Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.12
-3.85%
2
XRP
XRP
$0.2893
-7.00%
3
Ethereum
Ethereum
$104.77
-8.93%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.33
-10.96%
7
Litecoin
Litecoin
$30.770
-6.54%
8
TRON
TRON
$0.026557
-8.69%
9
Stellar
Stellar
$0.087357
-10.09%
11
Cardano
Cardano
$0.038026
-8.39%
13
Monero
Monero
$43.478
-5.58%
14
IOTA
IOTA
$0.2513
-9.43%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Secretul este dezvăluit – Yale a intrat pe piața cripto

S

Secretul este dezvăluit – Yale a intrat pe piața cripto

Yale este a doua cea mai bună universitate din SUA și, în general, considerată una dintre cele mai bune din lume. Recent, au investit în Paradigm, un nou fond cripto de 400 milioane USD condus de Matt Huang (fostul Sequoia) și Fred Ehrsam (co-fondator Coinbase). Anterior, Yale a investit secret în cripto fondul lui Andreessen Horowitz.

Fondul de 30 de miliarde de dolari este destinat să aloce 60% din activele sale investițiilor alternative în 2019, care includ acum criptomonede. Această mișcare ar trebui să fie un punct de inflexiune important pentru această industrie.

Yale este urmărită îndeaproape și, de multe ori, oglindită, de alte fundații. Participarea universității la cripto va oferi pieței credibilitate, oferind în același timp catalizatorul necesar pentru a atrage mai multe instituții în joc.

Există o frază care zice „Dacă este suficient de bun pentru Yale, atunci este suficient pentru noi.” Pentru cei care nu știu, investitorii instituționali sunt un animal foarte diferit decât indivizii cu înaltă valoare netă sau birourile de familie. Organizațiile mari tind să scrie mai multe controale semnificative, să conducă mai multe niveluri de diligență și să ceară drepturi și termeni de guvernare mai robusti. După intrarea fiecărei instituție nouă, industria se va maturiza cu o rată accelerată.

Iată câteva etape care vor veni în viitor și vor avea un impact semnificativ: 

  1. Există consultanți mari care sfătuiesc investitorii instituționali majori. Având în vedere că acești consultanți încep să „aprobe” fondurile criptografice pentru investiții, ar trebui să existe un flux de capital pe piață.
  2. O instituție publică, ca o pensie publică, va investi în criptocurrency sau în cripto fond. Toți investitorii instituționali până în prezent au fost organizații private. Prima instituție publică va debloca un nou val de capital.
  3. Un fond suveran de avere anunță că a cumpărat o cantitate semnificativă de Bitcoin. Având în vedere furnizarea fixă ​​a activului digital, acest anunț ar conduce probabil alte state să se uite serios către Bitcoin și să înceapă să cumpere din teama de a pierde.

Cripto începe să lovească lumea investițiilor. Pe măsură ce această tendință accelerează, nu m-ar surprinde să văd că $10+ miliarde de dolari vor intra pe piață în următoarele 6 luni. Acestea sunt valori serioase, care sunt gestionate de unii dintre cei mai sofisticați investitori din lume.

Pregătiți popcornul. Spectacolul cripto abia începe!

 

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!