Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,433.02
-1.91%
2
XRP
XRP
$0.2898
-3.37%
3
Ethereum
Ethereum
$104.49
-4.01%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.55%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.66
-5.35%
7
Litecoin
Litecoin
$30.584
-2.84%
8
TRON
TRON
$0.026665
-1.97%
9
Stellar
Stellar
$0.084711
-6.54%
11
Cardano
Cardano
$0.037565
-3.15%
13
Monero
Monero
$43.056
-3.19%
14
IOTA
IOTA
$0.2527
-1.49%
Latest Crypto Fear & Greed Index

SIX vrea să lanseze în Elveția o platformă de exchange pentru zona cripto

S

SIX, proprietarul și operatorul principalului mediu bursier din Elveția, a anunțat planurile de a lansa platforma de exchange SIX Digital. Platforma va fi orientată  pe schimbul de active cripto. Totul pe deplin verificat de către autoritățile de reglementare financiară și de banca centrală a țării.

SIX vrea să lanseze în Elveția o platformă de exchange pentru zona cripto

Operatorul SIX a dezvăluit noua sa inițiativă. Acesta susține că va oferi prima infrastructură din zona de cryptocurrency din lume capabilă să livreze un serviciu complet de tranzacționare, decontare și custodie pentru activele digitale.

ELVEȚIA ȘI ZONA DE CRYPTOCURRENCY

SIX Digital Exchange (SDX), platforma bazată pe blockchain, va facilita transformarea în token-uri a valorilor mobiliare existente ale clienților. Tot ea va permite emiterea și tranzacționarea de active digitale.

„Schimbul digital va permite clienților SIX să tranzacționeze și să păstreze activele digitale în același mod pe care în prezent îl fac în lumea tradițională”. Explicația a venit de la șeful titlurilor de valoare, Thomas Zeeb. Acesta a descris conceptul SDX ca fiind o platformă multivalentă. ,,Ca un fel de om orchestră”, a completat el.

SIX a mai subliniat că platforma va avea același standard de supraveghere și reglementare” de la FINMA. Vorbim aici de autoritatea de reglementare financiară a Elveției și Banca Națională a Elveției, banca centrală a țării.

„Acesta este începutul unei noi ere pentru infrastructurile piețelor de capital”, a declarat Jos Disjsselhof, șeful executivului SIX. Acesta a anunțat deja lansarea viitoarelor schimburi  și servicii. Acestea se vor implementa la mijlocul anului 2019.

SIX vrea să acopere și zona de ICO

SIX va facilita, de asemenea, clienților săi să ofere propriile lor tokenuri prin oferta inițială de monede (ICO) pentru a strânge fonduri. „Am reunit o echipa de dezvoltatori si consultanti care vor ajuta clienții sa creeze ICO si noi produse in jurul a ceea ce îi interesează”, a adăugat Zeeb.

Acesta a subliniat faptul că SDX trebuie privit ca un ecosistem. În mod evident, operatorul de schimb a menționat că SDX nu va fi utilizat pentru a permite tranzacționarea directă a criptomonedelor precum Bitcoin și Ethereum. Va contribui, în schimb, la introducerea participanților tradiționali pe piața financiară pentru ca aceștia să-și transforme în token activele.

UNODAX INTRODUCE 4 PERECHI DE TRANZACȚII CRIPTO-CRIPTO PE BAZĂ XRP

Platforma Unodax face o mișcare interesantă pe piață. A introdus patru noi perechi de tranzacții de tip cripto-cripto și toate folosesc Ripple (XRP) ca monedă de bază. Cele patru perechi sunt – LiteCoin/XRP; BTG / XRP; FUN / XRP; ZIL / XRP.

Unodax este una dintre cele mai importante schimburi de criptomonede ale țării. A  anunțat azi noile perechi de tranzacționare de tip cripto-cripto.

Banca Centrală de Rezervă a Indiei este banca centrală a țării și a aplicat recent o circulară tuturor instituțiilor aflate sub jurisdicția sa. Circulara în cauză a cerut acestor instituții să nu mai ofere servicii pentru startUP-urile și companiile care se ocupă de zona de cryptocurrency. Acest lucru lasă comercianții indieni fără o modalitate de a-și retrage investițiile de până acum.

Soluția oferită de platformele de exchange din India este de genera perechi de cripto-cripto. Acest lucru permite investitorilor să-și lichideze monedele prin soluții de tranzacționare Bitcoin de tip over-the-counter [OTC].

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!