Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,472.76
-3.11%
2
XRP
XRP
$0.2954
-4.58%
3
Ethereum
Ethereum
$106.88
-5.87%
4
EOS
EOS
$2.257
-5.26%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.65
-8.32%
7
Litecoin
Litecoin
$31.329
-3.99%
8
TRON
TRON
$0.027375
-6.36%
9
Stellar
Stellar
$0.088210
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038833
-5.84%
13
Monero
Monero
$43.636
-6.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-5.89%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Studiu: Generatia Millennials, salvarea Bitcoin si a pietei cripto?

S

Recent, Sustany Capital, o firmă de investiții de tip blockchain și criptocurrency, a realizat un studiu în care a constatat că generatia millenials sunt foarte înclinați spre Bitcoin și alte cripto. Asta în ciuda faptului că masele nu manifestă prea mult interes în spațiu. În plus, sondajul arată că aproape 88% dintre generatia Millennials din Statele Unite ale Americii doresc să investească în cripto.

Studiu: Generatia Millennials, salvarea Bitcoin si a pietei cripto?

Millennials, salvarea Bitcoin si altcoin?

Anterior, Finder.com a publicat de asemenea un raport în care statisticile arată că 17% din totalitatea proprietății de cripto din toata lumea a fost revendicată de Millennials. Potrivit unui sondaj recent, din cei 2.001 de adulți americani implicați, Baby Boomers au contribuit la doar 2%, în timp ce Gen X  doar 9%.

Studiul realizat de Sustany Capital a vorbit despre procentul posibil al Generatiei Millennials. Procent dintre cei care doresc să adauge cripto în portofoliul lor. Un total de 1.000 de adulți americani au fost aleși ca eșantion pentru studiu. O parte dintre ei au susținut de asemenea că criptarea economică ar putea fi un fel de salvare pentru ei.

Generatia Millennials cu si despre ICO

Când vine vorba de oferta inițială de monede [ICO], generațiile ulterioare, și anume, Millennials și Generatia Z cred că sunt cel mai important factor din spațiu cripto. Pe de altă parte, tehnologia blockchain este cheia, e opinia majoritara indicata de Generatia X și Baby Boomers. Dintre toți adulții chestionați, 25% aveau foarte puține cunoștințe în ceea ce privește tehnologia blockchain.

Evenimente pentru studenții care utilizează fonduri din ajutorul financiar pentru a investi în Bitcoin și alte cripto au fost, de asemenea, raportate anterior.

În luna martie, s-a realizat un sonda. In care s-a arătat că peste 21% din actualii studenți din colegiu și-au plasat fondurile. Fonduri din bursa sau din alte ajutoare universitare în investiții cripto. Asta în ciuda faptului că au acumulat datorii. Studentii au ales Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano si Litecoin pentru investitii, dupa posibilitati si buget.

Forbes a raportat, de asemenea, că Generatia Millennials investeste în cripto pentru a salva fondurile pentru pensii. Acest lucru vine după ce un raport al Institutului Național pentru Securitatea Pensiilor (NIRS) a constatat că 95% din Millennials din America nu au un plan adecvat pentru economiile viitoare.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!