Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,455.10
-3.98%
2
XRP
XRP
$0.2919
-6.14%
3
Ethereum
Ethereum
$104.95
-8.73%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.42%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.03
-11.28%
7
Litecoin
Litecoin
$30.642
-7.25%
8
TRON
TRON
$0.026237
-10.33%
9
Stellar
Stellar
$0.087366
-9.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038467
-7.23%
13
Monero
Monero
$43.267
-6.29%
14
IOTA
IOTA
$0.2528
-9.16%
Latest Crypto Fear & Greed Index

StableCoin – o criptomoneda sustinuta de dolari va fi lansata in 2019

S

La fel cum sa întâmplat deja cu dolarul american și cu euro, printre altele. Australia este pe punctul de a obține primul său dolar digitalizat. Acest lucru va fi posibil printr-un parteneriat între Bit Trade, una dintre cele mai vechi schimburi de cripto din Australia și platforma de ocupare a blocurilor, Emparta. Cele două firme vor colabora la proiectarea și lansarea platformei pregatita pentru anul viitor.

StableCoin - o criptomoneda sustinuta de dolari va fi lansata in 2019

StableCoin si viitorul cripto

Potrivit directorului general al Bit Trade, Jonathon Miller, el crede ca există pe piață fluctuatii masive. De ce? Deoarece volatilitatea va acționa ca un tampon împotriva fluctuațiilor sălbatice asociate cu cripto.

„Stablecoins rezolvă una dintre principalele probleme care ar putea determina investitorii care caută profituri constante și comercianții care acceptă în prezent moneda tradițională departe de monedele digitale: volatilitatea”. A scris Miller într-o declarație.

„Credem că monedele stabile vor spori încrederea, vor accelera adoptarea pe scară largă și ar putea funcționa ca coloana vertebrală a aplicațiilor financiare bazate pe blocuri. Mai ales aici, în Australia, având în vedere un mediu de reglementare favorabil”.

Faza prototipului

Cele două firme lucrează în prezent la un prototip care va fi finalizat într-o perioadă de puțin peste o lună. Per Emparta, răscumpărarea completă la cerere va fi una dintre principalele diferențe care vor exista între moneda stabilă susținută de AUD și cea mai cunoscută monedă stabilă din lume, Tether. Emparta a revelat, de asemenea, într-un post pe blog-ul Medium că trezoreria inițială va fi localizată în continent.

„Prima Trezorerie va avea sediul în Australia, pentru a sprijini primele platforme partenere – Bit Trade și Emparta Payments – și va livra primul dolar australian susținut”, a scris Emparta.

Conturul de argint susținut de AUD vine la mai puțin de două săptămâni de la Gemini, un schimb de cripto inițiat de gemenii Winklevoss. În timp ce făcea anunțul, Gemini a precizat că intenționează să-l înlocuiască pe Tether oferind o calitate foarte bună. Tether a fost acuzat de lipsă – o reprezentare digitală sigură și reglementată a dolarului american pe blocul de blocuri.

Imediat după anunțarea lui Gemini, Barry Eichengreen, profesor de economie la Universitatea din California, Berkeley, a pus la îndoială viabilitatea bancnotelor.

Potrivit lui Eichengreen, criptomonedele de tip stable care sunt pe deplin colaterale implică o mare parte din cheltuieli pentru firma emitentă, deoarece fiecare unitate a monedei stabile trebuie să fie susținută de un echivalent al activului pe care este fixat. Pe de altă parte, cele semi-colateralizate sunt predispuse la echivalentul unui depozit bancar în cazul pierderii credinței și a încrederii în instituția emitentă.

CRIPTOMONEDA TETHER ESTE SUSȚINUTĂ DE REZERVE PUTERNICE DE DOLARI

Tether Limited a lansat un raport mult așteptat, care ar putea risipi cele mai grave temeri legate de piața de cryptocurrency. Raportul, emis de Freeh Sporkin & Sullivan, LLP, a constatat că tokenul Tether este susținut pe deplin de dolari americani.

Vestea vine în sprijinul unei piețe nervoase, în care mulți sceptici au acuzat Tether și schimbul Bitfinex. Ei au atacat în discuție asocierea dintre Tether cu creșterea prețurilor token-urilor.

„Pe baza unei inspecții la întâmplare a balanței de date. Si a unei revizuiri complete a documentației relevante privind contul bancar”. Cele două companii au afirmat într-un comunicat de presă comun, raportul. ”

Totul confirmă faptul că criptomonedele Tether puse în circulație cu 1 iunie 2018. Sunt pe deplin susținute de dolarii din rezervele companiei.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!