Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,475.76
-2.84%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.02%
3
Ethereum
Ethereum
$106.27
-5.94%
4
EOS
EOS
$2.264
-4.65%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.96
-8.45%
7
Litecoin
Litecoin
$31.107
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.027124
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.087334
-8.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038683
-5.89%
13
Monero
Monero
$43.778
-5.96%
14
IOTA
IOTA
$0.2590
-4.53%
Latest Crypto Fear & Greed Index

SEC a amanat pentru 30 septembrie decizia despre ETF. Ce se intampla cu piata?

S

Comisia americană pentru valori mobiliare și burse (SEC) și-a amânat decizia privind ETF-ul VanEck / SolidX Bitcoin până la 30 septembrie 2018. Informatia apare intr-un document oficial eliberat de Comisie. Acest anunț survine la câteva zile după ce Van Eck a trimis un raport de 13 pagini la SEC.

SEC a amanat pentru 30 septembrie decizia despre ETF. Ce se intampla cu piata?

Despre Bitcoin si ETF in context

Propunerea privind ETF-ul VanEck / SolidX Bitcoin a fost depusă la SEC în iunie. ETF este susținut de Consiliul de schimb al BZX din Chicago (BSE) și a fost în primul rând dorit să obțină aprobarea datorită interesului extraordinar pe care l-a generat în cadrul comunității.

În anunțul publicat online, SEC și-a anunțat dorința de a-și împinge decizia pe platforma Bitcoin ETF care a planat in aer către VanECK și SolidX. Comisia a explicat că Legea privind schimburile de valori mobiliare prevede că poate extinde perioada de 45 de zile de la publicare. Asta dacă consideră că este „adecvată desemnarea unei perioade mai lungi”. Astfel încât să aibă suficient timp să ia în considerare modificarea propusă a regulii.

Prin urmare, în conformitate cu articolul 19 litera (b) punctul 2 din lege, Comisia desemnează 30 septembrie 2018 ca dată până la care Comisia fie va aproba, fie va respinge. Sau va institui proceduri pentru a determina dacă va respinge regula propusă Schimbare.

30 septembrie nu e o data finala. Decizia se poate prelungi pana in 2019

Deși Comisia a ales data de 30 septembrie 2018 ca dată pentru a-și schimba decizia cu privire la regula propusă, ea are încă puterea să o extindă. Asta dacă consideră că necesită mai mult timp. Potrivit Actului de schimb, SEC poate să-și extindă decizia cu 240 de zile de la data publicată în Registrul federal.

Aceasta nu este prima dată când SEC revine la decizia privind un ETF. Luna trecută, agenția și-a folosit puterile statutare pentru a amâna decizia privind depunerea Direxion Investments până în septembrie 2018.

Comisia a refuzat, de asemenea, modificarea propusă a regulilor pentru listarea și tranzacționarea acțiunilor Burke Bitcoin Trust Winklevoss pe bursa BZX la sfârșitul lunii iulie. Actiunea a fost criticată de comisarul SEC, Hester M. Price, care a susținut că modificarea regulii propuse a respectat standardele statutare.

ETORO: PENTRU BITCOIN, ETF-URILE VOR FI APROBATE ANUL VIITOR

În timpul unui interviu la CNBC, pentru emisiunea Crypto Trader, Mati Greenspan, analist senior la eToro, a declarat că este puțin probabil să obțină un ETF Bitcoin [BTC] până la sfârșitul anului 2018. Cu toate acestea, este optimist în privința aprobării de către Bitcoin [BTC] primul trimestru al anului 2019.

Mati a spus că motivul din spatele declarației se bazează pe o conversație pe care a avut-o cu un avocat pe Twitter. Potrivit avocatului, SEC are câteva perioade pe care le poate întârzia. Există trei perioade diferite pe care le pot pune îcu o anumită întârziere. De asemenea, avocatul afirmă că decizia finală ar fi probabil la jumatatea lui august 2018.

În plus, Mati vorbește despre acoperirea tuturor punctelor de pe lista de verificare pentru aprobarea de către SEC pentru următorul ETF. El a spus că până în trimestrul I al anului 2019, piața ar fi mult mai matură. Există o mulțime de early adopters care vin online, în special produsele VanEck. Produse care vizează investitorii instituționali. Dimensiunea minimă a contractului pentru ETF VanEck este de 25 BTC, care este de aproximativ 200.000 USD pe contract.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!