Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,407.08
-2.09%
2
XRP
XRP
$0.2861
-4.17%
3
Ethereum
Ethereum
$104.14
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.17%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.28
-3.34%
7
Litecoin
Litecoin
$30.472
-2.61%
8
TRON
TRON
$0.026228
-5.10%
9
Stellar
Stellar
$0.082750
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037040
-4.02%
13
Monero
Monero
$42.923
-2.88%
14
IOTA
IOTA
$0.2496
-3.37%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Tehnologia Blockchain poate revoluționa sistemele de asistență medicală

T

Îngrijirea medicală în zonele în curs de dezvoltare ale lumii a rămas sub standard pentru o perioadă lungă de timp. Motivele acestei situații pot fi legate de deficiențele sistemului în ceea ce privește conducerea, guvernanța, forța de muncă, tehnologia, finanțele, printre altele.

Tehnologia Blockchain poate revoluționa sistemele de asistență medicală

Aplicațiile tradiționale în încercarea de a realiza soluții durabile pentru aceste probleme au lăsat oamenii să meargă în van cu majoritatea națiunilor, în funcție de asistenții internaționali. Poate că lipsa de motivare a beneficiarilor de asistență medicală, care de obicei trece prin procese riguroase, joacă, de asemenea, un rol imens în ceea ce privește obstacolele existente. Și atunci, ce e de făcut?

Blockchain în domeniul sănătății, o tendință crescătoare

Implementarea blockchain-urilor în industria sănătății devine o practică populară. Acesta este adoptat în mai multe scopuri, printre care se numără consolidarea managementului lanțului de aprovizionare, în special în sectorul farmaceutic.

Gestionarea datelor și a proceselor, securitatea și confidențialitatea informației, supravegherea sănătății publice. De asemenea, prin blockchain, toate elementele de bad management pot fi îmbunătățite prin această tehnologie.

Migrarea spre token-uri pare să fie unul dintre aspectele cele mai dinamice ale tehnologiei de tip blockchain care permite flexibilitatea extinsă în implementarea sa. Existența de token-uri permite tranzacții transparente și duce mult la reducerea influenței umane care a fost acuzată de majoritatea blocajelor care există în cadrul sectoarelor medicale administrative.

Plățile, recompensele și procesele de stimulare au fost, de asemenea, curățate prin contracte de tip smart, restabilind astfel încrederea și creând motivația pentru participanți la blockchain.

Blockchain-urile sunt doar o etapă a soluției, nu pot fi o soluție în sine

Cu toate acestea, este foarte important să menționăm că blockchain-ul singur nu este suficient pentru a rezolva problema asistenței medicale la nivel global.

Unul dintre domeniile cheie care trebuie abordate este tipul de îngrijire. Tipul de model unic, tranzacțional pe care îl vedem în prezent în domeniul asistenței medicale. Aici putem vorbi de asistenții locali și internaționali.

Aceste metode au o modalitate de descurajare a pacienților de a căuta ajutor, în primul rând, având în vedere stresul și gestionarea necorespunzătoare care există în astfel de cercuri.

Natura acestei îngrijiri este la fel de contraproductivă. Nu vă puteți aștepta ca cineva, ca un pacient, să înțeleagă singur la nivel holistic ce noi are. Dacă luăm în considerare nevoile medicale generale, sănătatea mintală, nutriția, totul se complică.

Accentul ar trebui să fie acordat unor modele de plată cuprinzătoare, pentru a furniza îngrijiri integrate foarte personalizate. Aceasta înseamnă tratarea pacienților ca indivizi. În loc de o abordare unică pentru toți. Trebuie luat în considerare nu numai sănătatea lor fizică, ci și sănătatea mintală și accesul la o nutriție adecvată.

Este necesar să se abordeze lipsa furnizorilor prin adoptarea altor tehnologii. Tehnologii care să fie foliste în combinație cu blockchain-ul. De exemplu, utilizarea inteligenței artificiale pentru a automatiza mai mult fluxurile de lucru. Vorbim aici de zona clinicilor. Astfel furnizorii de asistență medicală se vor concentra asupra sarcinilor cu randament mai mare.

Un alt serviciu adiacent care se poate implementa prin blockchaine este folosirea telemedicinei. Vorbim aici de mesagerie criptată, video live. Totul pentru a reduce decalajele furnizorilor . Totul pentru a conecta pacienții și furnizorii de pe tot globul.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!