Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.29
-3.91%
2
XRP
XRP
$0.2906
-6.58%
3
Ethereum
Ethereum
$105.22
-8.51%
5
EOS
EOS
$2.231
-7.00%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.32
-11.00%
7
Litecoin
Litecoin
$30.760
-6.84%
8
TRON
TRON
$0.026202
-10.28%
9
Stellar
Stellar
$0.087411
-9.94%
11
Cardano
Cardano
$0.038315
-7.62%
13
Monero
Monero
$43.336
-6.01%
14
IOTA
IOTA
$0.2524
-9.20%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Savel Staicu: Archos T-mini e cea mai completa solutie atunci cand cauti un wallet (p)

S

Atunci cand te gandesti la criptomonede si blockchain te gandesti in primul rand la siguranta. Cat de sigura este investitia mea? Merita sa fac aceasta investitie? Dar dincolo de riscurile ce tin de mindset sau de FOMO, sunt situatii cand hackerii ataca platforme de trade si fac ravagii cu economiile clientilor.

Savel Staicu: Archos T-mini e cea mai completa solutie atunci cand cauti un wallet (p)

 

Pentru a evita astfel de situatii au aparut wallet-urile. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. Dar povestea acestui produs o vom afla chiar de la Savel Staicu, raspunzator de strategia de promovare ARCHOS din Romania si nu numai.

Savel Staicu – un om, o poveste, un brand

Savel Staicu a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice in 2004. Din 2006 lucreaza in domeniul IT unde a activat in cadrul unor companii de distributie: Tornado Sistems si Logicom IT Distribution. Din Iulie 2017 am preluat brandul francez ARCHOS.

ARCHOS, un pionier în domeniul electronicii de larg consum, continuă să inoveze și să revoluționeze piața de electronice. Printre altele, producătorul francez a fost primul cu un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016.

ARCHOS si viitorul din prezent

Astăzi, ARCHOS oferă o linie proprie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, comercializează și distribuie produse inovatoare de mare valoare asociate piețelor de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european și își continuă expansiunea internațională.

Un interviu cu si despre tehnologie

Stiu ca Archos a facut un pas important catre zona de blockchain si criptocurrency. Poti sa imi oferi mai multe detalii?

Asa este. ARCHOS a lansat un portofel electronic hardware pentru criptomonede, ARCHOS Safe-T Mini. Acest dispozitiv este ideal pentru protejarea criptomonedelor, pentru stocarea sigura a parolelor private si prevenirea tentativelor de hacking.

ARCHOS este membru activ al grupului SYSTEMATIC PARIS-REGION, care a creat filiala Digital Trust & Security. Aceasta are ca scop promovarea si dezvoltarea campionilor mondiali in domeniul securitatii informatice.

ARCHOS Safe-T mini urmeaza aceleasi principii cu grupul, care, in sfera de criptocurrency, are parteneri precum Secure-IC, OCamlPro sau Gemalto. Digital Trust & Security a sprijinit si a facilitat prin colaborare aparitia si desfasurarea unor proiecte majore, cum ar fi iTrac sau MoneyTrack

De ce un wallet si nu o criptomoneda. Care sunt diferentiatorii acestui produs fata de concurenta?

ARCHOS este un producator de device-uri si acesta este business-ul sau principal. Sprijinim blockchain-ul si criptomonedele si credem cu tarie ca vor reprezenta viitorul, insa nu avem intentia de a intra pe piata financiara.

Ce planuri are Archos cu privire la acest wallet. Ce piete vrea sa atinga?

Suntem prezenti in peste 25 de tari si prin intermediul partenerilor nostri de distributie vom incerca sa acoperim acest teritoriu. Ca si tipuri de clienti, targetam de la emitentii de criptomonede pana la utilizatorii finali care doresc sa investeasca pe piata crypto.

Legat de zona cripto, ce crezi ca se va intampla cu piata in urmatoarele luni?

Urmaresc piata de criptomonede si am observant agitatia din ultimul timp. Se pare ca nu este o perioada favorabila momentan, insa parerea mea personala este ca investitia in criptomonede ar trebui sa fie una pe termen mediu si lung. Cu siguranta tehnologia blockchain si criptomonedele reprezinta viitorul si este doar o chestiune de timp pana vor fi adoptate din ce in ce mai mult.

Legat de Archos. Ce alte produse mai are in portofoliu?

Strategia ARCHOS se bazeaza pe patru piloni principali:

1. Solutii Mobile – Smartphones si Tablete;
2. Obiecte conectate – Drone, Produse Smart Home si Smart Assistant;
3. Mobilitate urbana _ Trotinete electrice, Hoverboard, Skateboard electric, Biciclete electrice;
4. Blockchain – ARCHOS Safe-T Mini;

In final, un mesaj pentru cititorii cripto monitor

Va felicit pentru interesul acordat noilor tehnologii si pentru alegerea celor mai bune surse de informare. Chiar daca pe termen scurt investitia in criptomonede poate parea riscanta, pe masura ce mai multe tari si institutii bancare vor face pasul necesar in adoptia criptomonedelor, piata va creste accelerat. Va doresc mult success!

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!