Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.54
-3.12%
2
XRP
XRP
$0.2932
-4.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.68
-6.09%
5
EOS
EOS
$2.247
-5.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.73
-9.03%
7
Litecoin
Litecoin
$31.091
-3.91%
8
TRON
TRON
$0.026819
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.086126
-9.51%
11
Cardano
Cardano
$0.038214
-6.56%
13
Monero
Monero
$43.528
-6.25%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-3.99%
Latest Crypto Fear & Greed Index

SBI FX Trade sustine XRP in noile perechi de tranzacții din sfera cripto

S

Intrarea lui Ripple pe piața valutară japoneză sub forma unui parteneriat cu SBI Holdings este bine documentată. Cu toate acestea, evoluțiile recente au avut loc atunci când grupul SBI FX Trade a oferit noi perechi de tranzacții cu oricare moneda fiat pentru operatiuni transfrontaliere. Iar asta s-a vazut in faptul ca s-au realizat economii intre 30% -60% la comisioane. Asta a reprezentat o paralelă cu economiile demonstrate prin utilizarea tehnologiei xRapid a Ripple.

SBI FX Trade sustine XRP in noile perechi de tranzacții din sfera cripto

xRapid utilizează XRP ca monedă bridge

xRapid utilizează XRP ca monedă bridge pentru decontarea transfrontalieră, oferind lichiditate la cerere fără utilizarea conturilor nostro. Aceasta are ca rezultat o economie de 30% -60% raportată la comisioane. Fără a mai menționa decontarea în câteva minute. Spre deosebire de cele 2 zile pe care le deține, de regulă, în tranzacțiile valutare tradiționale.

Testele cheie din ambele teorii spun că volumul de tranzacționare a fost stabilit să crească la 1 august, ceea ce înseamnă că noile perechi de tranzacționare Forex vor merge pe piețele valutare ale SBI. Lichiditatea necesară pentru utilizarea XRP în xRapid ar proveni din schimbul valutar al SBI.

Ce inseamna asta pentru XRP?

Acest lucru a fost, de asemenea, corelat cu strategia „Synergy” menționată în raportul SBI Holdings din iunie. În plus, tranzacționarea facilitată de schimbul SBIVC ar permite conversia ușor de la JPY la XRP.

Acest lucru a fost observat pe perechea japoneză și coreană Won cu XRP, care a suferit o creștere semnificativă a volumului de tranzacționare în seara zilei de 1 august. Acest lucru a fost cuplat cu faptul că site-ul web XRPCharts nu a furnizat date cu privire la timpul specificat.

Chiar dacă datele nu au fost furnizate în mod corespunzător, evenimentul a avut un efect asupra pieței. Prețul a înregistrat o mișcare de aproape 6% în același interval de timp. De la un nivel scăzut de 0,42 $, prețul a înregistrat o creștere aproape verticală la 0,45 $ în intervalul de 2 ore. Desi cresterea a scazut in prezent, moneda continua sa se tranzactioneze la valoarea de 0.44 dolari, la o rezistenta cruciala.

Orice mișcare viitoare nu este încă de văzut, însă utilizarea continuă de către SBI în tranzacțiile lor de schimb valutar ar conduce la creșterea volumului de tranzacționare. Acest lucru este corelat cu un schimb cunoscut sub numele de Bitbank, care a capturat 12% din volumul total de tranzacționare al XRP în perechea XRP / JPY, făcând schimbul cu cel mai mare volum de tranzacționare XRP.

COINSQUARE, O PLATFORMA DE CRIPTO-EXCHANGE DIN CANADA, ACCEPTA XRP PENTRU TRANZACTII

Procesul de lansare este inițial în versiune beta, timp în care utilizatorii vor putea să-și finanțeze conturile cu XRP și să-l comercializeze împotriva fiaturilor și a altor cripto, dar nu vor putea să-și retragă XRP într-un portofel extern. Directorul executiv al Coinsquare, Cole Diamond, a declarat la începutul lunii ianuarie că adăugarea de ripple la platformă a fost ,,top of the list,, în agenda operatorului de schimb.

În timp ce suntem încântați de această lansare, recunoaștem de asemenea că a fost o așteptare lungă și dorim să ne cerem scuze pentru întârzieri și lipsa de comunicare.Apreciem răbdarea tuturor şi ne angajăm să facem progrese mai bune „, a spus într-o declarație.

Deși XRP este cea de-a treia cea mai mare criptomonedă din piață, unele schimburi au ezitat să-l listeze. Motivul? In mare parte datorită preocupărilor de reglementare care se învârt în jurul valorii sale. Altii se intreaba dacă activul este o garanție in sine.

Coinbase, de exemplu, a refuzat până acum să susțină acest lucru.  Asta în ciuda faptului că a inclus patru dintre cele șapte mari cripto.  Și a dezvăluit că „explorează” adăugarea de sprijin pentru stelar (XLM). Asta in pofida unui sondaj realizat de CNBC care a aratat ca peste 50.000 de oameni si-ar dori ca XRP sa fie listat in CoinBase.

Firma a spus că această extindere va fi finanțată printr-o ofertă publică inițială (IPO) principala bursă din Toronto. Astfel, Coinsquare speră să ridice 150 milioane USD (120 milioane USD).

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!