Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,748.51
5.01%
2
Ethereum
Ethereum
$246.52
17.13%
3
XRP
XRP
$0.5652
47.87%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$499.07
16.36%
5
EOS
EOS
$6.043
14.38%
6
Stellar
Stellar
$0.2543
19.72%
7
Litecoin
Litecoin
$61.561
13.59%
9
Cardano
Cardano
$0.087082
16.51%
10
Monero
Monero
$121.29
7.61%
12
IOTA
IOTA
$0.6076
13.16%
13
TRON
TRON
$0.023138
12.81%
Latest Crypto Fear & Greed Index

SONDAJ: Peste 72% dintre investitorii de cripto vor sa cumpere mai mult in cateva luni

S

Majoritatea investitorilor acreditați de cripto și aproape trei sferturi din investitorii cu amănuntul intenționează să-și mărească portofoliul de cripto în următoarele luni. Informatiile au fost culese dintre-un sondaj.

SONDAJ: Peste 72% dintre investitorii de cripto vor sa cumpere mai mult in cateva luni

Piata cripto si investitiile

Sondajul realizat de platforma SharesPost în iulie. El deja a a provocat răspunsuri din partea a 2.490 de investitori cu amănuntul și 528 de investitori acreditați. S-a constatat că actualii proprietari de cripto rămân extrem de bulversați. Respondenții din ambele grupuri se așteaptă acum la criptocurrency pentru adoptarea pe scară largă în 2025, Ei prognozează că acest lucru se va întâmpla în 2020. Această prognoză slabă a dat o lovitură moderată perspectivelor pe termen scurt printre investitorii acreditați.

Iar respondenții din acest grup sunt mai puțin probabil să aștepte creșteri ale prețurilor criptocurrency sau să plănuiască să cumpere mai multe monede în următoarele 12 luni. Cu toate acestea, majoritatea (59%) intenționează încă să-și majoreze portofoliul în anul următor, iar 57% așteaptă ca prețurile să crească.

Viitorul suna bine

Investitorii cu amănuntul, cu toate acestea, mențin o perspectivă roșie. Mai mulți consumatori, în proporție de 72%, au declarat că intenționează să-și aprofundeze mizele de criptocurență în acest an, ceea ce reprezintă o ușoară creștere față de luna ianuarie. Mai mult, 66% au spus că se așteaptă ca prețurile să crească în acea perioadă.

Cripto investitorii nu și-au pierdut încrederea și intenționează să cumpere mai mult”. Declaratia ii apartine lui  Rohit Kulkarni, director general și șef de cercetare la SharesPost, într-o declarație. „Este important că acest studiu arată că această corecție separă credincioșii pe termen lung de comercianții pe termen scurt.

Investitorii rămân în creștere pe Bitcoin și Ethereum în următoarele 18 luni. De ce? Deoarece sunt cele mai importante valute digitale la nivel global. Ambele se bucură de o corelație relativ scăzută cu alte clase de active și pot fi un mod ideal pentru investitori de a diversifica un portofoliu de acțiuni și obligațiuni. ”

În mod deosebit, portofoliile de investiții diferă de la investitorii acreditați la cei cu amănuntul. Cum? Cu valori ridicate fiind mai predispuse să-și concentreze participațiile la alcool si ocean. Consumatorii au fost cel mai probabil să dețină un bitcoin (BTC), urmat de eter (ETH) și litecoin (LTC)/ portofoliile acreditate de investitori au avut cel mai adesea ETH, urmate de BTC și ripple (XRP).

BRIAN ARMSTRONG, COINBASE CEO: IN 5 ANI VOR FI 1 MILIARD DE OAMENI IN ECOSISTEMUL CRIPTO

Armstrong a explicat: „Este logic ca orice companie care are capital să aibă propriul token. Fiecare proiect open source, orice organizație de caritate, fiecare fond, aplicație sau aceste tipuri noi de organizații descentralizate, toate vor avea propriile lor token-uri”. Referindu-se la problema reglementării ca unul dintre factorii cruciali pentru a pune viziunea sa în aplicare, Armstrong a numit-o „o mare întrebare deschisă” și a remarcat faptul că rămâne de văzut dacă majoritatea token-urilor vor fi recunoscute drept titluri de valoare.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Adaugă comentarii →

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!