Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.87
-3.61%
2
XRP
XRP
$0.2924
-5.78%
3
Ethereum
Ethereum
$105.69
-7.50%
5
EOS
EOS
$2.225
-7.05%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.08
-10.10%
7
Litecoin
Litecoin
$30.834
-6.20%
8
TRON
TRON
$0.026573
-9.35%
9
Stellar
Stellar
$0.087279
-9.23%
11
Cardano
Cardano
$0.038473
-6.94%
13
Monero
Monero
$43.416
-6.61%
14
IOTA
IOTA
$0.2580
-7.10%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Sondaj Deloitte: 74% din 1000 de directori considera tehnologia blockchain de viitor

S

Deloitte a analizat un eșantion de peste 1.000 de directori executivi din șapte țări – Canada, China, Franța, Germania, Mexic, Statele Unite ale Americii și SUA – la companii cu venituri anuale de 500 milioane USD sau mai mult.

Sondaj Deloitte: 74% din 1000 de directori considera tehnologia blockchain de viitor

După cum menționează Deloitte, sondajul sa axat în special pe „executanții de tip blockchain-savvy” de la așa-numitele „întreprinderi digitale”. A vizat mai degrabă oameni cu tangente in zona cripto decât întreprinderi noi, adică pe întreprinderi care se confruntă cu implementarea unor soluții de tip „legacy-constrained” pe model blockchain.

Deloitte si zona de blockchain

74 la sută dintre respondenții sondajului au spus că echipa lor executivă consideră că există un „caz de afaceri convingător” pentru utilizarea tehnologiei de blockchain. 34 la sută spunând că o anumită formă de implementare a blockchain era deja în proces în cadrul organizației lor.

Alți 41% dintre respondenți au declarat că așteaptă ca organizațiile lor să depună o cerere de blockchain în decurs de 12 luni. Ce inseamna asta?  Practic vorbim de un numar cu aproape 40% mai mare. Fata de ce? Fata de cifrele colectate anterior.

În timp ce sondajul a constatat că această viziune reziduală privind „platforma” blockchain blochează încă într-o oarecare măsură inovarea și adoptarea la scară, a constatat, de asemenea, că preocupările de reglementare au reprezentat 39% din rațiunea respondenților pentru a nu accelera investițiile mai mari în tehnologie.

Tehnologia blockchain – o tehnologie scalabila

Cu toate acestea, dintr-o perspectivă pe termen mai lung, 84% dintre respondenți au fost „puțin sau puternic de acord” cu afirmația că „tehnologia blockchain este în mare măsură scalabilă și va ajunge în cele din urmă la adoptarea mainstream”. Vorbim aici de industrii din zona produse de larg consum, industria auto. 80-87% dintre directori și-au clasat cunoștințele despre tehnologie ca fiind în limitele excelente de experți.

Deloitte însăși a afirmat că „singura greșeală reală pe care credem că organizațiile o pot face în ceea ce privește blockchain-ul acum este de a nu face nimic”. La începutul primăverii, un alt raport Deloitte s-a concentrat asupra industriei bunurilor ambalate în comerțul cu amănuntul și al consumatorilor (CPG).

THOMAS LEE: GENERATIA MILLENNIALS CREDE IN CRIPTO MAI MULT DECAT IN SISTEMUL BANCAR

Intervievatorul a subliniat că Tom Lee, în studiul său a menționat demografia legata de Millennials. Mai mult, el a cerut cercetătorului sa vorbeasca despre dependența economiei cripto de diferite zone demografice, în comparație cu clasele de active tradiționale.

Mai mult, el crede că demografia este foarte semnificativă. De ce? Deoarece explică mai multe evenimente din istorie. Cum ar fi prețul aurului care se mișcă în anii ’70. Sau piața din 1982 până în 1999. Fenomen care a aparut datorita acelor Baby Boomers, printre altele. Concentrându-se pe Millennials, Tom Lee a declarat că această generație este diferită de celelalte în ceea ce privește mentalitatea economică.

El a continuat să sublinieze că, prin sincronizare, generatia Millennials are o noțiune similară la scară globală. De exemplu, aceeași generație din China sau din Asia simte o repulsie împotriva băncilor. Cercetătorul a mai spus că există peste două miliarde de millennials. Asta cand vorbim de tot globul. Si ei și au o putere economică substanțială în S.U.A.

Potrivit lui Tom Lee, generatia Millennials vor controla majoritatea veniturilor disponibile până în 2029 și vor avea peste șapte miliarde de active în câțiva ani. În concluzie, aproximativ o fracție va merge pe piețele criptocurrency și ar crea un avantaj imens pentru aceste piețe.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!