmă despre asta. Au fost voci care spuneau că societatea își va face propriile cripto token-uri. Asta îi va permite să intre pe piața ASICS. Între timp, Samsung continuă să dezvolte un nou sistem bazat pe tehnologia blockchain. Sistemul vrea să-l folosească pentru urmărirea transporturilor.

Indiferent de situație, Samsung este un pioner în această direcție.

Nu ai investit inca in criptomonede?

Daca nu doresti sa pierzi trendul criptomonedelor si sa te bucuri de la inceput de avantajele oferite de aceata tehnologie, poti achizitiona critpmonede intr-un mod sigur si usor urmand pasii de mai jos:

1.Inregistreaza-te pe Etoro dand click aici

2.Depune pana la 2000$ cu cardul sau prin transfer bancar fara sa fii nevoit sa iti verifici identitatea.

3.Achizitioneaza criptomonedele folosind bani reali sau bani virtuali. Poti vedea mai jos cat de usor este sa faci acest lucru.

Incepe sa tranzactionezi, creaza un cont aici.

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Cele mai populare articole

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!