Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,403.88
0.70%
2
Ethereum
Ethereum
$209.20
-1.37%
3
XRP
XRP
$0.3224
-2.19%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$425.59
-2.46%
5
EOS
EOS
$5.200
1.34%
6
Stellar
Stellar
$0.2063
-1.09%
7
Litecoin
Litecoin
$53.755
-1.15%
9
Cardano
Cardano
$0.071992
3.88%
10
Monero
Monero
$111.75
0.07%
12
IOTA
IOTA
$0.5312
-0.90%
13
TRON
TRON
$0.019771
0.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

SBI și RIPPLE într-un parteneriat strategic cu bătaie lungă

S

Comunitatea din zona de cryptocurrency poate fi aplaudată pentru că nu a pierdut niciodată șansa să remarce dezvoltările incipiente în ceea ce privesc proiectele preferate de criptomonede, token-uri sau blockchain.

SBI și RIPPLE într-un parteneriat strategic cu bătaie lungă

Un astfel de membru al comunității Ripple (XRP) este utilizatorul twitter @XRPSPEED, care poate fi felicitat prin faptul că a observat că site-ul Ripple a adăugat SBI în ghidul său online de cumpărare XRP.

Cine este SBI?

Grupul SBI, denumit uneori Grup Strategic Business Innovator, este un grup de companii de servicii financiare cu sediul în Tokyo, Japonia. Afacerile și companiile grupului sunt deținute în principal la SBI Holdings. Grupul operează, de asemenea, școala SBI Graduate, o școală de afaceri și o fundație de caritate pentru copii. Grupul SBI a început în 1999 ca SoftBank Investment, ca o filială Softbank la acel moment.

SBI este listat pe prima secțiune a Bursei de Valori din Osaka și a Bursei de Valori din Tokyo. Din aprilie 2011, SBI Holdings a fost listat în Hong Kong sub formă protocol de depozit din Hong Kong (HDR) cu cod de stoc 6488.

Dezvoltarea organică a RIPPLE

Ripple a adăugat, de asemenea, Satoshi Citadel Industries (SCI) ca o sursă  adiacentă a XRP. Compania din urmă are sediul în Filipine și este o companie FinTech de pornire care construiește servicii și produse de tip Blockchain în scopul incluziunii financiare în Filipine. Compania își stabilește mai multe produse și servicii în blockchain pentru țară.

SCI se ocupă de procesarea plăților, remitențele internaționale, investițiile și plățile mobile de bani. Există în viitor posibilitatea unei aplicații mobile dezvoltată de SCI și cu ajutorul lui Ripple’s xCurrent, care va fi la fel de rapidă și eficientă ca și aplicația Santander din prezent.

RIPPLE SE GÂNDEȘTE LA EXTINDERE PE VERTICALĂ ȘI ORIZONTALĂ

SCI are o astfel de aplicație: Rebit. Aplicația rulează în prezent pe rețeaua Bitcoin, permițând transferul de fonduri la nivel global, precum și alte plăți de salarizare, facturi lunare și încărcarea ușoară a telefoanelor mobile de tip prepaid.

Aceasta înseamnă că lichiditatea XRP va continua să se aprofundeze. Vorbim de listări de pe bursa valutară virtuală SBI. Protocolul va fi disponibil și pe platformele Satoshi Citadel Industries. Când? Nu mai târziu de  acest an. Analiza actuală a pieței arată că XRP este încă stabil la nivelul de 0,52 USD. Vorbim practic de o scădere ușoară de 0,63%.

YOSHITAKA KITAO: XRP ESTE MAI RAPID DECÂT ORICARE ALTĂ CRIPTOMONEDĂ

Yoshitaka Kitao, CEO al grupului japonez SBI, a făcut mai multe declarații despre XRP. Potrivit acestuia, criptomoneda XRP este mai rapidă, mai ieftină și mai scalabilă decât oricare altă criptomonedă.

,,Cred cu tărie că XRP va deveni standardul global în monedele digitale”, a mai declarat acesta.

Declarațiile au fost făcute în contextul în care grupul SBI a lansat un portal virtual de cryptocurrency. Practic, decizia continuă în mod firesc discuțiile cu grupul Ripple din ianuarie. Atunci grupul SBI și-a arătat pentru prima oară intențiile de a lansat o platformă bazată pe XRP.

GRUPUL SBI CREDE ÎN XRP

Portalul pentru transferuri în blockchain va putea fi accesat de pe domeniul sbivc.co.jp. Pe acest portal cripto-pasionații vor putea să facă tranzacții și operațiuni și cu alte criptomonede precum: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash [BCH]. Dar trebuie precizat și nuanțat un aspect. Grupul SBI a anunțat ca se va focusa și va sprijini XRP. Lucru ușor de concluzionat, având în vedere faptul că la pagina de ,,About” a site-ului sunt informații exclusive despre XRP. Restul stirii aici

Sursa: https://ethereumworldnews.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

SBI și RIPPLE într-un parteneriat strategic cu bătaie lungă

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!